Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (86)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Ali la 16 ani este cam tarziu ... poate pe la 12 - 13 nu vezi cum este moda acum????

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Ursulino draga atunci ii punem de pe acum...

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Radeti voi, radeti, da' deja ma doare inima cand ma gandesc ce-o sa fie pe capul nostru cand or ajunge pe la 16 ani (sper sa fie 16 si nu mai putin).

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

Mergi la inceput

Da' pe unde umblati gagici? Chiar nimeni pe aici?

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ursulino, vine si
Alain imi tot maraie dar nu adoarme, merg sa-l iau in brate, acum mi-au plecat si musafirii.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Toanca, Teolinda, eu o dau cu ulei de masline pt. ca orice crema de corp am incercat se umple de bubite de zici ca e batuta cu urzica si nu trec decit dupa ce o dau cu ulei timp de citeva zile. E singurul pe care il suporta pielea ei. As mai incerca si altceva din ce ziceti voi dar daca face iarasi bube din alea cred ca inebunesc pe loc. E-adevarat, exact a cartof prajit miroase, plus ca prosopul are numa pete, dar n-am ce sa fac. Sincer imi vine extrem de greu sa o vad din nou plina de bubitele alea urite , de asta nu mai am curaj sa incerc si altceva.
Ali, are dreptate mama Ursulica, lasa sa cunoasca fata mai multi baietei. Imi cer scuze daca te-am suparat. Am vrut sa fie o gluma, dar probabil ca te-a deranjat. Nu ma refeream la faptul ca nu stii ce-i aia bigamie.
Dar stiu ca papa Iarina, nu se incurca. Chiar daca tie ti se pare putin crede-ma ca o intrece cu foarte mult pe Sabina . Si Sabina papa cam la 3-4 ore , dar foarte putin oricum. In total azi a papat 190 de lapte, un iaurt Danonino, 50 grame de pireu de morcov cu cartof si o banana. Asa ca sa stii ca esti o fericita. Cum ai facut totusi de a inceput sa se dea pe brazda Iarina? Ca eu nu mai am idei si tot astept si tot astept si nik.
Silvi, La multi Ani! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de barbateii tai.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Silvi, la multi ani pentru cele 30 de primaveri. Bucurii, pace si ganduri bune!

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Ce mai faci Doina ? Ce face bebelul?
Eu ma duc la somnic, fetelor.
Noapte buna

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Silvie, la multi ani si sa ne traiesti! Iti doresc multa fericire alaturi de cei dragi!

Giova, ma intrebai daca nu ma doare spatele. Ba da. Ma doare, cumplit uneori, cu sageti pe piciorul stang, in jos spre genunchi, cu degetele mari de la picioare amortite, cu mijlocul blocat... Am mai zis ca sunt varza la lombara. Dar... poate parea aiurea, nu ma deranjeaza tare durerile, atunci cand imi tin puiul in brate. Il tin putin, nu cere mult: cand il mut de colo-colo, cand il tin sa scoata aerul... cam atat.

Si eu sunt la cura. Dar in aceasta seara m-am spurcat la o omleta cu branza si salate de rosii si ceapa si o conserva mare de compot. Asta este, imi era prea foame. Si sotu-i la Cluj.

Bai, ce bine ca nu plec nici in Turcia nici in Grecia . incendiu, atentate, nasol. Fetelor, aveti grija de voi.

Azi mi-a venit "Cartea bebelusului", sacul de dormit si 2 jucarele
.
Tot azi i-am dat la puiu mic limba cu pire de legume (blenduita). A ras tot, cu mare placere.
Am facut si dulceata de mure. Am de anul trecut un borcan datorie la o fata de pe forum, poate anul asta reusesc sa ma achit.
Va pup pe toate!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

irinatunza draga, nu m-a deranjat, nu m-am ofticat si nu m-am suparat .
Iarina pana la urma azi a papat 700 ml. laptic si fructele alea putine dar o luam noi incet... Cum am procedat? Am stat langa ea cu sticluta si 1 ora jumate si ii faceam cate 60 ml. laptic ca sa nu se invecheasca, si dupa ce termina o tura ii mai faceam una si tot asa...ne mai si jucam, o mai ridicam si in sus,o mai plimbam si prin casa,si tot asa...Incearca si tu asa ca poate o faci sa pape mai mult dar numai putin cate putin si sa nu te astepti sa iti pape din prima zi asa de mult. Sincer iti cam trebuie mult calm ca eu ma cam enervam cand vedeam ca nu vrea sa pape dar ma calmam repede si continuam.
la bebelina si sper sa reusesti si tu prin metoda asta ca la noi cate am incercat si ...nimic.

la toata lumea.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput