Miresele anului 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 26
olguttza spune:
Zozelaaaa felicitariiii!!!!
daca erai mai aproape, mi-ai fi facut si mie injectiile...
Fetelor, sunteti niste scumpe, va multumesc din suflet pt. gandurile voastre bune!!!
Io am neshte gretzuri de d-abia ma tziu sa nu dau pe dinafara...dimineata si seara sunt groaznice! Astept cu nerabdare ziua de sambata, pt. cel de-al doilea control, si vacanta de iarna!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
anangel_lexi spune:
Buna fetelor!
Eu sunt cu nervii prastie (vorba Olguttzei). E deja a 4-a oara in 2 luni cand ajungem la Grigore Alexandrescu. Ieri a apucat-o pe fii-mea o tuse, da' tuse nene, de nu se mai oprea...Asa ca am fugit cu ea la spital. Acolo soc: ne-a zis ca asta mica are bronsiolita si trebuie internata si ne-a dat trimitere la Marie Curie ca noi de spitalul asta apartinem. Eram terminata, va dati seama. Am mers la Marie Curie si acolo dupa ce a ascultat-o pe Maria si a sucit-o pe toate partile ne-a zis ca nu are nimic la plamani si ca nu are de ce s-o interneze. Ne-a dat tratament cu ser fiziologic. Azi dimineata am sunat-o pe pediatra Mariei sa-i spun ca nu mergem la vaccin si i-am povestit ce-am patit aseara. Ne-a chemat la ea la cabinet si ne-a zis si ea ca nu are nimic la plamani (Slava Domnului!) dar ne-a dat tratament pentru mucisori si pentru tuse ca sa prevenim bronsiolita. Asa ca iar imi indop copilul cu medicamente...
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
roxygeo spune:
Buna ziua miresici!
Ce activitate intensa e pe aici...io sincer trebuie sa va spun ca atunci cind am timp intru mai mult pe la Odisee, da` da nu va suparati pe mine
Io sunt relativ bine, cind n-am arsuri la stomac, am dureri de spate, cind pic de somn, cind am insomnii si tot asa.....sapt viitoare mergem la eco si sper sa vad ce e
Olgutzza - Felicitari si multa sanatate!!!, sa stii ca si io am trecut prin faza cu starile de rau..sunt tare neplacute, mai ales ca venind la serviciu trebuia sa si functionez, iar io eram cu "nervii prastie"
Ioana, Alex - pupici la mamici
Lexi - am o prietena care a trecut prin ce treci tu, fiind in concediu de maternitate o presau sa se intoarca la serviciu, pentru a o da afara, ca cineva adusese o pila pe locul ei, au incercat sa o pacaleasca in fel si chip, si pina la urma i-au spus in mod clar ca la intoarcere nu mai are loc...asa ca ai grija si asigurate din timp de cum sta treaba
Zoze - Spor la treaba la noul loc de munca, sper sa fie asa cum iti doresti, pentru ca e foarte important sa-ti placa ceea ce faci si cu cine si unde
Ramonella - spor la treaba, la mine s-a intimplat din a 3-a luna de incercari
Moira - mai ai un pic pin` la Craciun, asa ca nu mai fi trista si gindeste mai bine la ce cadouri sa aduci familiei
anangel_lexi spune:
Roxy, azi l-am sunat din nou pe seful meu si l-am luat un pic mai tare, l-am intrebat clar "pot sa ma intorc pe 5 la servici sau nu?" Si mi-a raspuns ca da, cum sa nu, ca ei au cumparat mobilier si computer nou special pt. mine, etc. Mai sa fie, de unde atata atentie pt. mine pe capul lor???
