Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (86)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Irinaaaaaaaa Ma bucur ca ai scris. Tare mult mai bucur. Sper ca Marian sa se recupereze super ultra rapid! Spor la strans bagaje si toate cele. Cred si eu ca ti-e dor de Mario! Un pupic pt. cel mai precoc baiat din secta!
Bey, ce mi-ar placea sa ne vedem daca treci prin Bucuresti! Hai nu faceti o vizita si p-aci? Promit recital Una este luna!

Astea fiind zise, ma dus la nani.

Pupici.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
Ana&Tiberiu
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Silvi LA MULTI ANI! SI calatorie sprancenata (sau mai degraba placuta ar trebui sa fie).
LA MULTI ANI SI bebeilor Angelo si Ana Teodora!
Ce-mi vad ochii pe scurt (dar nu asa de pe scurt si cu "figuri"- icon-uri, cum facea Moni, in vremurile bune ale graviditatii): iar soacre, doctori ginecologi, dureri, bebei in 4 labe/sau nu, in premergator sau nu, mancaciosi/mofturosi, calatorii in zone periculoase, botez in pregatire (ANdiaroro) si multe mi-au scapat cu siguranta.
Ursoaico, daca recunosc ce-am pe suflet cu ginecologul, de mine sigur zici ca-s nebuna! Eu n-am fost nici la controlul de 6 saptamani.. Adica din ziua cand am nascut nu m-a vazut nimeni prin partile esentiale. Dar am sunat ieri si dupa 15 sept, ma duc sigur. Nu de alta dar macar o data sa ma vada si pe mine, sa ma apuc de treaba cu inima impacata. Sper sa n-ai nici un bai pe unde te doare. Raisa cu caciulita in caputz? Si eu m-am cam minunat. Eu credeam ca voi sunteti si ursi polari cu totii. Tb sa-mi revin si eu ca vine toamna, dar a mea chiar ca-i ursoaica polara. La 24 de grade doarme in maneca scurta si n-o acopar, asta desi mie mi-e frig. Ea e alt soi.
Ali si Irinatuza, cu bebelushe mofturoase. Eu una nu sunt de principiul sa stai sa tot indesi in copil putin cate putin. La noi n-a mers. Bine, a mea e genul care daca nu vrea, inchide gura si n-am nici o sansa s-o pacalesc peste 10 minute. Si tb sa spun ca abia acum la 8 luni sunt relativ multumita de cum mananca. A fost rau de tot pana am inceput sa-i dau cate 2-3 feluri de mancare (compatibile) la o masa. Acum papa cate putin din fiecare, deci per total multumitor. La a mea punctul slab e curiozitatea. E tare curioasa de gusturi noi, asa ca incearca mereu altceva, doar doar i-o placea.
Cu somnul, Janina, stai linistita si la noi e suferinta mare cu adormitul. Ana adoarme doar cu mine langa ea. Cand e foarte obosita toata tarasenia dureaza 2-3 minute (ziua). Seara e mai dificil si se poate intinde si pana la 20 de minute cu fataielile de rigoare. Din fericire, nu mai tine cu leganatul, ca muream cu ea de gat.
Moni, in principiu Duminica suntem la Arad. Asa facuram planul de bataie, ca doar globtrotteri scrie pe noi si doar n-o sa te las sa te sui in Intercity cu Diana cu tot. SI asta va fi probabil pe la un 11, 12, cam asa.
fetele, ca eu mai am de bantuit pe net dupa alte alea si Zapp am numai seara.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Ura Irina!
Pai Eu nu vreau sa fiu eu cap de lista ... si asta pt ca nu am avut grija deloc de ...daca este... nici nu vreau sa zic...stiti voi...
Iar cu caciula radea Moni de caciula lui fimea ... asta este ... daca suntem aerate!

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

A venit inspectorul pe la 18 si a stat pana pe la 20,eram doar eu cu Diana acasa,noroc ca dormisem.Si o sa verifice tooooot din 2001 pana in 2006 Vine si maine (si poimaine si...) pe la 17 si am o multime de porcarii de fotocopiat si situatii as ii fac
In schimba Diana a papat tzatza in seara astaaaa - dar i-am dat doar juma din piureul de legume (pe la 19,30),in schimb pe la 22 a papat si o portie de Milubrei!
IRINA abia astept sa ne vedem ,dar mor de ciuda ca pana vara viitoare nu-l vad pe Mario
TEOLINDA pai da ,am uitat c asi tu mergi al turci
Fug sa papa si revin,ca am treaba,daer sunt prin zona

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Silvi LA MULTI ANI! SI calatorie sprancenata (sau mai degraba placuta ar trebui sa fie).
LA MULTI ANI SI bebeilor Angelo si Ana Teodora!
Ce-mi vad ochii pe scurt (dar nu asa de pe scurt si cu "figuri"- icon-uri, cum facea Moni, in vremurile bune ale graviditatii): iar soacre, doctori ginecologi, dureri, bebei in 4 labe/sau nu, in premergator sau nu, mancaciosi/mofturosi, calatorii in zone periculoase, botez in pregatire (ANdiaroro) si multe mi-au scapat cu siguranta.
Ursoaico, daca recunosc ce-am pe suflet cu ginecologul, de mine sigur zici ca-s nebuna! Eu n-am fost nici la controlul de 6 saptamani.. Adica din ziua cand am nascut nu m-a vazut nimeni prin partile esentiale. Dar am sunat ieri si dupa 15 sept, ma duc sigur. Nu de alta dar macar o data sa ma vada si pe mine, sa ma apuc de treaba cu inima impacata. Sper sa n-ai nici un bai pe unde te doare. Raisa cu caciulita in caputz? Si eu m-am cam minunat. Eu credeam ca voi sunteti si ursi polari cu totii. Tb sa-mi revin si eu ca vine toamna, dar a mea chiar ca-i ursoaica polara. La 24 de grade doarme in maneca scurta si n-o acopar, asta desi mie mi-e frig. Ea e alt soi.
Ali si Irinatuza, cu bebelushe mofturoase. Eu una nu sunt de principiul sa stai sa tot indesi in copil putin cate putin. La noi n-a mers. Bine, a mea e genul care daca nu vrea, inchide gura si n-am nici o sansa s-o pacalesc peste 10 minute. Si tb sa spun ca abia acum la 8 luni sunt relativ multumita de cum mananca. A fost rau de tot pana am inceput sa-i dau cate 2-3 feluri de mancare (compatibile) la o masa. Acum papa cate putin din fiecare, deci per total multumitor. La a mea punctul slab e curiozitatea. E tare curioasa de gusturi noi, asa ca incearca mereu altceva, doar doar i-o placea.
Cu somnul, Janina, stai linistita si la noi e suferinta mare cu adormitul. Ana adoarme doar cu mine langa ea. Cand e foarte obosita toata tarasenia dureaza 2-3 minute (ziua). Seara e mai dificil si se poate intinde si pana la 20 de minute cu fataielile de rigoare. Din fericire, nu mai tine cu leganatul, ca muream cu ea de gat.
Moni, in principiu Duminica suntem la Arad. Asa facuram planul de bataie, ca doar globtrotteri scrie pe noi si doar n-o sa te las sa te sui in Intercity cu Diana cu tot. SI asta va fi probabil pe la un 11, 12, cam asa.
fetele, ca eu mai am de bantuit pe net dupa alte alea si Zapp am numai seara.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

IRINOOO asa breee aparusi. Deci te intorci la Romanica? Poate veniti la Bucuresti ca suntem mai multe "iade".Sanatate lui Marian! Asadar fratelo e sef de secta la de toate. Ioanooo vezi bre ca degeaba s-au grabit puradeii nostri sa iasa mai devreme ca daca nu au stat la randul lor acum se fac de ras .

Ursulino.. cum zici matale bre. Io deocamdata dorm linistita... mai este destul timp pana la momentul ala. In plus... sunt OPTIMISTA! Raisei. Apropos.. am 24grade in casa... sa il mai culc in salopeta cu maneca scurta sau sa ii dau cu maneci lungi si cu craci?

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE deci duminica asta??? abia astept!
IRINA zice Ghita sa vina Marian la Arad c cica au echipa buna
Acu chiar ca fug ca-s lihnita de foame ...

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Bee nu o pot lasa dezbracata ca urla si imi geme toata noaptea, acum are capul gol si este rece toata si mai si geme in somn ... deci tre sa o imbrac.

Liliana pai intotdeauna Mario a fost cel mai tare!

Poze Raisa Ioana

Mergi la inceput

Moni iti tin pumnii sa iasa bine!!!!

Poze Raisa Ioana

Mergi la inceput

Asa deci m-am inrosit la stele ... acum pot pleca la culcare.

Noapte buna fetelor!

Poze Raisa Ioana

Mergi la inceput