CIRESE de mai-iunie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 12
Amonar spune:
LYLY
Tu ii faci infiecare seara baie la bb? Eu daca ajung o data la saptamana.....daca e foarte murdar dupa kk il bag repede cu curu sub dus si gata. Nu este nevoie de baie detaliata ca ei nu transpira inca.
CARMINA
Eu ii bag in lapte la sfatul medicului o lingurita pe zi de ulei de peste, OMega 3,de obicei dimineata. Ajuta si la digestie si la facut kk usor. De asemenea am primit DERMOCARE care sant bacterii benefice pt intestine si ii dau un pliculet pe zi in lapte. Ajuta la creearea florei intestinale. Toti bbei care s-au nascut prin cezariana nu au avut sansa sa vina in contact cu bacterile benefice din canalul de nastere a mamei. Deci ar fi bine si pt Mihnea. Orcum pt orice bbu care s-a nascut prin cezariana. Kailan face kk singur foarte bine cel putin o data pe zi. Daca nu se intampla o zi, il ajut, dar in general nu mai este nevoie. Eu nu cred in dependenta la termometru....povesti....
(pozeKailan)
carminabulina spune:
Amonar, din fericire aseara cand ma pregateam cu supozitoru' am intrat la bebe in camera si miroaseaaaaa
...asa ca mi s-a mai luat o piatra de pe inima, cel putin deocamdata.
Adi, intr-adevar ziua de ieri as putea sao numesc o zi buna, cel putin in privinta mancarii.
Voi il cunoasteti pe domnul Murphy? Ei bine mie asa mi s-a intamplat. Am zis ca o sa intru aici in fiecare zi sa ma plang ca nu mananca bebe si el sa manance de fapt. Ca sa intelegeti mai bine ce vreau sa spun: de 2 saptamani chinul dupa lume cu masa. Alaltaieri seara intru si-mi vars si eu oful si ieri bebe parca vrand sa-mi demonstreze ceva
a mancat de 5 ori la interval de 3 1/2-4 ore ajungand la un total de
800 ml...I'm speechless.
Asa ca nu stiu ce sa mai zic, sincer sunt debusolata, dar trebuie sa adaug ca iei i-am dat cate 4 picaturi de 2 ori de Bonisan. O fi de la el sau pur si simplu coincidenta vedem azi.
LAcramioara fix asa ma simt si eu, intr-o rutina covarsitoare si care ma toceste...dar sincer nu prea vad ce as putea schimba, poate parcul, sotul, etc. Ca programul copilului e destul de greu de schimbat.
[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
carminabulina spune:
Virgi, cand am vrut sa schimb Humana cu alt lapte, dr. de familie mi-a recomandat Similac, pt. ca e formula de 1 an si se pare ca e acceptat usor de copii. Eu insa am luat Milumil din aceiasi teama, ca poate nu se dizolva cum trebuie. Si surpriza, Milumil face si el spume si cocoloase. Cred ca in privinta asta tot Humana ramane number 1.
[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
camelia.t spune:
Virgi, nu cumva e de vina temperatura apei? Eu am observat ca se dizolva ceva mai greu daca apa e la temperatura camerei. Daca o incalzesc chiar un pic se dizolva mult mai bine. Eu ce-i drept folosesc Nan....nu stiu cum e cu altele.
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
cypocs spune:
Carmina,
Mi-a venit o idee , ce-ar fi sa incerci sa-i dai o tetina mai mare , la gaura ma refer .Vezi cum e...
ALIA si bb Maya
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alia_savin/album?.dir=/7a8fre2
cypocs spune:
Vigi, similacul nu e un lapte prost.
ALIA si bb Maya
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alia_savin/album?.dir=/7a8fre2
simina2005 spune:
"Noi suntem trecatori ca iarba cāmpului, numai muntii stau pe loc. Numai limba si datinile ramān sa vorbeasca despre trecerea noastra pe pamānt."
Buna fetelor!
va citesc de mult timp...dar nu am avut mainile libere ca sa va scriu...

Acum am o problema cu Teo si vreau sa va intreb pe voi daca ma puteti edifica...

L-am vaccinat pe Teo vineri 25 august ptr vaccinul de 2 luni...duminica a inceput sa-i curga nasucul...dar eu mi-am zis ca sunt simptomele vaccinului,
peste noapte a inceput sa i se infunde nasul, sa tuseasca...asa ca marti dimineata am chemat medicul si mi-a spus ca este raceala...am trecut pe Augmentin, bromhexin, ser efedrinat...
...desi nu mi-a facut febra...Astazi Teo este mult mai vioi si ma gandesc sa-i mai reduc din tratament.
Eu nu le-am dat la ceilalti copii nici un medicament pe gura pana la 6 luni ca sa nu le distrug flora intestinala...orice raceala minora se trata cu anticorpii din laptele matern...

Intrebarea este:
Cum au reactionat copii vostri dupa vaccinul de 2 luni?
S-a mai racit subit vreun copil ?
Vad ca pe unele mamici le sperie diversificarea...
Noi am inceput sa ne adaptam mancarea dupa mancarea copiilor
Supa copiilor este f buna si pt noi, copii trebuie sa manance mancare f buna si facuta pe gustul intregii familii...asta este mancarea pe care o vor manca si in viitor

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...
Povestea lui Teo:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69216&whichpage=10
Simina
cu Teo
,Diana
si Andrei
virgi spune:
Va multumesc pentru raspunsuri 
Da, eu l-am dizolvat in apa la temperatura camerei, acum dupa ce v-am citit raspunsurile am incercat si cu apa mai calduta si nu e mare diferenta. Cel mai tare ma deranjeaza spuma...
Alia - l-am facut " prost " ca nu se dizolva si mai mult de atat dupa ce a baut bebe a ramas sticla foarte murdara ( m-am chinuit ceva s-o curat)

cristina1702 spune:
carmina mie asa mi-a zis pediatra, ca bonissan da pofta de mancare...si ca pot sa-i dau...
cristina1702 spune:
intrebare: are cineva husa de ploaie pt carut? eu am chicco si nu am husa de ploaie...si ieri m-a prins ploaia in parc si nu aveam nici umbrela!!!! vreau sa gasesc o solutie...sunt bune de ceva husele alea? exista si pt carut chicco? mai exista vreo solutie?