CIRESE de mai-iunie 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna ziua mamici frumoase si scumpe si tatic. Adi a fost primul mesaj pe care l-am citit iar restul de-abia acum cand s-au mai linistit apele pe aici prin casa.
Viviana, Arabela, Andreea, Adi, Danutza, Amonar, Alexandra (la multi ani), Stelutza si daca am uitat pe cineva ma bat va iubesc . Deasemenea Ioanei si Papadie.
Acum m-am mai linistit si asta datorita raspunsurilor voastre.
Simt nevoia sa adaug totusi niste comentarii mai ales dupa ce mi-a citit mesajul . Intr-adevar eram in pargul isteriei dar niciodata in fata lui bebe, niciodata. Respingea biberonul si gata, insa cand plecam de langa el imi dadeam drumul la sentimente. Aceasta stare de nervi este din cauza fricii. Imi este frica ca daca nu mananca cat trebuie ii se poate intampla ceva. Daca tanti dr. ar fi spus ca e in regula sau sa fi spus oricum ceva as fi fost mai linistita, dar ea o tinea una si buna cu 900 ml/200 gr. pe saptamana si mese la 3 ore jumate. ATAT.
Bebe este o shmecherie cand "mananca". Azi de ex a prins tetina intre gingii si o strangea cu putere, tine si biberonul in manutze iar laptele pe care il stransese in guritza il il scotea afara in balonase facand ca masina "brrrmm"...va dati seama ca am izbucnit in ras...eu stresata ca nu mananca si el pus pe joaca. Nu umblu cu bibe dupa el ca nu e nevoie. Nu plange de foame iar cand plange vrea sa doarma. Chestia cu hranitul in somn a fost o intamplare care a tinut 3 zile. Mancase primele 2 mese f bine, ultima la 10.00 dimineata, eram incantata si asteptam acum ora 14.00 sa-i dau a 3 a masa. Stiti cand a mancat-o? LA 17.00Adica dupa 7 ore. Atunci intr-adevar am stat cu bibe dupa el ca eram panicata. si l-a acceptat numai dupa ce a adormit ca altfel tzipa ca din gura de sarpe cand simtzea laptele in gura.
Pe mine nu ma ingrijoreaza cantitatea de lapte ci felul haotic in care mananca. Stiu ca este in grafic, numai ca are greutatea asta (de fapt 80 gr. mai mult) de aproape 2 saptamani. Intrebarea ar fi : daca el e normal cu 50 gr pe saptamana luate atunci daca ar lua 200 cum ar fi?
Ai dreptate Papa, el este un copil activ, vesel, vorbaretz plangacios dar nu prea le are cu mancatul...
Si faptul ca are doar 4 mese la varsta asta...pe mine ma ingrijoreaza.
Ioana, te astept la o diversificare. Stiu ca vei fi plecat cand incep eu si de aceea lasa-mi tema pt. o saptamana. Pliizzz

[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Cristina, te astept ca pe painea calda...(ia uitati cacofonia, scuze).
As vrea sa ma laud ca bebe a mancat mai bine azi...dar ziua nu s-a terminat, insa sigur va mai avea 2 mese + 3 deja, ca daca nu mai mananca de 2 ori eu mor, sa fie clar.
Amonar, bebe a avut diaree, acum nu mai are de cand cu laptele asta delactozat. In schimb nu a mai facut kka de 2 zile. Asta e si cand mai auzi si vorba aia :copii mici probleme mici, copii mari probleme mari", te intrebi aore ce cosmaruri iti mai e dat sa traiesti?

[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Eu i-am dat azi lui Moaca lapte cu tetine nr.2, se cam ineaca in prima faza, apoi se prinde ca vine mai mult lapte deodata ca de obicei. A inghitit si mai mult aer, dar il sui "la balcon", pe umar, si scapa repede de el.
Ma bate gandul sa incep totusi diversificarea.

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Eu am inceput diversificarea de saptamana asta si lui Andrei ii merge f bine.Am inceput cu piure de fructe si ii place la nebunie.Deja stie ce o sa primeasca cand ii pun barbetica si e in culmea fericirii.pediatra mi-a zis ca,daca se simte bine,pot sa cresc cantitatea de piure intr-o sapt,astfel incat sa nu mai pape laptic dupa piure,dar nu am cu cine sa ma inteleg.Laptele e lapte si mananca la fel de mult,ca la o masa normala.Vineri ne ducem la control si o sa vedem cand incepem cu supica.