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
nushulica spune:
vezi lexice bunatate de sef ai si tu nu stii sa-l apreciezi
ai grija ca am o prietena care tot asa a fost primita si la 2 sapt i-a dat preaviz pe motiv ca nu mai au nevoie de ea...si aici nu mai ai ce face ca el te-a primit inapoi...ma rog sper sa nu fie asa de...
multa sanatate mariei si un de la tiza ei ingrid-maria
roxy nu ne suparam numai sa ne mai tii si pe noi la curentsi neaparat sa vii sa ne zici ce va fi bb
INGRID
olguttza spune:
ce faceti, gagici?
io-s cu gretzuri pana peste urechi, da nerabdatoare s-ajung maine dimineata la doctor. seara, cand ajung acasa, nu stiu in ce sa ma-nfig din frigider, si p-orma nu mai nimeresc lamaile. la serviciu, mi-e din ce in ce mai greu cu starile astea, caci, vorba ceea, tre' sa mai si functionez, iar astia nu stiu inca nimic. asa-mi vine sa-mi bag un medical, sa stau sa zac..., da nu'sh daca mi-o da cineva. energie nu mai am nici cat negru sub unghie si nu ma mai mobilizeaza nimic.
nici io nu stiu cum or sa stea lucrurile dupa ce (sper eu!!!) ma voi intoarce din cic - oricum, n-am de gand sa stau mai putin de 2 ani! da-ntai sa ma vad io acolo!!
wknd frumos la miresici si la bebici!
De la nunta...
andreea c spune:
Buna la toate mirecicile mele dragi. Ce mai faceti?
Am si eu cateva vesti bune. Am fost astazi la doctor (Ina Moldovan - Municipal). Mi-a dat o lista de analize care mi s-au parut cam putine
-gr. sang. + rh
-hiv
-rbw
-toxo
-cmv
-rubeola
-secretie + cultura col:garnerela, mycroplasma, ureaplasma, chlamydia
Nu vi se par prea putine?
Le-am facut deja si am platit in jur de 3 mil. O fi bine?
Am facut si eco transvaginal. Bebele e bine, are 15mm. I-am vazut si inimioara care batea de mama focului.
Mi-a mai scris niste chestii acolo, dar nu inteleg nimic.
Uter:AV
86/55/56mm
miometru omogen
endometru transformat decidual
sac ovular 33.5mm
bce vizibile
vezica vitelina vizibila
col 30mm cu o.i. inchis
fds-lama de lichid 14mm
vgus- 7s+6z
Poate ma ajuta si pe mine cineva cu mai multa experienta. Please!
Mie mi-a zis sa iau acid folic de 5mg, dar eu parca am citit pe undeva pe aici ca doza zilnica ar trebui sa fie de 0.5mg. Voi ce stiti?
Andreea 7+
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005
olguttza spune:
Andreea, stiu doar ca tot setul de analize, sange + urocultura, (cele gratuite, la care ai dreptul o data pe an) trebuie sa ti le dea de facut medicul de familie, nu medicul ginecolog. Grupa sanguina + rh, hiv si rbw, pe care zici ca le-ai facut deja, fac parte tot din acele analize gratuite.
Despre interpretarea ecografiei, nu'sh ce sa zic.
De la nunta...
anangel_lexi spune:
Andreea, astea sunt analizele pe care trebuie sa le faci pentru inceput. Crede-ma ca de-a lungul sarcinii o sa te saturi de analize.
Cat despre echografie, niciodata n-am reusit sa retin toate prescurtarile alea. dar daca doctorita nu ti-a zis nimic, inseamna ca e OK.
Asa ca eu iti urez sarcina usoara si sa fiti sanatosi si tu si bebe. Cand ai DPN-ul? Si ce ti-ai dori, fetita sau baiat? Scuze ca pun atatea intrebari dar ma entuziasmez de fiecare data cand aflu de o sarcina.
andreea c spune:
Multumesc fetelor pt. info. si pt. incurajari. Intradevar nu m-am panicat nici eu gandindu-ma ca doctora mi-ar fi spus daca ceva nu era in regula.
DPN 6.07.2007. Eu sper sa fie 07.07.2007 ca ar fi interesant, 02.07.2007 cand implinim doi ani de la casatorie sau 28.06.2007 cand se implinesc 8 ani de cand ne-am cunoscut (la asta tin cel mai mult). Sa-mi tineti pumnii sa fie una din ele .
Sexul copilului nu este asa important avand in vedere ca este primul, dar eu tot sper sa am o fetita. Pe de alta parte simt ca este baiat si cei din jur zic la fel, dar nu conteaza important este sa fie sanatos.
Andreea 7+
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005