CIRESE de mai-iunie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 11
cypocs spune:
Carmina, pai nu am barfit-o io pe Marcu asta destul pe aici .Mie nu mi-a placut femeia asta deloc , desi la Maya s-a straduit.Si Maya are cam aceleeasi dimensiuni ca Mihnea.
ALIA si bb Maya
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alia_savin/album?.dir=/7a8fre2
cypocs spune:
Dana , sa mulgi regulat cam la 4 ore .Eu cresc productia cand scade si cu o masa data noaptea Mayei , pt ca atunci stimulezi cel mai bine lactatia
ALIA si bb Maya
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alia_savin/album?.dir=/7a8fre2
florypop spune:
Salutare!!
La multi Ani tuturor sarbatoritilor.
Fetelor cand vad ca voi vorbiti de CIC.....eu pe 15 septembrie incep munca...
. Ma multumesc ca sunt copiii bine insa. Rares are 7.700 kg la trei luni. E un voinic.
Pupici,
Flory si
Andrei si
Rares
papadie spune:
io nu ma stresez la cate ore maninca Sofia si nu stiu cat maninca pe zi. chiar acu-mi intrebai soata cam cat haleste a mika si mi-a zis ca nu stie ca a tinut socoteala la Catrina, da' Sofia ii pare foarte OK :))
iar de dormit...Sofia maninca seara la 9.30-10 cam 150 si mai maninca a doua zi la 8-8.30 depinde cum se trezeste. da maine iaka ii tin socoteala sa vad cat bea.
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
papadie spune:
aaaaa La multi ani Alexandre si Alexandri
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
carminabulina spune:
-Serghei Alexandru (Ioana)
-Sofia Alexandra (CamiM)
-Alexandru Mihai (Arleena)
-Mihnea Alexandru (al meu
)
-Raluca Alexandra (adib)
-Maria Alexandra (Voichita)
-Florin Alexandru (Lacramioara)
-Horia Alexandru (Zax)
-Maya Alexandra (Alia)
LA MULTI ANI, BEBELUSI FRUMOSI DE ZIUA NUMELUI!!!!!
[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
camelia.t spune:
'Neata!
Vad ca tot se fac liste, asa ca m-am gandit sa arunc un ochi pe listuta noastra de la inceput si....constat ca multe mamicutze nu au mai scris demult aici: DOLCEBABY, LUCIA_CS, AMALISIMONA, NOEMITM,MAGGHY,DOROTI,BOGDANAI,CATXO, DIANAR,OANAS, SHORICUTZA, ZUZI,VOICHIV,MAXIMILIAN, COCUTICA,MONNICA,LUC2, ANDIRA,IRINAGHITA, CARMENCITA, ANIELDA, DILAURAL,IULYP,CRISBAR, ILDIQO,STOICA SIMONA, ZAX, BETTY......sunteti bine? ce va fac bb-ii? Ma gandesc ca a fost si perioada concediilor (si inca mai este) dar acu ca vine iarna (a nins la Balea Lac!!!) poate ne mai strangem randurile. Acus incepem diversificare si poate ne mai sfatuim. Eu sper totusi ca vremea asta va reveni la normal ca in Baia Mare de 2 zile sunt 17 grade la miezul zilei.
la toate fetele si asteptam pe toata lumea cu vesti proaspete!
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
adib spune:
buna dimineata
carmina 
asa mai merge,parca ti-a mai trecut, dar se poate si mai bine. mai fa un efort mic.
daca toate zilele ar fi ca si cea de ieri, ... 

vorbit, tipat, papat, veselie mare, ce mai.
cu dormitul mai greu. lupta cu mos ene e de-a dreptul ostenitoare. nu vrem si pace. dupa indelungi insistente cedam, ca vorba aia cel mai ... cedeaza.
dar trebuie sa repet, ziua de ieri a fost super.
numai bine va doresc.
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
Poze
virgi spune:
Salutare
Ce fac bebelusii, mamicile si taticul???
Mai greu cu scrisul in ultima vreme din lipsa de timp...musafiri, plimbari si bb nemancacios.
Am avut cateva zile cu probleme. Luana refuza sa manance ..am fost pusa in situatia sa-i schimb laptele...fara sa intreb medicul...si am luat Similac cu fier....si cand sa-l pregatesc am avut o mare surpriza... am constatat ca nu se dizolva si mai facea si spuma..si ne-am intors iarasi la cel korean..
Mai foloseste careva Similac??? AS vrea sa stiu ce parere aveti voi despre acest lapte...??? Poate nu stiu eu sa-l pregatesc...sau este intr-adevar un lapte foarte prost???
Am cumparat un alt carut..criteriul de alegere fiind greutatea 3,9 kg..e super usor si sunt tare multumita de el. L-am luat initial sa-l folosim in aeroport, dar este asa de comod..ca-l folosesc zilnic.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/virginiavasilache/album?.dir=fea9scd&.src=ph
Am pus si cateva poze noi
Ma apuc de citit din urma.
LYLY809 spune:
Noi am revenit azi la tetinele nr.1, prea se ineca pustiul, inghitea mult aer, urlete ca la balamuk...
Va dorim o zi mishtoaca. Pe mine m-au apucat iar depresiile, nu mai suport sa stau toata ziulica acasa si in parc cu plodu'. Trebuie sa schimb ceva, dar sa vad cum, doar is singura.
Iar spatele mi-a intepenit de tot de la purtat Moaca in bratze, dar cel mai rau cred ca ma afecteaza de la aplecatul deasupra albiei, seara cand ii fac baie.
Lacri si
Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png