CIRESE de mai-iunie 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

ete ce citii io, ca nu-i musai sa incepi cu cereale:

Se va incepe cu cerealele instant amestecate cu lapte, in cazul copiilor hipotrofici (mai slabuti), sau cu supa de zarzavat, la copiii eutrofici (cu greutate normala) sau hipertrofici (greutate peste normal). Cerealele se administreaza de preferinta la masa de seara, in biberon; se vor cauta initial cele fara gluten, mai dificil de digerat de sugarii pina la 6 luni.

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

lacra, beton!! toate, da a zecea si a douasprezecea m-au terminat!

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Vivighe, multumesc mult pentru raspuns
O sa tin cont de recomandarile tale ...a meritat sa intru pe acest subiect
Ma bucur ca... in pozele in care faci baita fetitei apar si niste "maini sanatoase" de barbat... Sunteti o familie tare frumoasa...sa va ajute Bunul Dumnezeu sa va iubiti si respectati asa... pana la adanci batraneti.

Pentru toatele fetele...crestere usoara si multa sanatate...

Sa nu lasati niciodata dragostea sa se transforme in ura...ea trebuie sa se transforme in respect...ca sa aveti mereu amintiri frumoase...

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

TEO
POZE CU NOI

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Booon....si io cred ca o sa sar peste suc.Ingrid face pe 8 sept. 4 luni si io nu i-am dat nimik altceva.Mie doc de familie mi-a zis sa incep cu piersicutza oparita decojita si mixata azi o linguritza...maine 2...etc...pana papa una intreaga ,la ora 10.Am tot studiat si eu...si vad ca unii zic sa incepi cu fructele...altii cu legumele (cica asa nu s-ar mai astepta sa fie dulce urmatoarele chestii pe care le introduci).Dis de dimineata am studiat Capraru de zor si cred ca o sa fac cam cum scrie acolo.Astept saptamana asta pediatra sa vedem ce zice si ea.Alta dilema...astept sa ajunga la o piersica intreaga(adik sa inlocuiesc complet o masa) si apoi ma apuc si de alta?sau dupa vo 4-5 zile pot sa incep si cu supici?

Lyly...ce baietzel frumos.azi am fost cu Ingrid in gradina botanica si a trecut pe langa noi o tanti cu un baietei de vo 7 luni...sa-i fi vaut cum se sorbeau din ochi...ai fi zis ca s-au si indragostit.Vreau sa zic ca acum stie sa se uite dupa baietzei...asa ca hai sa ne intalnim.

DianaR...ce sumpica e Timeea...ce sa mai toti bebelusii de aici sunt niste dragutzi.

Am mai pus poze(la luna a 4-a si cateva la luna a treia) sa vedeti ce mare si frumoasa s-a facut...

Simina...multumim

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

am pus si un filmulet aici

www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by vivighe

am pus si un filmulet aici

www.dropshots.com/vivighe

Vivi, n-am reusit sa vad filmuletul. Ramane sa vedem originalul
Pai ne vedem cand vreti voi
Luana, asteptam sa vedem pozele, sa-ti traiasca micutza increstinata!

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput

intru o clipa doar, in momentele astea ma si sperii cat de aproape mi-a devenit forumu' asta..
sunt speriata, deprimata, obosita rau. de la ora 8 dimineata hora nu a dormit deloc. a fost vesela toata ziua, la baia nashei ne-am distrat pe cinste, am facut bicicleta printre petale si alte minuni..
de vreo patru ore plange. nu doarme, nu prea vrea sa manance, urla ca din gura de sharpe. n-are febra, n-are nimic. in brate e bine, atipeste, cum se schimba surroundu' cum incepe sa planga raaaau. evident, mi se pare un semn, nu mai vreau sa plec, barbatu-meu incerca sa ma linisteasca, vad numai droburi de sare all over the place..
..in ce ne-am bagat, oare? mama imi spune sa ma relaxez, ca totul va fi bine, ca asa o sa fie toata viata cu grija, ca nu mai scapi de ea neam... of of, io nu pot nici sa ma gandesc la ce dependenta ne-am inhamat..
deja mi-e dor de hora, ma gandesc ce lucrushor de-al ei sa iau cu mine, sa dorm cu el.. m-am prostit si nici nu-mi pasa.
abia astept sa vin inapoi, sper sa ma mai potolesc, asa plecam degeaba..

cat despre voi..., ma si vad cum ma voi napusti pe forum! sa nu scrieti mult!! si fiti vesele, sa va ganditi si la o mama trista, grasa si usor paranoica, sa imi tineti pumnii ca hora sa fie absolut ok, iar mama sa nu clacheze la program 24 din 24. va imbratisez (n-am mai lipsit atat de pe forum nici cand am nascut...)!

magda, sa fie intr-un ceas bun botezul nichitian!