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10717;104/st/20060506/n/Andrei/dt/8/k/e23c/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Ha...Carmina...sa-ti povestesc si io o faza...ca sa vezi cum se joaca ei cu nervii nostri.Ingrid trebuia sa pape la ora 13 intr-o zi.La 12 a adormit si ma asezasem si io langa ea sa atzipesc putzin.La 12.50 incepe sa se foiasca ...eu ii indes de zor suzeta in gura...doar doar mai doarme 10 min ca io eram rupta de somn.De unde ...ea deschide ochii maraie putzin isr eu ma vad nevoita sa alerg la bucatarie sa-i pregatesc biberonul sa nu care cumva sa o apuce urlatul ca e rea de foame.Ma intorc in 2 minute cu biberonul gata si ea ...ce crezi...atzipise la loc.Zic "eh...se trezeste ea acush ca o rod shoriceii in burtica".Si trece un sfert de ora...nimik...trece o juma de ora...ea tot nimik.Incerc sa o trezesc usurel,ea intoarce capul in partea cealalta si-i continua nestingherita somnul.Si uite asa am stat si am asteptat-o inca o ora juma' sa se trezeasca.Bineinteles ca a trebuit sa-i fac alt laptic si bineinteles ca io nu m-am mai culcat gandindu-ma ca in orice moment se trezeste.Asa ca se mai intampla sa stea si ziua nemancati 6-7 ore.Fetitza prietenei mele de la Radautzi sta zilnic nemancata 6 ore si ziua.N-au ei chef sa manance...ce vrei.E mai misto sa se distreze pe seama noastra.

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

PUIUDANA am vazut pozele cu frumusetea ta si pe langa asta am vazut caruciorul tau de la Primii Pasi, spune-mi te rog daca esti multumita de el si daca e usor de manevrat?!

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

puiudana , abia acum citeam intrebarea ta .Nu stiu daca ti-a raspuns cineva .Deci mulgi chiar daca nu iese nimic .Cam 10 minute pe fiecare .Incet , incet o sa iasa .

ALIA si bb Maya

http://pg.photos.yahoo.com/ph/alia_savin/album?.dir=/7a8fre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Steluta, aia abereaza, poti depune oricand cererea.. numai ca banii ii primesti numai incepand cu luna in cursul careia depui dosarul... de ex eu daca depun dosarul pana maine primesc si banii pe august, daca nu, nu . Uite: ART. 20 HOTARARE nr. 1.025 din 9 august 2006

(1) Dreptul reprezentand indemnizatia pentru cresterea copilului se cuvine si se plateste dupa cum urmeaza:

a) incepand cu ziua urmatoare celei in care inceteaza, conform legii, concediul de maternitate, dar nu mai devreme de a 43-a zi de la data nasterii copilului, daca cererea este depusa in termen de 60 de zile lucratoare de la acea data;

b) incepand cu data nasterii copilului, daca cererea este depusa in termen de 60 de zile lucratoare de la acea data, in cazul persoanelor care nu indeplinesc conditiile, conform legii, pentru acordarea concediului de maternitate si a indemnizatiei aferente;

c) incepand cu data adoptiei, a instituirii tutelei, plasamentului sau incredintarii, daca cererea este depusa in termen de 60 de zile lucratoare de la data la care s-au aprobat ori, dupa caz, s-au instituit masurile de protectie a copilului;

d) de la data depunerii cererii, pentru toate celelalte situatii, inclusiv pentru cazul in care cererea a fost depusa peste termenele prevazute la lit. a), b) si c);

e) incepand cu ziua urmatoare celei in care beneficiarul stimulentului lunar nu mai realizeaza venituri profesionale supuse impozitului pe venit, potrivit prevederilor Codului fiscal, si plata acestuia se suspenda, daca cererea este depusa in termen de 30 de zile de la aceasta data.

(2) Indemnizatia pentru cresterea copilului se acorda de la datele prevazute la alin. (1) lit. a)-d), dar nu mai devreme de data la care s-a aprobat concediul pentru cresterea copilului ori a incetat activitatea profesionala.

mamica de bb David (18 iun 2006)
pozici [ url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriantugui/album?.dir=a96cre2" ]foto[ /url ]

Mergi la inceput

Gabi,e usor de manevrat daca e manerul pe spate.Daca e in fata ca sa-l vezi pe bebe,nu prea e comod.Eu acest carut l-am primit si nu imi place ca e cam mic inauntru si se cam incalzeste Andrei in el.Daca gasesti din alt material si mai spatios,e ok.Nu e greu,nu stiu exact cate kg are.Cel mai bine e sa te duci cu bebe si sa-l probezi pe loc.Eu imi fac treaba cu el,nu ma declar nici nemultumita,dar nici super incantata.

poze nunta
poze Andrei

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10717;104/st/20060506/n/Andrei/dt/8/k/e23c/age.png

Mergi la inceput

Cypocs multam fain de raspuns.Asta o sa fac.O sa ma mulg chiar daca nu iese.

poze nunta
poze Andrei

Mergi la inceput