CIRESE de mai-iunie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 17
26octombrie spune:
dragele mele,
pentru fetele cu constipatie cronica (la bebei!), ia cetiti si aici..
stiati ca poate fi un semn de alergie la proteina din lapte?
http://reclama/0-12.html?id=406
oricum, articolul e interesant. eu as incerca sa ii dau lapte hipoalergenic, cateva zile, sa vad ce se intampla...
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
26octombrie spune:
scuze, uite aici, l-am pus gandindu-ma la tine, in mod special, ca tu erai cea mai chinuita cu mada 
http://ww w.nou-nascuti.ro/0-12.html?id=406
sa nu te superi pe mine, te rog, m-au ambalat si babele alea "pline de grija", n-am vrut sa supar pe nimeni! daca mai ai probleme cu nasucul, minune fac 5-6 picaturi de vitamina c pe zi, vreo 10 zile, apoi pauza. asta o poti face oricum, mai ales acum, cand vremea e in schimbare. am spus picaturi, caci fiole nu mai exista in tot bucurestiul.
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
arleena spune:
fetelor dragelor imi pare rau pt cele care aveti probleme cu copii nemancaciosi, al meu in schimb azi m-a terminat, poate nici n-am avut asa mult lapte azi ca nu prea am mancat, el a papa cam tot la o ora juma dar sugea cam putin si apoi avea chef de joaca sau urla ca-l dor gingiile. ii tot cu pumnii in gurita...sau cum da de degetele mele le ia la rontait dar jucariile de ros pt gingii/dinti nici nu vrea sa la atinga
nu stiu ce sa-i mai fac.
m-a cam tzinut tot in tipete azi....
e tare marait si vrea cam mult in brate...nu pot sa-l lamuresc sa stea in wrap cu fata spre mine si sa adoarma asa .....vrea numai spre exterior si pana il pun faca un scandal monstru...la fel patim si cand il imbrac.
mi-am depus si eu marti dimineata dosarul pt CIC....io stiam ca in termen de 6 luni de la nastere pot sa-l depui(asa m-a informat de la ASCO din oradea)si se primeste retroactiv, asa ca nu pierzi nici un ban....
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea
camelia.t spune:
'Neata.
Voi ati trecut de faza cu regurgitatul dupa laptic? Pe mine ma dispera treaba asta. Mananca si apoi incepe "venitul inapoi". Si asta chiar si in conditiile cand mananca mai putin (120ml de ex). Si treaba asta se intampla si la 2 ore dupa mancare. Il schimb de 4-5 ori pe zi....nu asta ar fi problema, da mirosul ala de iaurt acru deja.....Ori sta pe spate, ori ridicat, ori in scoica...oricum, tot la fel patesc. M-am cam urat deja.

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
vivighe spune:
Camelia...si eu la fel patzesc si asta din cauza ca se agita foarte tare.Sta numai cu picioarele pe sus se chinuie sa sile ridice chiar si imdeiat dupa ce a papat si-ti dai seama ca ii vine inpoi.si io daca as face lumanarea dupa ce mananc as pati la fel.si cand nu e cu ele pe sus e pe "bicicleta" la raliu(da cu o viteza fantastica din picioare)...iar cand nu e la raliu e cu degetele in gura pana la omuletz si-i provoaca singura voma...asa ca...
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
ILDI25 spune:
Camelia si noi avem probleme cu regurgitarea ,dupa ce papa il ridic in pozitie verticala da afara aerul si lapticul care uneori e putin alteori iese si pe nas ,apoi il pun pe pat si tot mai iese .Cand vad ca e deja ud la gat de atata lapte il schimb dupa care nu trece mult timp si iar iese dar deja sub forma de branza si tot asa ne imbracam si ne dezbracam .Dar de vreo 2 zile am observat eu ca branzica iese cam dupa o ora si atunci il pun pe burta sau il tin in brate pe burta si atunci iese afara ,ca altfel numai merge .Eu am mers cu el chiar la doctor m-am gandit ca poate trebuie sa-i schimb laptele( ca eu si alaptez si ii dau si completare formula ) dar nu e nici o problema cu laptele ,poate scapam de problema asta cand incepem diversificarea si cand o sa mai stea in fundulet ,stomacelul sta in alta pozitie ,sau poate atunci o sa vina alte probleme .