Hora Lucia
io tot cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

luana, draga mea, pleaca linistita in concediu...

eu care am avut mai des crize de genul asta din partea madalinei nu ma mai sperii asa usor...poate fi de la oboseala! asa am patit eu joi dupa ce am venit de la doctor...am venit fericita ca mi s-a spus ca am un copil sanatos si ... acasa a inceput sa urle isteric... trecuse ora de masa si ea nu vroia sa manance neam...dupa ce in astfel de situatii am sunat doctorita disperata si ea mi-a zis de fiecare data acelasi lucru: imbraca copilul si mergi cu ea la plimbare, am hotarat sa fac asta si acum...ma chinuisem ceva incercand sa o conving sa manance si ea in continuare nu vroia si urla de parca o taia cineva; se linistea numai daca o puneam pe umar ca atunci cand o pui sa regurgiteze (nici o alta pozitie nu o calma...); asa ca am imbracat copilul si am iesit...afara, liniste! somnic o perioada, veghe o perioada...dar liniste! dupa 2 ore ma intorc acasa...cu gand sa-i dau totusi sa manance caci se adunasera cam multe fara masa...toate bune, ajung in camera...madalina cu senzor! si iar urlete isterice (cand zic isterice chiar asta vreau sa spun...in general apar la foame...)...de data asta cu chinuri mari am reusit sa-i dau ceva sa manance dar nu suficient...si iar urlete...nu mai stiam ce sa fac...deznadajduita sun sotul la serviciu sa cer un sfat...si el zice: mergi din nou la plimbare...zis si facut ies pe strazi pana pe la 22 cand era maraita si zic: asta e, merg acasa la baita si ma inarmez cu rabdare ca probabil o sa am o napte grea...la baita in cada am facut si program de masat burtica...oricum nu a mai plans...dupa a mancat...si a adormit...toata noaptea...a doua zi a fost un ingeras...
asta e, se mai intampla...tu care o ai tot timpul pe hora un zambet nu esti obisnuita cu crize...nu te mai speria! si nu mai gasi motive sa nu pleci in concediu!
pe de alta parte, nu sunt tampita, inteleg ce simti...
uite maine vine la mine o bona de test si o sa stea cu mine o perioada...si mie-mi vine sa plang...eu nu vreau nici o bona...vreau sa stau eu acasa cu ea si sa ma ocup eu de ea... trebuie sa ma intorc la serviciu la finalul celor 4 luni de post natal (jumatatea lui octombrie) si eu de fapt vreau sa stau acasa anul asta ... si sunt dispusa sa fac un deal cu ei...dar bona tot trebuie sa gasesc...ca sa pot lucra de acasa...tu esti norocoasa ca o ai pe mama ta dispusa sa te ajute! sotul imi spune sa ma bucur ca o sa fiu mai libera, mai odihnita...dar eu nu vreau asta! vreau sa stau cu copilul meu...eu eram ca lacra...ziceam ca o sa mor numai in acasa...si uite ca nu e asa...vreau sa fac totul cu ea...sa ma duc si la serviciu cu ea...
deci chiar inteleg ce simti...
dar pleci cateva zile sa te odihnesti si o sa te intorci cu forte proaspete pt ea...si o sa aiba o mama energica si fericita...

aaaa, daca ai facut la Fado petrecerea e super...imi place tare mult acolo si oamenii te fac sa te simti intr-un fel la ei...atat de bine...vreau sa vad poze...noi am facut multe petreceri in genul asteia a voastre acolo (aniversarile prietenilor)...

inca odata: mergi linistita in vacanta...hora se va linisti cu siguranta...sunt o gramada de fete care te invidiaza ca pleci si pe tine te apuca plansul..auzi! si nici nu se leaga...pe Luana cea vesela o apuca plansul? mai, unde e Luana noastra?

pupici

have fun!

ps: ma chinuiam sa-mi aduc aminte ce mi-ai cerut...acum mi-am adus aminte...pozele! o sa le caut si promit ca ti le trimit pe mail...doar pe alea cu tine? sau toate, toate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Luana mai esti pe aici? as vrea sa te sun sa te potolesc (sau macar sa incerc) dar e cam tarziu si nu indraznesc sa te deranjez ... iti urez distractie frumoasa si muuuuuuuuult somn! sa vii cu poze si fff odihnita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

vivi,tare dulcica e ingrid, am mai vazut pozele cu voi dar in filmulet se vede mai bine cat e de draguta ici multi
apropo ca tot ziceai ca esti stomatolog......am o masea de minte care a mai erupt un pic, cred, ca au fost cateva zile ca deabia puteam deschide gura si imi era superinflamata gingia, anyway, am descoperit ca am o carie in ea si defapt eu demult tot vreu sa mi-o scot ca mi-a si deranjat in fata dintii, dar am tot amanat avand in vedere ca era buna.ma bate gandul sa o scot acum daca tot e cariata si vroiam sa stiu daca pot face anestezie in perioada alaptarii.!?!?

o alta problema ce ma macina.....la fiu-mio de cateva zile ii trebuie sa stea in fundic, si spre surprinderea mea azi cand am iesit la plimbare s-a ridicat , greoi ce-i drept, uite asa ca sa vada mai bine copii cum se joaca....am tot incercat sa-l las pe spate si s-a apucat de plans si urlat, si a trebuit sa-i ridic spatarul la carut de tot, nu-i prea repede sa stea in fundic??vineri facem 4 luni numai, facem in fiecare dimineata gimnastica si de cateva zile incoace a inceput sa se prinda de mine sa se ridice in fund si ii place la nebunie sa stea asa...ce sa-i fac?sa-l las cum vrea el??

ia uitati ce ochisorii frumosi avem

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput