CIRESE de mai-iunie 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

ah, am uitat!

luana ai vazut ce prietena de nadejde e ioana? sare imediat la nevoie! sta in umbra si cand strigi: tzop! vine si te ajuta... pt amandoua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Si acum un banc primit, caldutz caldutz, no offence ADIB, tu oricum esti de-al nostru.

Dupa ce Dumnezeu i-a creat pe Adam si Eva, le spuse:
- Imi mai raman doar doua haruri. Unul este arta de a face pipi din picioare si...
- Eu!!! Eu!!! Eu!!! Eu!!! Eu il vreau, te rog, Doamne, te rooog, te rooog!!!!!! da?? -intrerupse Adam imediat- asta mi-ar simplifica viata in mod substantial....
Eva accepta, dand din cap si zise ca lucrul acesta nu avea atata importanta pentru ea. Dumnezeu ii dadu lui Adam primul dar. Adam urla de bucurie, alerga prin gradina raiului, facu pipi langa toti copacii, pe urma alerga si pe plaja, facand desene pe nisip cu pipiul lui... Dumnezeu si Eva il contemplau in tacere pe barbatul nebun de fericire si, dupa un timp, ea se intoarse catre Creatorul Suprem si-l intreba:
- Care e celalalt dar, Doamne?
- Creier, Eva, creier.

[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Si acum un banc primit, caldutz caldutz, no offence ADIB, tu oricum esti de-al nostru.

Dupa ce Dumnezeu i-a creat pe Adam si Eva, le spuse:
- Imi mai raman doar doua haruri. Unul este arta de a face pipi din picioare si...
- Eu!!! Eu!!! Eu!!! Eu!!! Eu il vreau, te rog, Doamne, te rooog, te rooog!!!!!! da?? -intrerupse Adam imediat- asta mi-ar simplifica viata in mod substantial....
Eva accepta, dand din cap si zise ca lucrul acesta nu avea atata importanta pentru ea. Dumnezeu ii dadu lui Adam primul dar. Adam urla de bucurie, alerga prin gradina raiului, facu pipi langa toti copacii, pe urma alerga si pe plaja, facand desene pe nisip cu pipiul lui... Dumnezeu si Eva il contemplau in tacere pe barbatul nebun de fericire si, dupa un timp, ea se intoarse catre Creatorul Suprem si-l intreba:
- Care e celalalt dar, Doamne?
- Creier, Eva, creier.

[poze carmina

uite cum cresc

Tare!

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

cristina, da, am vazut, de-aia am si strigat-o, ca stiam io ce stiam..
carmina, regret, insa trebe sa te corectez si pe forum, caci Doamne doamne avea alte doua daruri: "pipi din picioare" si ...orgasmul multiplu...
asa ca...

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

carmina ce rea te-ai facut!
lume, lumeee, a aparut carmina cea puternica ... aveti grija ca e bine documentata... asa ca nu va puneti cu ea!
nu de alta dar sar si eu in aparare... ca ii am si eu pe capraru si pe spock...

acum lasand gluma la o parte (sunt bine dispusa ca azi madalina mananca si doarme f bine...dupa isteria de ieri nimic nu ma poate supara azi...)...ii am dar mi-au folosit citatele tale... eu am uitat aia cu in casa nu se pune caciula...e drept ca nu i-am pus niciodata...dar azi pediatra mi-a zis sa-i pun una subtire noaptea, cand i-a spus ca au fost 19 grade... oricum nu aveam de gand sa o ascult...asa cum ea crede ca eu ii dau un tratament prescris de ea si eu ii dau un tratament prescris de stanciu...asta e... fac ceea ce cred eu ca e bine pt copil in urma sfaturilor primite de la cei 2 doctori...stanciu a avut argumente si fac cum a spus el...sa vedem ce iese...
mie mi-a placut nenea, carmina...si nu m-am simtit deloc pe banda rulanta...da, nu am stat f mult dar a discutat cu noi, ne-a explicat, ne-a ascultat cu tot ce am vrut sa spunem...ba chiar mi-a zis si mie ce sa iau pt constipatia mea vesnica...f frumos s-a purtat cu copilul...ce sa zic...noua ne-a inspirat incredere...si ne-a zis ca avem un copil sanatos!!! la acest compliment a crescut inima in mine...
un singur lucru nu mi-a placut: aglomeratia din camera de asteptare...un copil era cu 4 insotitoare, altul era racit (ma rog, fiecare cu ce boala venise...)...si daca eu eram programata la 15 (ora la care de altfel incepea programul) ce cauta atata lume acolo? cand am iesit deja era full... probabil veneau cu mult inainte...eu am incercat sa ajung aproape de fix...dar ceilalti cred ca venisera cu muuuult mai devreme de ora programata...dar am astepta putin asa ca nu a afost o tragedie doar ca fiind camera mica nu te prea puteai misca...a mea a devenit agitata acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Salutare cireshici!

Daca ne-ati dus lipsa (si stiu ca asa e. Multumim celor cxare au intrebat de noi, precum si celor care si-au adus aminte ca ne cheama Alexandra), aflati ca suntem bine merci dar ne aflam in febra pregatirilor pentru un eveniment major din viata noastra.... vom da detalii si poze dupa 15 octombrie.

Nu sunt la zi cu cititul dar pentru ca am auzit ca se petrec lucruri interesante pe forum, am bagat si noi un oki rapid si vrem sa spunem ca: nimeni nu este depozitarul adevarului absolut si cine crede acest lucru... gresheshte. argumentele logice, ratiunea si un discurs in limitele bunului sunt coordonatele pe care ar trebui sa ne situam cu totii. Cred ca noi (mamici de mai-iunie) am fost mereu deschise la nou si am ascultat orice parere care respecta regulile elemntare enuntate mai sus...

Simina, bine ai venit! Asteptam sa ne spui mai multe lucruri despre tine, ca sa te putem cunoaste si sa devenim prietene... de altfel, fiecare dintre noi asa a inceput odiseea, prezentandu-se colegelor de forum

poze bebelina mea draga

Mergi la inceput

am asa un feeling bun! ma simt ca pe vremuri...parca se aduna azi toate fetele cu care am mancat papa tare bun mai demult... cand aveam toate burtici...ce nostalgie...e, nu ma intelegeti gresit...imi place mult si acum cand o am pe mada langa mine (acum doarme ca un ingeras si ma lasa sa stau cu voi)...
aaaa...ma duc sa ma uit la pozele de atunci...
uite link pt cine vrea sa vada fetele...

http://good-times.webshots.com/photo/548098179/2271710850083610249iTMpqM

ha, ha prima poza e cu ioana si carmina in prim plan! mai bine nu se putea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

....Luana, cu tot respectul pe care ti-l port, daca este asa cum zici tu eu de ce nu am primit acel dar ? EI? I-a zi! Insa darul din bancul meu l-am primit si cu prisosinta ....vai, ce modesta sunt!!!

cristina.

[poze carmina

uite cum cresc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carminabulina

....Luana, cu tot respectul pe care ti-l port, daca este asa cum zici tu eu de ce nu am primit acel dar ? EI? I-a zi! Insa darul din bancul meu l-am primit si cu prisosinta ....vai, ce modesta sunt!!!

cristina.

[poze carmina

uite cum cresc

carmina, cu acelasi respect, verifica daca poti face pipi din picioare, poate s-au incurcat...

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

cristina, m-a luat sipe mine nostalgia... unde-aitinut ascunse pozele astea,io nu le stiu?!
botezul il facem maine, la schitul darvari

Hora Lucia
io tot cresc

Mergi la inceput