Ildi
David ( 2 mai 2006 )
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
simina2005 spune:
"Noi suntem trecatori ca iarba cāmpului, numai muntii stau pe loc. Numai limba si datinile ramān sa vorbeasca despre trecerea noastra pe pamānt."
Buna fetelor!
Vad ca au venit zile reci si posomorate in toata tara...
Citesc cum va bucurati ca copilasii vostri inca rezista la frigul de afara...
si-mi aduc aminte de mine ce viteaza eram prin fata blocului cu Andrei acum 5 ani...
toate bunicile erau de moda veche iar celalte mame depasite rau...
nimic nu ma putea convinge ca copilul face mult mai putina miscare ca mine, tesutul adipos al lui este f redus ...iar capsorul lui are nevoie de caldura ( ca si puiutul ocrotit de closca...capsorul lui sta cel mai aproape de corpul mamicii si printre pene...)
Mai tarziu mi-am dat seama ca Andrei are un inceput de sinuzita si mi s-a recomandat sa-i acopar toamna si iarna capsorul dar mai ales sa am grija de urechiuse (am ajuns pana in Bucuresti cu medicii...la profesori universitari)
La fel regurgita si Andrei (ii racisem stomacelul)dar eu credeamn ca are intoleranta la lactoza si i-am tot schimbat laptele praf...pana am ramas sa-l hranesc tot cu lapte matern dar de acum stors si pus in biberon (daduse deja de gustul si rapiditatea biberonului)
Noroc ca copii mai cresc si am reusit sa-l bag pe mancare ...asa ca in timp am redus cantitatea de lapte...acum nici nu vrea sa-l vada...doar daca-l pacalesc si-l amestec cu ciocolata calda sau alte variante...
La Diana si Teo nu am mai repetat greselile...au ei timp sa se caleasca toata viata...nu trebuie sa-i fortez eu inca din leagan
doar nu suntem atat de saraci sau inculti (ca unii ...
) incat sa nu avem haine pt copii sau sa nu ne pese de sanatatea lor pe viitor...
Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...
Simina
cu Teo
,Diana
si Andrei
ILDI25 spune:
Ieri am fost la doctor si am primit vaccinul de 4 luni si am plans cat am putut de tare si la 4 luni avem 7500g si 69 cm ,dar m-am enervat cum nu am mai facut-o de mult ,iar acum deja sunt disperata si le rog pe mamicile de baietei sa ma ajute sa ies din starea asta. Inainte sa-i faca vaccinul il consulta totul e in regula ,dar pe urma vad ca ii desface scutecul si ma intreaba daca atunci cand ii fac baie ii spal si putulica la care ii raspund ca o spal asa pe dinafara si ea imi spune ceva de decalotare ,eu in momentul ala am simtit ca iau foc si umbla ea acolo ce umbla si imi da bilet de trimitere la spital sa ma duc sa rezolv treaba cu putulica ca ea nu poate ca e prea stramta si ea nu are scule si daca nu reuseste in 3 min. se poate intampla o tragedie .De ce i se pare necesara aceasta interventie ,de ce sa chinui copilul daca nu are nimic mi se pare aberant .Va rog care aveti timp lamuriti-ma si pe mine care-i treaba cu putulica . Please!!!!!
Ildi
David ( 2 mai 2006 )
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
simina2005 spune:
"Noi suntem trecatori ca iarba cāmpului, numai muntii stau pe loc. Numai limba si datinile ramān sa vorbeasca despre trecerea noastra pe pamānt."
Buna ILDI!
Am trecut si eu cu Andrei prin ce treci tu...
Baieteii ca si fetitele au secretii in zona intima 
Cum ne spalam noi zilnic asa si ei isi decaloteaza putulica si-si curata preputiul...
se aduna ca un fel de branza care daca nu este curatata la timp se infecteaza, varful se inroseste si mai tarziu coace...asa incat copilul nu mai poate urina...
Noi l-am dus la medic si i-a "Taiat ata..." i-am pus unguient cu antibiotic vreo saptamana apoi am avut grija zilnic sa-i curatam locul
Si acum la 5 ani, cand face baie il spal acolo sa fiu sigura ca nu ajung cu el in spital...
La Teo am inceput sa-i curata eu inca din primele zile si acum se decaloteaza mai usor dar tot mai pun Bepanthen din cand in cand...
Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/siminastefana/my_photos
Simina
cu Teo
,Diana
si Andrei