CIRESE de mai-iunie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 21
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by 26octombriequote:
Originally posted by carminabulina
....Luana, cu tot respectul pe care ti-l port, daca este asa cum zici tu eu de ce nu am primit acel dar? EI? I-a zi! Insa darul din bancul meu l-am primit si cu prisosinta
....vai, ce modesta sunt!!!
cristina.
[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
carmina, cu acelasi respect, verifica daca poti face pipi din picioare, poate s-au incurcat...
Luana siHora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
Luanaaaaaaaaaaa, eu nu m-am referit la pipi din picioare ci la CREIER, auzi? Creier...
....dar tu sigur ai primit orgasmul multiplu daca nu mai intelegi ce vreau eu sa spun....sa nu ma bati
.
[poze carminawww.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
inaioana spune:
Bey, o femeie (cu creier) poate face pipi din picioare oricand(vezi http://www.travelmateinfo.com/page002.html ) dar un barbat (fara creier) trebuie tot timpul sa se chinuie sa nu stropeasca colacul...
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
26octombrie spune:
io, cu orgasmele mele multiple, zisei asa: ca dd a dat pipi din picioare si orgasme; matale te-ai plans ca nu, ca orgasme n-a dat (asa pricepui io), sau nu multiple, oricum, si ca ar trebui sa fie, totusi, alternativa pipi/creier. iar io, cu stima si respect, retine, zisei ca nu e musai sa fi dat creier, poate, in loc de orgasme sa fi primit pipi din picioare, din greseala..
acuma io vreau sa cred ca e cu orgasmele la mine, ca neuroni.. de unde, neamule?, iar pipi din picioare nu pot, zau!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
26octombrie spune:
ioana, de surprindere a murit si ultimul meu neuron...
un lucru e cert: nu un barbat a inventat asta, ca doar nu erau prosti sa renunte la singurul lor avantaj...
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
io tot cresc
inaioana spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
ioana, de surprindere a murit si ultimul meu neuron...
un lucru e cert: nu un barbat a inventat asta, ca doar nu erau prosti sa renunte la singurul lor avantaj...
Luana siHora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
io tot cresc
Luana,q.e.d.

Simina, ramasesem datoare cu o continuare dar dat fiind ca fetele au completat intre timp, te astept la dezbatere.

Si un singur lucru as vrea sa te intreb: cum iti explici ca exclusiv in europa de est si anume : Romania, Bulgaria, Serbia , albania etc, copiii se infofolesc exagerat si se infasa? Oare tot restul copiilor din lume sunt vesnic bolnavi (mai ales ca se pare ca e tocmai invers
)?Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004) pozici
daryana spune:
Monnica, stai linistita, toate tratatele si ghidurile recomanda 5 zile genta... e foarte safe, efectele adverse... nu ti le mai spun care ca te bag in nevroza 
... apar numai la doze mari si la tratamente prelungite... Multa sanatate puiului tau

mamica de bb David (18 iun 2006)
pozici [ url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriantugui/album?.dir=a96cre2" ]foto[ /url ]
cristina1702 spune:
beeei, mor de ras aici...
ioana ce e acel device (sa nu-mi explici ca stiu sa citesc si am inteles, ok?...
)? dar cum ne-ai dat tu link-ul la tzanc...in urma bancului.. haide ma, nu mai asta nu se inventase...acum nu zic, la drum o fi util..dar eu nu cred ca as putea...
carmina si luana sunteti geniale...dezbaterea creier versus orgasme multiple sau pipi...whatever... se trezeste copilul de atata ras...
luana iti plac pozele? le-am pus si atunci dupa intalnire... a...si aveai o poza care mi-a adus aminte de momentul in care iti admira toata lumea inelul buclucas...iti aduci aminte?
va pup pe toate...
bravo magda, cum ai iesit si tu repede din umbra ... doar ce am scris si a iesit si soarele dintre nori...
pe bune! nu cred ca e doar pe strada mea....![]()
26octombrie spune:
pozele-s frumuase foc 
akuma... pe rand ce trece sunt mai sigura ca nu era cu creierul bancul ala... ca, uite, m-am uitat de fo 5 ori la pagina asta, unde a postat magda, bre, ca la mine nu se vede?! sau m-ai bagat pe ignore, magg?
quote:
Originally posted by cristina1702
beeei, mor de ras aici...
ioana ce e acel device (sa nu-mi explici ca stiu sa citesc si am inteles, ok?...)? dar cum ne-ai dat tu link-ul la tzanc...in urma bancului.. haide ma, nu mai asta nu se inventase...acum nu zic, la drum o fi util..dar eu nu cred ca as putea...
carmina si luana sunteti geniale...dezbaterea creier versus orgasme multiple sau pipi...whatever... se trezeste copilul de atata ras...
luana iti plac pozele? le-am pus si atunci dupa intalnire... a...si aveai o poza care mi-a adus aminte de momentul in care iti admira toata lumea inelul buclucas...iti aduci aminte?
va pup pe toate...
bravo magda, cum ai iesit si tu repede din umbra ... doar ce am scris si a iesit si soarele dintre nori...pe bune! nu cred ca e doar pe strada mea....
Cristina & Ana-Madalina (16 iunie 2006)
Luana si
Hora - 14 Mai 2006Hora Lucia
io tot cresc
amiss_zip spune:
Cristina stai linistita ca nu ne-am suparat
. Ma bucur ca ati gasit un preot asa de bun si fara mari pretentii! SA fie intr-un ceas bun! Asta e cel mai important

Mama, ce nostalgie m-a apucat cu pozele puse de tine ![]()
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
amiss_zip spune:
Luana asteptam si noi poze de la botez maine
Asta daca mai aveti timp sa le mai puneti si pe net... fiind in fuga mare spre mare
.
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra