Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (86)
Raspunsuri - Pagina 27
silvi_2005 spune:
Andiaroro spor la treaba, sa rezolvati cu bine pana la urma.
Bumbita, eu ii dau lui Alain Panadol 3 zile dimineata si seara, ceiut cu vitamica C 1/2 fiola/zi si ii pun ser sa-i curat nasucul si atat, dac nu face febra, e ok.
Ursulino, am uitat sa-ti raspund si eu la faza cu controlul, eu am fost la control si dupa sterilet dar mai aveam programat unul si l-am ratat...sunt cam neglijenta.Iti tin pumnii sa trci cu bine de control si sa nu fie probleme.
Anda, pupicei lui Mark si despre tine ce sa mai zic, esti o harnicuta si jumate
Fetelor, sory daca am uitat pe cineva sunt cam
. Alain mi s-a trezit de doua ori azi noapte si eu m-am culcat la ora 2 noaptea....acum s-a trezit si se uita la tv, merg la el, pupici tuturor
poze
Ursoaica spune:
Silviii aia nu era pt tine ci pt noi!!!!!!!!![]()
sa nu ma 
Toanca dar de ce bravo? Pt ce am zis eu cu 3? Ca ai mesul inainte de al meu.

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
toanca spune:
Ursoaica, da.
Da nu stiu de ca am messul inainte
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
silvi_2005 spune:
Ursulino,
ninetel ca dau si eu o
la toata lume, macar virtuala dar azi mi-am bagat si eu boticul putin...oricum sunt hapyy ca am dat jos vreo 3 kg si mai am un pic pana plec.Ma bazez si pe kg dat jos pe autocar de care zicea Moni
si-apoi manechin n-am fost si e cam tarziu sa-mi incep cariera, sa incap si eu in hainute si e ok ca nu-mi place sa fiu slaba
ca n-am fost din gradinita
![]()
poze
Ursoaica spune:
Silvi asa, asa, dar nu uita de
! Pai virtual cum altfel? Deci
a venit astept
ca imi este sete!

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Giova spune:
Mai fete Marco doarme de 3 ore. si eu tot astept sa iesim.
Pleaca prietena mea in Spania, si trece pe la noi, asa ca m-am apucat de adunat din casa.
Silvi ai dreptate, dar in Turcia au fost mai multe atentate, caci sunt de-ai lor, care fac asa ceva, nu sunt teroristii.
Nu cred ca ne vor schimba destinatia, dar macar incercam.
Ioana e bine ca nu va omorati inca cu dintii, are tot timpul.
pt. azi!!!
Ana mai ai putin cu pregatirile. fa-le niste harti ca sa stoie unde sa ajunga, asta daca sunt toti din Franta.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra
szaboali spune:
irinatunza acum numai laptic papam din cauza ca iar a facut figuri la papa si le-am ascultat si eu pe fete si acuma incerc sa ii fac un program cat de cat.
De exp. azi, ca de azi am inceput, a papat asa:
-la ora 7 jumate -180 ml. laptic,
-la ora 11 jumate-180 ml. laptic,
-pe la 13 niste pireu de fructe dar nu mult ca nu a vrut(bine ca a papat macar atatea fructe)
-la 15 jumate 180 ml. laptic.
Cam atat pana acum si cam asa cred ca o sa o tinem vreo 3 -4 zile sa aiba si ea un program ca parca papa mai bine asa.
Ursulino esti in ton cu moda, nu ai prejudecati 
Silvi pe la 16 ani ii pune Mitica pe ea senzori![]()
![]()
![]()
![]()
pana atunci mai e destul timp ...hă hă hă...
Mai dar Iarina a stat singura mult timp si nimeni nu a vrut-o si acuma ca si gasit si ea gagiu o mai vreau si altii
....gata il alegem pe primul fara suparare adica pe Edy ca si noua ne place si ca nu cumva sa se supere cuscra si sa devina rea
(ca soacra-mea)
.Iarina ii trimite un pupicoi mare mare .

dar si la Matei unul mai mucut ca sa nu vada cuscra
![]()
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
Cand apar si eu se pare ca toata lumea dispare....
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
monica70 spune:
Ceau gagici sm si eu 2 vesti: n-a mai venit ala de la finante azi (s-o fi speriat de ploaie???) si DIANA a papat tzatza benevol acu pe la 18 

,dupa ce am dormit amandoua vreo ora jumate.!!!!! Ca pe la 15 cand am sosit acasa nu a vrut.
Deci n-o fi papat pana acu seara pentru ca era cam super plina (adevarul ca pe langa mancarea - 4 ture ieri - a bagat si pufuletzi,un piscot si suc de grape la greu) Azi a bagat doua ture din paortia de un mar+o piersica uriasa si vreo 6 biscuiti.Si doar inca niste cereale i-a mai dat Ghita,adica i-am zis sa nu ii dea piure de legume si nici suc de grapefruit
pana vin. Acum o sa ii dau pe la 19 piureul de legume cu carnitza.Eu ma bucur ca a bagat tzatza,ca de mancat mananca ce vine la rand!
IOANA bine ca mai intri si tu! Si zici ca ii place ficatzelul lui Razvan? Ca Dianei numai ala nu-i place,ce ciudati sunt bebeii astia!
SILVI ma bucur ca a ai atacat tortul 
GIOVA chiar ma gandeam la tine cand am citit stirea aia!
No ... ca fiica-mea e sub birou si e cu mainile in cosul de gunoi (cu hartii) 

Si mai si puteeee
...fug s-a o schimb!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
teolinda spune:
Giovooo ti-e frica de moarte? Pai de asta nu ai cum sa fugi bre ca te gaseste oriunde... asa ca n-ai decat sa schimbi destinatia
.
Si cum a zis si Silvi... nu mai cade "atentatu'" tot acolo asa curand.
In plus noi suntem in afara orasului nu la inghesuiala unde le place lor sa atace
.
Eu nici nu ma gandesc sa merg in alta parte si nici sa stau acasa. Ca de-o fi sa mor ma impiedic si in curte si cad cu creierii de vreo treapta(Doamne Fereste!).
Initial am vrut sa o schimb si eu cu Creta dar tocmai au venit niste prieteni de-acolo si mi-au zis ca e mare tzeapa
.
Ioana - pupicei lu' Razvanel sa se faca bine repede!
Ana de France spor la pregatelile de botez!
Irina eu ii fac masaj cu ulei de la Mustela. Chiar a cartof prajit n-am chef sa imi miroasa ca l-a dat nasa-sa atunci dupa mir cu uleiul ala de la biserica si nu a iesit nici acum mirosul din prosop.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)