CIRESE de mai-iunie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 13
cypocs spune:
Vigi, de ce nu papa Luana? Sa stii ca laptele cu fier are un gust mai nasol fata de cel fara fier.Acum papa?
ALIA si bb Maya
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alia_savin/album?.dir=/7a8fre2
carminabulina spune:
Cristina pai inseamna ca de la bonisan o fi...azi nu i-am mai dat si as vrea sa nu-i dau sa vad daca are vreo legatura daca da, pai atunci pana la diversificare, adica 2 saptamani bonisan frate, 8-10 picaturi pe zi nu o fi moarte de om.
Eu am husa de ploaie si DA, este buna, mai ales cand ai surprize de genul asta cu ploaia. Am patit-o si noi ieri si ne-a fost de mare ajutor. Am inteles ca au in Cora huse universale pentru carutz si e 160 000 lei sau 260 000 lei, ma rog, undeva pe acolo.
[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
carminabulina spune:
MA gandesc ca azi e ultima zi de vara
...s-a dus si asta.
La lista cu persoanele care absenteaza de ceva vreme mai e si Roxana Claudia care cred ca este in luna de miere
. Roxana te asteptam cu poze de la si dupa nunta
.
Si acum ma duc la munca, am ramas singura 3 ore si am atata treaba de facut prin casa ca nu stiu cu ce sa incep si mi-am zis "ia hai sa incep cu forumul ca si asta e tot o datorie
."
pe toata lumea.
[poze carmina
uite cum cresc
simina2005 spune:
"Noi suntem trecatori ca iarba cāmpului, numai muntii stau pe loc. Numai limba si datinile ramān sa vorbeasca despre trecerea noastra pe pamānt."
Buna fetelor!
Am observat ca mai sunt unele probleme cu pielea si diversele bubite...
Mie medicul mi-a recomandat Permanganat de potasiupus in apa de baita
Se pune f putin praf pana se cooloreaza apa in mov deschis...
, este o solutie mult mai rapida si mai moderna pt dezinfectia apei...
Nu am deloc probleme cu Teo...la ceilalti copii mai aparea eritem fesier sau iritatii de la caldura...chiar daca puneam ceai de musetel sau puneam saculetul cu tarate de grau in scaldusca...
Se gaseste la farmacie...si sper sincer sa va ajute si pe voi
Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/siminastefana/my_photos
Simina
cu Teo ,Diana
si Andrei
carminabulina spune:
Buna Simina, hai ca am zis sa ma apuc de treaba si am vazut mesajul tau. Bravo cu asa dr. ca al meu mi-a recomandat ceva de pus in baie si nu costa decat 600 000 lei. Este de la Aven, o solutie care "coloreaza"
apa in alb si nu trebuie sa mai dai cu sapun nici sa clatesti. Prepar apa asa de 3 zile deja si pot spune ca se vede o imbunatatire sau poate e doar efect placebo tinand cont de pretul piperat al produsului.
...ca am uitat sa va spun dar Mihnea are o dermita atopica in zona fruntii, sprancene si nas...
. Cica din maternitate a luat-o.
[poze carmina
uite cum cresc
Monnica spune:
Carmina.....te inteleg perfect. Nu am mai scris de mult fiindca am avut probleme cu Alexandru. De la botez (30 iulie) nu vrea sa mai manance. Aceleasi simptome ca si la Carmina + diaree. I-am facut analiza la caca (scuze, nu stiu exact cum se numeste)si are stafilococ. Sumarul de urina nu a fost cum trebuie si a mai facut si rosu in gat. Asa ca i-am dat 7 zile augumentin. I-a trecut rosu in gat, insa pofta de mancare nu are. Stau cate 1,5 ore pana mananca 100-120 ml lapte. Sunt cu moralul la pamant. Luni i-am refacut analizele si azi iau rezultatul. Cred ca are in continuare stafilococul. Si inca o coincidenta: ieri a mancat 830 ml!
