Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (86)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

N-am mai reusit sa intru pe DC deoarece ne-am imbolnavit toti. Theodor a scapat doar cu febra 38,5 si rossu in gat. Eu in schimb am chinuit mai mult, pe langa febra am avut parte de varsaturi si scaune diareice. Am dat 2 kg jos. Important ca baiatul a fost mai rezistent. Cand a facut febra am fugit repede cu el la spital. Acum Theodor e pe tratament, merge bine, doarme foarte mult de la medicamente si nu i-a disparut pofta de mancare.
Ali, este un proverb, cand doi se cearta al treilea castiga. Vezi ca poate iti mai apare un pretendent si ti-o fura pe Iarina!
Monica, am vazut-o pe Diana cum punea mana pe casetele lui tata. scumpa foc!
L-am vazut si pe Nicolas la scoala de soferi, si cum stie el sa aplaude. Teolinda esti curajoasa foc! Distractie placuta in Antalia! Pe Nicolas il l-as acasa?
Denisa, concediu placut!
Irinat, zici ca sotul il cunoaste pe barbatul asta al meu? Il cheama Bogdan, a terminat Liceul Emil Racovita din Iasi.
Ursulino, am vazut-o pe Raisa cum se joaca in patut. Te-a rezolvat denisa cu crema pentru spate?
J, Theodor de cele mai multe ori adoarme cu tzitza in gura, daca a terminat laptele si este inca treaz ii pun muzica sau ii cant eu.
Astery,am vazut ca si Razvan, face parte din "categoria grea", ca si Theodor. Razvan merge in patru labe? Al meu e mare lenes, pana isi urneste cele 10 kile si 400 mai are. II place sa stea in fund. Si daca il pun in premergator se ridica in picioare. Mie frica la greutatea lui sa nu-si solicite prea mult coloana.
Pupam pe Razvanel sa-i treca durerea de la vaccin.
Anda, cum te-ai descurcat cu apa?
Mirela, iti doresc multa sanatate si un pupic de la Theodor.

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

quote:
Originally posted by pufumic

Radeti voi, radeti, da' deja ma doare inima cand ma gandesc ce-o sa fie pe capul nostru cand or ajunge pe la 16 ani (sper sa fie 16 si nu mai putin).

Ioana la ei sigur mai devreme ... cunosc cazuri la 13 ani sigur sunt gata.
Iar fetele la varsta asta nici nu vrei sa stii ce fac ... si se mai si lauda la tot poporul!

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Doina, inseamna ca nu se cunosc. Eu intelesesem ca mergi la socri in Birlad si de aia am intrebat, pt. ca si sotul meu e din Birlad. Dar probabil am inteles eu gresit. Daca zici ca a facut liceul in Iasi inseamna ca nu se cunosc pt. ca sotul a facut liceul in Birlad .
Ali, 700 ml! E bine, Sabina n-a papat niciodata mai mult de 650 intr-o zi , iar in astea 6 luni si ceva de viata n-a papat 650 decit in cel mult 10 zile in total. O sa incerc si metoda de care zici, desi am mai aplicat-o oarecum. Statul asta cu bibe linga ea ma dispera si pe mine. Culmea e ca urla de foame si totusi refuza biberonul, insa nici cu lingurita nu papa laptele simplu. Iar daca nu are de la inceput cantitatea cu care sa se sature degeaba mai fac eu dupa aia . Ma rog la Dumnezeu sa mi-o tina sanatoasa, macar atit daca mare mincatoare nu e. Nici n-are cu cine semana.
Credeti ca a "imprumutat" obiceiurile mele din timpul sarcinii ? Ca eu nu prea mincam mare lucru cind eram gravida pt. ca n-aveam timp sau nu-mi era foame.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Vazut si io poze cu Raisa. Frumusica si tare zimbareata.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

IRINA - eu de la Mustela n-am avut niciodata probleme si folosesc toata gama de produse de la ei. Cum totul a fost OK nu m-am riscat sa fac schimbari. Daca voi aveti pielicica atat de sensibila da-i cu uleiul de masline daca nu te induri sa te risti.

Bai Ursulino deja i-ai vazut pe puradei la adolescenta? Lasa-i mama sa-i scoatem intai din scutece, sa ii ducem la gradi... si mai vedem ce se mai intampla.

