CIRESE de mai-iunie 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by ILDI25

Ieri am fost la doctor si am primit vaccinul de 4 luni si am plans cat am putut de tare si la 4 luni avem 7500g si 69 cm ,dar m-am enervat cum nu am mai facut-o de mult ,iar acum deja sunt disperata si le rog pe mamicile de baietei sa ma ajute sa ies din starea asta. Inainte sa-i faca vaccinul il consulta totul e in regula ,dar pe urma vad ca ii desface scutecul si ma intreaba daca atunci cand ii fac baie ii spal si putulica la care ii raspund ca o spal asa pe dinafara si ea imi spune ceva de decalotare ,eu in momentul ala am simtit ca iau foc si umbla ea acolo ce umbla si imi da bilet de trimitere la spital sa ma duc sa rezolv treaba cu putulica ca ea nu poate ca e prea stramta si ea nu are scule si daca nu reuseste in 3 min. se poate intampla o tragedie .De ce i se pare necesara aceasta interventie ,de ce sa chinui copilul daca nu are nimic mi se pare aberant .Va rog care aveti timp lamuriti-ma si pe mine care-i treaba cu putulica . Please!!!!!

Ildi David ( 2 mai 2006 )

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Ildi, nu pot scrie mult acuma, citeste aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69442&whichpage=1

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by simina2005

La fel regurgita si Andrei (ii racisem stomacelul)

Cum adica se raceste stomacelul ca eu n-am mai auzit de asta pana acuma?

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

"Noi suntem trecatori ca iarba cāmpului, numai muntii stau pe loc. Numai limba si datinile ramān sa vorbeasca despre trecerea noastra pe pamānt."

Buna Camelia!
Laptele matern are mereu aceeasi temperatura...36-37 de grade Celsius...pe cand laptele la biberon numai Dumnezeu stie ce temperatura are de cand il preparam si pana reuseste copilul sa-l pape.
In plus daca mai tinem copilul departe de temperatura corpului nostru (in jur de 36 grade celsius)temperatura lui scade in functie de hainutele de pe el sau de temperatura din mediul inconjurator

Deci am trecut de la o temperatura sigura pt stomacel 36-37 de grade...la temperatura care se nimereste in acel moment...

Priveste puii de gaina cum se molesesc si se imbolnavesc (vomita) cand se raceste vremea si nu este mama-closca sa-i incalzeasca si sa-i ocroteasca

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

Simina cu Teo ,Diana si Andrei

Mergi la inceput

No ofence.....dar explicatia asta nu ma lamureste. Al meu bea lapte praf de la nastere (din motive obiective) si fac totdeauna laptele in momentul cand trebuie sa manance si la temperatura ceva mai calduta decat cea din camera....in jur de 35-40 de grade. Si totusi.....regurgiteaza.
Si inca ceva, cred ca sunt multe fete care alapteaza si totusi patesc la fel desi laptele este la temperatura "corecta".
Poate mai trebuie sa studiez eu, dar sincer nu ma convinge explicatia asta.

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Simina bun venit!

Ieri am iesit si noi afara de la `10 la 12. A fost foarte frumos si imi este asa draga imbracata in hainutze mai groase...parca m-am saturat de body-uri:) Ia uitati aici:
http://www.flickr.com/photos/ami_si_cip/229972223/

Dar din cauza vantului infernal de ieri i-am pus si caciulitza pt urechi. Eu nu am carutz smecher prin care sa nu sufle vantu . Uf...eu nu am avut nici o sapca si ma doare deja urechea stanga. Mi-e frica sa nu fac ceva si sa trebuiasca sa iau antibiotic si iar sa pun puiu pe formula.

Eu cu bebe ma bazez foarte mult pe instinct. Cateodata simt ca e foarte bine sa stea doar in maeutz cateodata simt ca ii este frig si ii dau cu maneca lunga ceva sau ii mai pun un pantalonas. Eu cred ca nu m-am inselat pana acum. Ma bazez pe instinctul matern!
Sa fie bine!

Kiss!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Va multumesc pentru raspunsuri si incurajari.
5 zile mi-a zis sa ii dau gentamicina.Sper sa nu fie vreo problema.
Alex iar nu vrea sa manance. Nu stiu ce sa mai fac.Astept sa isi faca efectul tratamentul.

Va pup

Monica si Alex 04.06.2006

Mergi la inceput

Monnica, lasa ca dupa ce scapa de stafilococ va fi altfel, cateva zile si gata, ati scapat. Astia mici isi revin repede, ai sa vezi.Ai numa rabdare cu bb acuma ca sunt mai mofturosi in zile cu antibiotic. Succes si sa aduci vesti bune!

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

"Noi suntem trecatori ca iarba cāmpului, numai muntii stau pe loc. Numai limba si datinile ramān sa vorbeasca despre trecerea noastra pe pamānt."

Buna fetelor!

V-am povestit din greselile mele... pentru ca eu am ajuns cu Andrei de la regurgitare la voma in jet

Camelia, dar copilasul tau arata super...asa ca regurgitarea nu cred ca este o problema in cazul tau...se vede ca Andrei al tau este un viteaz...

Si Teo regurgiteaza acum de la antibiotic (Augmentin)...desi mi-am spus de atatea ori ca nu mai dau antibiotic pe gura la copii pana la 6 luni, mi-am incalcat principiul de mila intepaturilor...macar sa se repare plamanul.

Sunt suparata pe sora mea care mi l-a scos sambata dimineata pe Teo la plimbare...era 7:30 , el era un pic transpirat si vremea se racise...dar sora mea stia ca trebuie sa faca cura cu ultraviolete...eu dormeam si a preferat sa nu ma trezeasca...nu l-a imbracat mai gros asa ca de duminica a inceput raceala...

Medicii mi-au spus sa-i pazesc fruntea si urechiusele...dar sora mea nu si-a dat seama de vreme...

Sper sa fie mai bine si sa crestem copii frumosi si sanatosi in continuare

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69216&whichpage=10

Simina cu Teo ,Diana si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Daryana, m-am ingrijorat! Esti sigura ca daca ii dau numai 5 zile nu este nicio problema? Tu de unde stii?

Camelia, sper sa fie bine. De o luna nu mai am liniste.

Monica si Alex 04.06.2006

Mergi la inceput

Simina, sanatate multa la Teo, sa-i treaca repede raceala!
La treaba cu imbracatul copiilor cred ca fiecare stie si simte cel mai bine ce trebuie sa faca, mai ales ca suntem din zone diferite ale tarii. De ex saptamana asta in Baia Mare erau 11 grade dimineata, clar ca la temperatuta asta nu se mai discuta de body sau pantaloni scurti.
Sa fie bb-ii sanatosi si vorba lui Amiss, fiecare se poate ghida dupa instinctul matern PROPRIU......ca de cel al soacrei, al vecinei...etc....no comment!
Vine sfarsitul de saptamana si in sfarsit a iesit soarele si la noi dupa ce toata saptamana a plouat de numa. Sper sa putem iesi dupa amiaza. Abia astept.

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput