CIRESE de mai-iunie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 25
LYLY809 spune:
Vivi, ti-oi explica cum e cu diversificarea la telefon, dureaza mai putin
Magda si Luana, sa petreceti k lumea cu ocazia botezului! Vedeti ca la baia de mir sa li se "urseasca" toate cele la strumfi!
Daryana, spune-le draga la bagacioasi ca in familia ta si a sotului sunteti toti niste frigurosi si tot neamul are o sensibilitate din cale-afar' la observatii nepotrivite ( caciulitza acopera urechiusele, ca sa nu mai auda copilu' tot felul de prostii spuse de respectivele persoane
)
Azi Moaca a mancat putin, s-a chitcait intr-una, imi vine sa-l las cu tatsu. Dimineata insa a fost linistit, astepta cu o expresie ghidusha pe fata sa-i dau sa manance, uitandu-se cu talc catre zona sanilor...
A devenit o mare figura, din pacate inca chitcaita
Cand nu-i convine ceva ma cearta de parca as fi la cheremul lui
. De fapt, chiar sunt, iar el stie smecheru'![]()
Lacri si
Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png
vivighe spune:
Lyly...eu chiar am lasat-o ai cu tac-su...ca pe mine m-a cam luat oaresce raceala si dureri de cap si nu vreau sa i-o dau si ei.Asa ca am profitat si am mai respirat si eu...mai ales ca si ea a fost tare chitzcaita azi.Si maine fac la fel
Hai zi-mi acush cu diversificarea...please...sa nu mai consumam centzi,daca nu vrei sa te intalnesti cu mine sa-mi zici![]()
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
LYLY809 spune:
Vivi, eu o sa incep la 3 luni si jumatate, asa m-am decis. Alaptez cam 40-50% de la san, dar pana nu de mult, am alaptat cam 30%. Asta n-are nici o relevanta, doar informativ am spus..
In prima zi ii dai juma de lingurita de suc de morcov ras prin razatoare sticla si strecurat prin tifon curat, intre masa 1 si 2. La mine, inseamna ora 10.00 dimineata. In a doua zi ii dai o lingurita, a treia 2, a patra 4, apoi 8, care cica corespunde unei cantitati de 30 ml. O sa verific daca-i asa. Apoi, in ziua de dupa cele 8 lingurite, mut cei 30 ml suc intre mesele 3 si 4. La mine, asta inseamna ora 16.00, iar dimineata, la 10.00 ii dau juma de lingurita suc mar. Cresc dimineata cantitatea dupa modelul cu morcov pana ajung la 30 ml, adeca 8 lingurite. In ziua urmatoare zilei de 8 lingurite de mar, mut masa de mar, combinata cu cea de morcov, intre mesele 3 si 4, iar dimineata ii dau o juma de suc de portocale, idem ca la morcov si mar, pana ajung la 30ml... apoi adaug portocala intre masa 3 si 4, la mar si morcov. Inca nu stiu care va fi al patrule fruct, cert este ca mixul de suc de fructe va inlocui la un moment dat o masa de lapte.Ma mai informez pe parcurs si iti spun. Ai pricipit schema?
Lacri si
Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png
LYLY809 spune:
Vivi, ma si intalnesc cu tine daca vrei!![]()
Lacri si
Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
DianaR spune:
Luana, distractie placuta maine la botez!
Cu fluorul am fost si eu in dilema la Vladut si tot consultandu-mi rudele (unchiul si verii sotului sunt stomatologi) am ajuns la concluzia lui Vivi, mai bine deloc.
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
DianaR spune:
Am pus poze noi, aici
Diana ,
Timeea (18.05.2006)
carminabulina spune:
Buna seara,
sunt franta de oboseala pentru ca tocmai m-am intors de la Botezul lui Nichita, sa traiasca sa fie sanatos
. Am insa o mare durere: am uitat sa fac poze 

.
