CIRESE de mai-iunie 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

luana iertare...sunt proasta...

era voichita...

vedeti ca am trimis o chestie tare pe mailul comun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Am si eu o intrebare: cum e cu vitamina C data la bebe? CA nu am mai auzit si pediatra nu mi-a spus nimic. Am vazut azi ca fornaie si are niste mucisori.
Eu si Cipi suntem raciti cobza de 3 zile . Eu daca alaptez pot sa iau antigripal Paracetamol PC(asa scrie pe cutie- dc dati pe google e primul link)? In prospect scrie ca nu am voie. Si ma simt foarte rau cu raceala. Ma doare capul ingrozitor!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Cristina, Abia acum am vazut ca pe Madalina o cheama si Ana... e un nume care imi place foarte mult

Si pe mine ma incearca nostalgia dupa burtica, mai ales ca am vreo 4 prietene care mi-au urmat exemplul plus cateva colege la servici care asteapta si ele sa nasca...

poze bebelina mea draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

.

"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Buna inaioana, amiss zip, cristina, voichiV, 26 octombrie...si toate fetele care se straduiesc sa creasca un piticot de 3-4 luni si nu stiu cum sa faca ca totul sa fie cat mai bine...!

Recunosc ... am fost cam directa in unele chestii, am fost invitata de mult pe forumul vostru dar timpul nu mi-a permis sa va scriu

Acum am intervenit deoarece am vazut multe lucruri care mi s-au intamplat si mie la inceput...

Am citit si eu multe carti despre copii...la inceput credeam ca bebeii se cresc f usor...ca in filme (Ii pui in patut, ii invelesti cu paturica, le spui "Noapte buna!" ii pupi pe frunte si stingi lumina... )si inca mai am multe de citit (ca tot apar noutati)

La noi in nord este mult mai rece...iar fara caciulita apar durerile de urechi (otita) si de cap ( sinuzita)
In Bucuresti mis-a spus ca copii mici au niste dureri de cap groaznice...iar noi credem de multe ori ca sunt colici

Preputiul l-am decalotat(doar un varf de bisturiu) doar cand am vazut ca Andrei plangea ore in sir , varful penisului era rosu si tumefiat iar pampersul ramanea uscat ... burta plina de urina...
Pe Teo am inceput sa-l curat cu atentie si vad ca am scapat de bisturiu

Nu mai am timp nici sa ma cert nici sa intervin...mai bine ma retrag in liniste...

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69216&whichpage=10

Simina cu Teo ,Diana si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

Am si eu o intrebare: cum e cu vitamina C data la bebe? CA nu am mai auzit si pediatra nu mi-a spus nimic. Am vazut azi ca fornaie si are niste mucisori.
Eu si Cipi suntem raciti cobza de 3 zile . Eu daca alaptez pot sa iau antigripal Paracetamol PC(asa scrie pe cutie- dc dati pe google e primul link)? In prospect scrie ca nu am voie. Si ma simt foarte rau cu raceala. Ma doare capul ingrozitor!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

Ii dai o jumatate de fiola de vit. C pe zi, cealalta jumatate o bei tu. Ia paracetamol simplu, unul dimineata, unul seara. Bea ceaiuri la greu cu lamaie si miere. Eu copilului i-am dat si o lingurita de eferalgan, una dimineata, una seara.

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Simina, bine ai venit! Si eu imi amintesc de topicul la care ai scris despre a treia ceza.
Mie mi-a aratat ieri asistenta cum se face decalotarea, nu ca i-as face-o acum, dar ca sa stiu. Oricum, operatiunea se face cu duhul blandetii, daca tii neaparat, apoi, daca se inroseste, pui compresa cu rivanol si ii dai seara cu putin unguent oftalmic.
M-am documentat despre diversificare, dar, evident, mai astept, pana ne apropiem ede 4 luni, asa cum e recomandat in caz de alaptat mixt ( san plus completare).
Mocutza al meu nu regurgiteaza decat foarte, foarte rar. Si mananca si de la mine, acum am mai mult ca in saptamanile precedente, in detrimentul laptelui praf pe care il mananca mai cu scarba, pe zi ce trece. Rade cu bibe in gura, azi l-am si certat ca nu mananca, i-am dat doua palmute la fund, dar el tot rade!

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

amiss, la mine azi e a treia zi cand iau cate un paracetamol pe zi pt raceala, am sunat dr si mi-a zis sa fac asa si sa alaptez in continuare. am ascultat-o, mai ales ca pe prospectul meu de la paracetamol nu se pomenea nimicd despre vreo contraindicatie in alaptat. poate paracetamolul de care zici tu sa fie altfel? sper sa nu fi facut vreo prostie, ca din fericire vad ca aproape mi-a trecut raceala. a, poti sa mai iei osciloccocinum, asta e homeopat. insanatosire grabnica si petrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Buna LYLY809!
Ma bucur ca ne cunoastem cat de cat...
Acum am si eu o intrebare...

Voi dati fluor pt cresterea si protejarea dintilor la copii?

Stiu ca era Fluorodent parca pt copii...Eu am citit mult pe aceasta tema si am hotarat sa nu dau copiilor...dar acum cand vad cate cariute au parca regret...
Nu stim cum sa procedam cu Teo...

Sper sa am suficient timp sa pot citi tot ce scrieti...

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69216&whichpage=10

Simina cu Teo ,Diana si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Pe unde ati fugit fetelor?
Mie mi s-a ars becul la baie si e putin cam complicat cu schimbatul. Sotzul nu este acasa si intreb si eu, cum ii mai fac baie copilului? Se poate la lumina lumanarilor ? Adica stiu ca se poate dar merita efortul?

cica in curand vor fi 30 de grade iar aafra,,,de-abia astept, in amintirea vremurilor bune...a si daca nu stiati sa va spun eu - AZI E TOAMNA.

[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

lacra, uite-te la tine! te-ai schimbat extraordinar!! dintr-o gravidutza mai tot timpul speriata si o mamica nesigura in primele zile, ca majoritatea, te-ai transformat intr-o supermom, eficienta, sigura pe ea si increzatoare!! eu sunt tare, tare mandra de tine! brava! tine-o tot asa. de multe ori, cand cineva intreba ceva ai aparut,scurt si eficient, cu solutia.

andreea, cum a zis lacra, da-i preventiv. singurul comentariu, sm zis mai devreme 5-6 picaturi, nu mai exista fiole, ia picaturi.

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput