Cand ati plans ultima data...?
Raspunsuri - Pagina 2
OlgaTarziu spune:
Eu acum vreo saptamana cand am citit ca mamanati a nascut o fetita frumoasa si sanatoasa exact in ziua in care acum un an murea cealalta fetita a ei. Si in general plang atunci cand vad oameni suferind, si de obicei de neputinta-neputinta de a-i ajuta, alina durerea.
Olga
When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-
Loma spune:
off topic, cine e Barbye? si ce a patit..
si eu am plans ieri, mi-e dor de parinti, vreau sa ii ajut mai mult, desigur vorbesc cu ei, insa nu ii pot vizita atat de des cat as vrea eu.
Lolly spune:
Acum doua saptamani.
Incercam sa am o discutie cu prietenul... Parca as fi vorbit singura. Da, am plans... eram frustrata.
sunt_mamica spune:
acum plang!de ce? de ciuda ca is-o mare proasta si nu am stiut sa ascult parerile obiective ale prietenilor!am crezut in iubire ,dar m-am inselat!
ilinca
szivarvany spune:
Ieri cand am citit DC-ul.
Recunosc ca sunt o plangacioasa: plang de nervi, plang de suparare, de bucurie, de dor ... asa imi descarc eu sufletul.
Daria & Giulia (2004 08 16)
lavinai spune:
recent nu am plans dar sigur o voi face peste 2 ziel cand am licentza.......
Mareea iulie 2006
bebiutu spune:
Am plans aseara...am tot discutat cu sotul cand sa-l dam pe puiul nostru la gradinita(are 3 ani in curand),sotul nu era de acord sa-l ducem la gradi de stat ,dar nici nu ar prea vrea sa plateasca gradinita particulara....oricum discutia s-a aprins nici nu am realizat cand am inceput sa ne certam ,iar micutul nostru ne asculta de la el din camera.Eram la masa cand a venit puiul meu si ne-a spus Imi pa'e au mama(adica ca-i pare rau).Am plans incercand sa nu ma vada si i-am spus ca mie imi pare rau la fel a spus si taicasau abia dupa ce m-a auzit pe mine.M-am linistit imediat si am mers cu el in camera si i-am citit povesti si ne-am jucat.Cu plansul am continuat seara dupa ce a adormit,iar cu parerea de rau ca ne-a auzit certandu-ne,si mai ales pe seama lui o sa mai continue muuult timp,nu mai zic nimic pentru ca o sa incep din nou.
iulissa spune:
Emotionata pana la lacrimi am fost cand am intalnit delfinii. Se intampla in partea a 3-a a lunii noastre de miere, si a fost o senzatie de nedescris. Minunat sentiment!
Iulica Nevestica
X-ray spune:
loma(of topic)
barbye este un tanar membru dc care a suferit un accident groaznic zilele trecute.este pe forum povestea ei la "discutii generale"si acolo poti sa citesti si cum o poti ajuta.
ultima oara am plans acum 2-3 ore la banca cand am pus ceva banuti pt barbye si m-a intrebat tanti aia ce sa scrie la rubrica pt ce sunt banii,era o rubrica acolo,i-am zis ca donatie si a vrut amanunte.m-a apucat plinsul.si am mers asa pe strada in ploaie plangand.
eu oricum sunt f emotiva.
alina