CIRESE de mai-iunie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 23
26octombrie spune:
carmina, uite-te la semnatura mea.. stii de cand astept?!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
carminabulina spune:
Luana vad ca-ti place toamna....mie imi place primavara, adica atunci ma simt eu vie, plina de energie, frumoasa si optimista. Vara ma amolesesc toata cand vad ca nu am bani sa plec la mare intru in toamna deprimata iar iarna simt ca ma sting...DAR vine primavara si renasc. Imi place mirosul din natura (ma rog cu noxele ei cu tot) si...asa imi place mie primavara
.
[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
carminabulina spune:
Eu nu dau fluor lui bebe ca am inteles ca-i o pastila care se da zi de zi pana la 14 ani si ca nu trebuie sa uiti niciodata ca altfel mai mare rau faci. Sa fiu sincera nu stiu prea multe despre asta dar am decis sa nu-i dau si sa incerc sa am grija de dintzisorii lui. DAr cica mai este si genetic chestia asta cu dantura. Eu sper din tot sufletul sa nu fie asa ca.....
[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
26octombrie spune:
cristina, da-mi si mie, te rog mult, pozele pe mail! 
nu ma lasa sa descarc!!![]()
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
cypocs spune:
Mama, mama , ce gravide mai eram .Ce frumos a fost , mai.Si ce umflata mai eram ...

la toti bebeii
ALIA si bb Maya
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alia_savin/album?.dir=/7a8fre2
LYLY809 spune:
Luana, normal ca-s mai increzatoare, am un grasunel sanatos si voinicel, chiar daca inca urla zilnic de la colici (i-au revenit taman din ziua in care ne-am intors in Bucicuresti
).
Azi mi-am facut si tratament cosmetic, epilat, coafat
, ce mai, sunt o mamica beton
Mai nasol e cu silueta
, dar nu ma mai gandesc prea mult la ea, incerc sa nu mananc alimente ingrasacioase si atat.
Carmina, mie-mi place orice anotimp atata vreme cat pot sa fac ce vreau. Si asta nu se potriveste cu statutul de mamica si sotie... eu vreau sa fiu libera, sa plec unde si cand vreau, si uite ca nu mai pot, ca mi-a trebuit sot si copil. Pentru mine a fost sinucidere sa stau vara asta de dimineata pana seara in Bucuresti cu un copchil... acasa toata ziua si cate o ora in Politehnica... nici la Valcea sau Buzau nu m-am simtit mai libera! Imi vine sa pun copchilu' in scoica, scoica in masina, cateva pungi cu lapte praf, biberoane si scutece in portbagaj si sa plec!
Lacri si
Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png
26octombrie spune:
daca mai ai loc in mashina.... treci si pe aici!! 

Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
io tot cresc
vivighe spune:
Ha...ati intrebat de flour...iaca viu si io fuga cu raspunsul ...ca deh...sunt stomatolog(mai nou ma numesc dentist)
.Eu am ales sa nu-i dau fluor pt ca trebuie dat zilnic...da zilnic cu sfintzenie de la nastere pana la 12 ani cel putin.El se depune in dinti atunci cand il dai...adik azi i-ai dat...s-a dus fuga in dintzishor(a...si foarte important...se depune in dintzii in formare,atunci cand ei se mineralizeaza),maine ai uitat...bucata de dinte care se mineralizeaza maine nu mai are fluor si implicit are o rezistentza mai scazuta....si rezulta un dinte cu o structura varza...mai nasoala chiar decat daca nu i-ai fi dat nimik.Asa ca eu...stiindu-ma uituca nu ii dau.Dar al meu copil clar va fi cautat in dintzi mai des ca altii
.
Simina...daca lui Teo i-au aparut cariutze(scuze dar n-am retzinut ce varsta are) cel mai bine e sa-l duci la doc.,dar ai grija sa gasesti unu care se pricepe la copii sa nu-l sperii de la inceput si sa-i fie drag sa mearga la dentist(cat se poate de drag
).Iar cand ii apar dintii definitivi sa fii pe faza si cum l-ai vazut ca a scos nasul din gingie hop cu el la doc sa i-l "sigileze"(asta il protejeaza de carii).Mai ales sa nu ratezi momentul eruptiei molarului de 6 ani(asta e primul dinte definitiv care apare,si care de obicei sfarseste tragic).Pana atunci spala-l pe dinti dimineata si seara.Si sa nu va amagiti ca vai"copilul meu are 3 ani si se spala singur pe dinti".Pana la 7 ani copiii trebuie spalati de parinti,pt ca oricat de mult s-ar stradui nu reusesc singuri.
Si inca un sfat pt noi toate ...ca acush erup primii dintzishori la bebelushii nostri: si un dinte daca are in gura...ala trebuie curatzat in fiecare zi,macar o data,si cat mai putzine dulcegarii in alimentatzie.
Sper ca nu v-am plictisit.Cand va fi cazul va astept cu copiii la cabinet la mine
.Mie imi sunt tare dragi copilashii.
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
vivighe spune:
Lyly...poate ne intalnim sa ma luminezi si pe mine cu diversificarea ca acush intr-o saptamana face bebe 4 luni si io citesc fel de fel de chestiuni care mai rau ma baga in ceatza.Si...unde te duci tu la cosmetici,coafor...p-aci pe aproape ca vraeu si io
...da vreau aproape
gicutza spune:
quote:
Originally posted by vivighe
Iar cand ii apar dintii definitivi sa fii pe faza si cum l-ai vazut ca a scos nasul din gingie hop cu el la doc sa i-l "sigileze"(asta il protejeaza de carii).Mai ales sa nu ratezi momentul eruptiei molarului de 6 ani(asta e primul dinte definitiv care apare,si care de obicei sfarseste tragic).Pana atunci spala-l pe dinti dimineata si seara.Si sa nu va amagiti ca vai"copilul meu are 3 ani si se spala singur pe dinti".Pana la 7 ani copiii trebuie spalati de parinti,pt ca oricat de mult s-ar stradui nu reusesc singuri.
Si inca un sfat pt noi toate ...ca acush erup primii dintzishori la bebelushii nostri: si un dinte daca are in gura...ala trebuie curatzat in fiecare zi,macar o data,si cat mai putzine dulcegarii in alimentatzie.
Sper ca nu v-am plictisit.Cand va fi cazul va astept cu copiii la cabinet la mine.Mie imi sunt tare dragi copilashii.[/blue][/font=Comic Sans MS]
Pfuiii vivighe... de cand te caut
Vlad si Ana
Sa traim bine!