Eu ii dau Bonnisan 10 pic de trei ori pe zi si degeaba. De luni ii dau si Sano sol care sunt vitamine.
Azi este prima zi dupa aproape o luna cand a mancat in 15-20 min 120 ml lapte. Imi este frica sa ma bucur.
Voi cu ce tetine ii dati laptele fara lactoza? Eu nu am gasit tetina potrivita: prin cea de lapte nu curge iar cea de piure este prea mare (folosesc tetine din latex de la chicco).
Multumesc Camelia ca ti-ai amintit de mine.
Multa sanatate la toti bebei si la mamici.
Monica si Alex
04.06.2006
carminabulina spune:
Monnica, eu folosesc bibe de la Bfree si am trecut la nivelul 2 la tetine. Mie mi se pare ca laptele fara lactoza de la Nan e chiar mai subtire decat celalalt de la Humana. tu ce lapte ii dai? Ca daca ii dai Milupa hn25 sau Humana hn 25 e mai gros intr-adevar. I-am dat si eu asa ceva si nu curgea prin tetinele normale iar cele pt cereale aveau gaura prea mare, asa ca am folosit tetine de la Nuk din silicon si latex. Daca ai bibe Chicco cred ca va trebui sa-i maresti un picutz gaura dar foarte foarte putin. Succes si analiza bune!!!!
[poze carmina
uite cum cresc
virgi spune:
Alia - nu stiu de ce nu papa..dar acum sunt sigura ca nu laptele e problema. Si laptele de mami tot asa greu il papa.
Astazi a mancat ceva mai bine. 300 ml...si e ora 6:00 pm..sper pana se culca sa mai pape ceva.
Cred ca am aceeasi problema pe care a avut-o si Carmina....
O fi de la caldura......
Nu ma ingrijorez inca..ca e foarte vesela.
camelia.t spune:
Asa mai fetelor, uite cum mai apare cate o mamicutza!!!

Monnica imi pare rau ca absenta ta e motivata de problemele cu bb. Sa speram ca rezultatul de azi va fi bun si reintrati in normal. Oricum sa sti ca am vazut la baietelul meu mai mare ca atunci cand ii dadeam antibiotic (cand era si el asa micut) dura cateva zile bune pana ii revenea pofta de mancare. Nu i-am dat decat de 2 ori pana a mers la gradi dar la fel am patit de ambele dati. Mult succes si sanatate la bb!
Mai asteptam vesti de la mamicile "ascunse".
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
cristina1702 spune:
inca o intrebare:
voi cum mai imbracati copiii noaptea? la mine noaptea trecuta a fost frig rau si nu vreau sa exagerez cu imbracatul nici intr-un sens nici in altul...acum ii curge si nasul si stranuta dupa ploaia de ieri...
eu afara i-am pus pt prima data caciula, pantalonasi lungi si hanorac cu gluga...bine ca am fost sa-i luam hainute mai groase fix cu o seara inainte...
si apropos, dupa frigul pe care l-am tras ieri in parc(eu sigur, nu stiu ea) m-am gandit la o chestie...bine, bine copilul trebuie scos in parc in fiecare zi...dar pe frig? adica mai spre iarna? eu nu o scot sa murim de frig...mai bine deschid geamul la camera si o tin asa decat sa ies sa fac frigul...eu sunt cam rea de frig si am observat ca si ea seara cand se racorea bine in parc incepea sa se smiorcaie si o acopeream putin si se linistea imediat...asa ca daca mie mi-e frig cred ca si ei ii e...tati e mai rezistent si nu ma pot lua dupa el... a, si sa nu credeti ca sunt sensibila sau ceva...nu, chiar racesc rar...in schimb tati e mai sensibil...ma rog, bat campii...
spuneti-mi si mie cum trebuie sa imbrac copilul ... sa nu-l racesc de tot...si ziua si noaptea...