Lacramioara cunosc si eu schema asta de diversificare si eu mai stiu ca daca bebe este constipta se incepe cu sucul de portocala in locul celui de morcov daca insa scaunul e moale sau normal se incepe cu cel de morcov. 30ml inseamna 10 lingurite si nu 8, am masurat eu. Acum sigur depinde si de lingurita dar in una normala intra cam 2,5 - 3ml. Asa, al patrulea fruct ar fi piersica asta daca o mai exista pe piata pana atunci, insa dupa ce ai introdus cei 90 ml de suc poti trece la legume sau la fructe de preferat legume ca-i mai sigur. DAr inainte de legume se introduc cerealele, unii le recomanda la penultima masa altii la ultima si pe urma legumele. Prima data leguma fiarta facuta un piure destul de moale si pe urma din ce in ce mai tare. Si dupa legume se introduce si piureul de fructe iar sucul de fructe ramane pt. bebe atunci cand ii este sete. Mai stiu ca teoretic al doilea suc se introduce cam la 10 zile distanta de suc 1 si suc 3 la 10 zile de sucul 2. Asta ar insemna cam 30 de zile. Mie personal nu-mi place schema asta tocmai ca sunt obligata sa incep de la 3 luni jumate (ar fi trebuit sa incep deja
). Eu o sa urmez pana la urma schema americana o data pt. ca e mai usoara si pentru ca sunt si constransa de imprejurari. Noi vom incepe diversificarea la o saptamana dupa al doilea vaccin ca sa nu mai avem probleme cu tranzitul intestinal, si vom incepe cu cereale fara gluten, pe urma legumele si pe urma pulpa de fruct fara sa mai trecem prin etapa cu sucul. Adica sucul sa i-l dau pur si simplu din prima fara atatea precautii. Intotdeauna fructul va fi copt sau putin calit.
[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
DianaR spune:
Arunc si eu cate un ochi pe la pozele voastre, toti suntem minunati, bebelusii nu mai vorbesc, dar dati-mi voie sa-mi exprim admiratia ptr. familia lui Amiss_zip cat sunt de frumosi si de relaxati si fericiti in trei! Felicitari!
Diana ,
Timeea (18.05.2006)
26octombrie spune:
diana,moaaama ce poze! timeea e splendida, mi-a fost ciuda cand s-au terminat! 
dragelor, va multumesc mult mult pentru urari! hai sa va zic:
A FOST FRUMOS. adica intr-adevar Frumos, tot, in detaliu si in totalitate. a fost asa cum mi-as fi imaginat eu un botez perfect. incepand cu schitul darvari, pe care eu nu-l mai vazusem pana acum si care m-a amutit. e deosebit, te si intrebi ce cauta in bucurestiul de astazi. continuand cu preotul calugar ce a oficiat. si toti ceilalti. a fost .. cum se cade.
m-am bucurat tare mult ca biserica si slujba au fost numai pentru noi, doar Hora a fost botezata. stiu ca peste tot se obisnuieste ca botezul mai multor copii sa se faca in acelasi timp, probabil ca altfel nici nu ar mai prididi, insa, ca un demn scorpion ce sunt, mi-am dorit dintotdeauna ca botezul copilului meu sa fie doar pentru el, asa cum mi-am dorit ca nashii sa nu mai aiba alti fini in afara horei, cel putin pana acum. nu-i prea frumos cum gandesc da, daca nu fac rau nimanui si mi s-a-mplinit nu pot sa nu ma bucur..
Hora nu a plans deloc, la un moment dat incepuse sa se plictiseasca, la transa a doua, dupa botez, ca cineva ii luase wrapu si il ascunsese si ea nu intelegea de ce, dar s-a potolit inainte de a incepe. a bagat-o parintele de trei ori in cazan, pana la fundul acestuia, n-a avut absolut nimic de obiectat (bune sedintele de inot din caditza!). dupa botez am mers la restaurantul nostru de suflet, portughez. am fost doar 8 persoane pe langa Hora, nashii, parintii si noi, eu asa mi-am dorit si a fost cum nu se poate mai bine.
nu am avut pantaloni, nu am avut nici botoshei ca nu ne-au placut si i-am pierdut in circa 5 minute, am stat cu copanele la aer si ne-a placut. in schimb am avut un hanorac asa 'ot ca nu ne-am indurat sa il dam jos, chit ca avea o mica gluga.pun poze
pana la 12 am avut de sarbatorit botezul Horei, iar dupa miezul noptii, doi ani de casnicie. a fost frumos.
acum am in brate un copil botezat, vesel si putin cam prea plin de energie pentru ma-sa, la ora asta. da o sorb din ochi!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
LYLY809 spune:
DianaR, foarte frumoase pozele si scumpica tare micutza
Luana, sa-ti traiasca copilasul botezat, asteptam poze
Am pus si eu cateva poze AICI, de la Valcea, Buzau si de acasaasa, ca sa vedeti ca si noi am crescut!
Lacri si
Alexandru 30 mai 2006
Album pozici