CIRESE de mai-iunie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 14
puiudana2004 spune:
Buna ziua!
Carmina,ma bucur ca sunteti amandoi mai bine azi si ca tu esti mai linistita.
Si daca tot vorbisi de efectul placebo,hai sa ma plang si eu ca poate se rezolva.De vreo 2 sapt,Andrei al meu incepuse sa doarma cam toata noaptea.Se culca pe la 21-21:30 sise mai treazea pe la 5-6 dimineata.Iar acu',nu stiu mai nene ce l-a apucat,ca se trezeste de 2-3 ori pe noapte,mananca cam 50-60 ml si doarme,asta dupa ce mananca inainte de culcare cam 200 ml lapte.Ma gandesc ca nu se mai satura cu Humanna 1.Iar acum sunt intr-o mare dilema si va intreb pe voi,poate stiti mai bine.Pe Humanna 2(pe fata) scrie ceva cu 4 luni,dar cand m-am uitat pe spate la cantitati si varsta,scrie de la 6 luni si nu mai inteleg nimic.Voi ce stiti?De cand se da Humanna 2 ca sa stiu de cand ii dau pt ca mie pediatra mi-a zis sa-i dau H.2 de la 2 si 1/2 luni,dar eu nu i-am dat pt ca mi se parea prea mic totusi.Daca stie cineva,imi raspunde si mie,ca poate laptele are legatura cu somnul.Si mici in timpul zilei nu prea mai mananca la 4 ore cum manca inainte,vrea cam pe la 3 ore sa pape.
iu all ca s-a trezit cupilu!
Dana si
Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10717;104/st/20060506/n/Andrei/dt/8/k/e23c/age.png
camelia.t spune:
Cristina, eu am 22 de grade in camera la piti si azi noapte a dormit in body cu maneca lunga si un pantalonas.L-am invelit ce-i drept cu o pilota pt el ca inca sta invelit....daca e pe burta nu mai poate intoarce singur si sta invelit toata noaptea.
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
Monnica spune:
Multumesc pentru raspunsuri si incurajari. Sunt terminata pshic! Sa vezi cum copilul tau care inainte manca 700-800 ml de lapte pe zi abia daca mai mananca 600 dupa multe insistente iti vine sa o iei razna. Vreau sa va spun ca este f vioi si rade dar nu mananca.
Ii dau o masa pe zi de lapte Humana si dr a zis sa ii dau fara lactoza dar nu am gasit tetina potrivita.
Camelia, am terminat antibioticul de 2 sapt. Crezi ca dureaza atat pana isi face efectul?
Va mai scriu dupa ce am rezultatele la analize.
Va pup
Monica si Alex
04.06.2006
camelia.t spune:
La mine tinea 3-4 zile, nu mai mult.
Sa ne zici de rezultat!
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
cristina1702 spune:
camelia.t si eu am imbracat-o la fel si am tot ezitat daca sa o invelesc sau nu...nu vrea invelita ... dar dupa ce tati a scos pilota pt noi ca ii era frig, s-a hotarat sa o inveleasca si pe ea...si a stat, am crezut eu pt ca era pe burta...azi am mai dezbracat-o putin dar la un moment dat a ramas doar cu tati si el vrand sa o adoarma a tras o paturica subtire peste ea si vad ca sta si ii place...ca altfel tot stranuta...se cam chinuie cu nasucul...
carminabulina spune:
Si eu am aceiasi problema cu imbracatul ca nu prea stiu cum si ce. Eu de felul meu sunt friguroasa si basta nu ai ce sa-mi faci dar m-am gandit ca poate nu m-am nascut asa ci am fost formata
. Aseara l-am culcat pe Mihnea doar in body cu maneca scurta si cu celebra paturica acoperit. problema e ca nu sta invelit decat daca se intoarce pe burta. Acu' m-am gandit eu ca stie copilul daca ii e frig sau nu si noi trebuie sa ne dam seama. Eu l-am gasit alaltaieri seara (tot numai in body) intors pe o parte, ca nu mai avea loc sa ajunga pe burta din cauza barelor de la patutz, deci pe o parte si cumva cu genunchii la piept, usor ghemuit. Am luat paturica am pus-o pe el, nu a opus rezistenta iar cam intre-un sfert de ora a cazut pe spate si a luat pozitia de broscutza.
Noi nu avem haine groase dar combinam mult. caciula mi-e frica sa-i pun (nici nu am) si cred ca nici nu e nevoie ca acolo in habitaclul carutzului e calt si nu bate vantul.
Numai ca dilema mea e alta: sa-l tin mai dezbracat si sa-l acopar cu paturica sau sa pun un body cu maneca lunga si pantalonasi si sa nu-l acopar? Sau nu are nici o imoprtanta?
In casa sunt cam 23-24 grade noaptea.
[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
carminabulina spune:
MONNICA sa nu uit, imi poti spune si mie cat timp ti-a recimandat doctorul sa-i dai lapte fara lactoza? Eu ii dau deja de o luna si mi-a spus sa-i mai dau inca o luna tot asa dar ma gandesc ca poate nu-i necesra si mi-a zis asa dr. ca sa scape de mine repede si sa fiu nevoita sa ajung pe la ea si luna viitoare sa mai vars niste bani
[poze carmina
uite cum cresc
puiudana2004 spune:
Carminutzo,m-ai bagat in ceata cu cei 900 ml lapte pe care tre sa-i manance copilul si m-am apucat de socoteli si am constatat ca Andrei mananca 4 mese/zi cate 170 ml=680 mm iar noaptea mai mananca 130=in total 810 ml si ii merge bine.Chiar tre sa manance 900 ml pe zi???Ca,daca e asa,trebuie sa ii dau cam la 3-3 1/2h.
Dana si
Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10717;104/st/20060506/n/Andrei/dt/8/k/e23c/age.png
carminabulina spune:
Pai Danutzo daca eu te-am bagat in ceatza pe tine ce sa mai zic de mine ca mie vorba aia o autoritate in domeniu mi-a spus asa
. Cam asa ar trebui sa manance la 3 ore, 3 ore jumate cate 170 ml sa ajunga aici. dar dupa cate am citit si eu prin cartile astea cica ar trebui sa bea 150 ml/kg/corp. Adica in cazul meu 900 si ceva de ml
... sa fim seriosi.
[poze carmina
uite cum cresc
simina2005 spune:
"Noi suntem trecatori ca iarba cāmpului, numai muntii stau pe loc. Numai limba si datinile ramān sa vorbeasca despre trecerea noastra pe pamānt."
Buna fetelor!
La copii trebuie respectata o regula de aur:
_ SA FIE IMBRACAT CU O HAINA IN PLUS FATA DE MAMICA _
si atunci va avea caldura necesara...oricum pana la un an ei nu pot sa-si regleze/pastreze singuri temperatura corpului...acum este deja practic toamna , deci caciulita bluzica si botoceii sunt f utili ... la culcare plapumioara...
Cat despre cantitatile de lapte papat...ma vad pe mine la primul copil...
eram disperata...fiecare copil are bioritmul sau...
atata timp cat copilul este vesel si sanatos nu cred ca merita sa ne complicam viata mai mult decat este necesar...doar nu vrem sa avem niste obezi pe care trebuie sa-i dezvatam sa manance prea mult...
Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/siminastefana/my_photos
Simina
cu Teo ,Diana
si Andrei