Doina - merci... tu zici "curajoasa"... altii spun sigur "inconstienta"... asta e ce sa facem viata merge inainte. Inseamna ca in SUA n-ar trebui sa mai mearga nimeni ...sau la Madrid... sau la Londra...Cu Dumnezeu inainte!Pe bune ca n-am nici un stress.
Moamaaa ce baban e si Theodor al tau.

Astery sanatate multa!

MONI - deci la mine nu te gandeai.. doar la Giova. Bine ca ai scapat de controale si bine ca te-a tzitzilit Dia.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Irinat, ai inteles bine, socri stau la Barlad. Au resedinta de vara acolo.

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Silvi la multi ani si tot ce iti doresti !!!
La multi ani si bebelusiloe de azi de ieri si de restul zilelor cand nu am intrat.
Noi ne pregatim d emarea mutare din Franta in Romania deci e nebuneala mare si plus de asta Marian a fost azi operat si i_au scos surubul din glezna deci ...o tinem in ritm alert.
De Mario tot ce va pot spune e ca re peste 11 kg si e un nazdravan sijumatate in ideea ca merge sprijinit pe pereti, mai linge din cand in cand si cate un perete, sta toata ziua cand pe jos fugarind cainele si batandu_l la greu sau pe sus deplasandu_se pe pereti sau cu ajutorul canapelelor. De mancat mananaca orice papam si noi, cerseste oriunde suntem ca e piata ca e maket ca e cineva d epe strada .A inceput sa se intinda cand brea in brate cand vrea jos are un alt stil deja deci incepem sa ne intelegem cat de cat. Ramane deci acelasi copil super activ care sparge , tipa se joaca non stop dar in acelasi timp relativ cuminte in sensul ca papa , se joaca , doarme si nu plange mai niciodata.Tot doi dinti avm dar sunt pt el suficienti si o spun pe propria piele pt ca este o mare placere sa muste orice picior care il vede pe jos.
Din pacata acum cu mutarea l_am lasat la mama deci va dati seama ca nu este foarte usor ci enorm de greu.
Teolinda ma bucur sa vad ca Nicolas e asa vioi si aplauda intr_o veselie si dc nu mai apuc va urez o vacanta placuta si sunt sigura ca asa va fi ...si dc te intalnesti si cu "bombata" de Giova va fi si mai super.
Mirela felicitari pt apartament si sa va fie de bine iar tu insanatosire grabnica ca prea ai tras.
Moni am reusit sa o vad si eu pe noramea aseara ca nu imi mergea pana acum si e are de tot . Si Mariana ramas cu gura cascata. Lasa ca ne vedem noi live acusica.
Astery pupici la gogo si merci pt candela aprinsa ca nu am apucat sa iti spun.
Giova treci la turci ca e fain si are sa iti placa ai sa vezi .
Ursu faci inaugurarea cu inca un bebe? Sau iar am priceput invers? Si ce e cu caciula?
Denisa sper cand evii din concediu sa mai scrii sa ne zici ce face Emma.
Janine lasa ca o sa o legeni pana la adolescenta . Sa vezi atunci cati or sa vrea sa o legene
Anasebe tu unde esti ...cu una este luna?
Fretele din Cta adica Daniela si Pufu sper sa ne vedem la sf lunii si din ce in ce mai des mai ales camai mult ca sigur o sa stam la Cta sau ...Bucuresti ...acu depinde ce echipa alege Marian.
Va pup ca fac si eu ca restul nu mai stiu ce si cui ...dar va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

IRINA - sa stii ca Nicolas sa NU vada lapte. Si asta de vreo 2 luni. Asadar eu m-am reprofilat pe iaurturi si branzica sa incerc sa acopar refuzul asta categoric de lapte. Aseara i-am pus in bibe 180ml si abiaaaa a tras 40ml. Ceai si suc insa baga la greu... deci nu biberonul e problema ci clar, lichidul din bibe.
Asta e... ma conformez dorintelor lui .
Nu stiu daca obiceiurile din sarcina au efect asupra lor. Eu bagam lapte la greu .. si in sarcina si chiar si acum dar el... ciuciu. In sarcina eu nu vroiam sa aud de iaurt iar el baga la greu... asa ca...cel putin la mine nu au avut legatura obiceiurile.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Liliana nu i-am vazut pe ainostri i-am vazut pe ai altora si ...

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Lasa, Irina, ca si daca alege echipa din Bucuresti tot veti veni pe la parinti si ne vedem noi.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

Mergi la inceput