Miresele anului 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by Ioana81

Buna fetele!
Sincer chiar ma bucur Ioana pentru tine!!!!! Eu iti recomand din tot sufletul ca dr Herghelegiu. Eu nu am fost la el pe timpul sarcinii dar am nascut cu el. Mai complicat nitel. Este un super doctor si om. Chiar isi cunoaste meseria, si mai ales avand in vedere sarcina trecuta eu zic sa ai mare grija. Sa dea domnu sa iasa totul cum iti doresti. Si fara depresii postnatale.

Ioana, tizo, si io ma bucur pentru mine, da cam cu rezerve, deocamdata. Stiu de Herghelegiu, da, cum e si in cazul altora renumiti, la el programarile sunt destul de tarziu. Io-s stresata acu, la primu control. Daca toate vor decurge normal si bine (dea Domnu!), cu siguranta o sa ajung la el, macar pt. eco.
mamica si Fatu-Frumos!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Olguttza, multa bafta maine la control! Tinem pumnii si eu si Maria (de altfel fii-mea a vorbit deja cu bebele tau sa stea cuminte acolo si sa creasca mare si sanatos )

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Olguttza, multa bafta maine la control! Tinem pumnii si eu si Maria (de altfel fii-mea a vorbit deja cu bebele tau sa stea cuminte acolo si sa creasca mare si sanatos )

Doamne, ce dulce esti...!!!

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Hai Ioana lasa ca o sa fie bine de data asta!
Alex sa stii ca nu poti sa faci ca la carte. Al meu nu mai manca, plangea de foame se saturase de lapte. Sincer nici eu nu vroiam sa incep diversificarea dar de lene nu de altceva. E mult mai greu acum. El de 3 saptamani nu mai crestea la kg. Deci era necesar. Acum tb sa-i schimb laptele cu nan2 cu toate ca nan2 se da din luna a 6-a dar asta al meu e tare fomist. Nu ma lasa sa ii dau lapte sau cereale ca cica e gras. Deja eu nu ma mai iau din carti. Copilul iti spune cand e vremea diversificarii. Am o cunostinta care are tot fetita si nu mai cre4stea in greutate si a stat cu ea pe lapte vreo 2 luni si se plangea ca e bolnava saraca. In luna a 6-a a trecut-o pe diversificare si culmea mananca de sparge si pe deasupra se ingrasa. Si acum isi da pumni in cap ca a stat cu ea infometata. Gandeste-te ca noi dein luna a 3 a am inceput cu diversificarea. Eu zic sa nu te mai iei dupa cartile astea. Vrei sa-mi spui ca ii dadeai la inceput Mariei de mancare la 3 ore? Eu niciodata nu i-am dat dupa ceas de mancare ci dupa cum cerea el. Asta e lege. Programul si-l face singur. Si sa-i diversifici mancarea cand o cere.
Vladimir e un scump. Acum rade in hohote de 3 ori pe zi. Cel mai frumos moment este cand ii dau morcovel cu merisor. Il pun in fund in perne si ii dau cu lingurita si chiuie de bucurie si tipa si da din manute. Si dupa ne gadilam. Incep sa ma bucur de meseria de mamica.
Acum ma gandesc ca cel mai bine e sa-l iei pe bebe direct la 4 luni . Nu mai ai nici depresii.
Va pup dulce pe toate si de la Vladimir pentru fiecare cate o !!!!

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta burtik Andrei Vladimir BOTEZ

Mergi la inceput

Deci, am fost asear' la doctor! Parca mi-e mult mai bine acu...(psaiho, deh!) .
Dr. este o dragutza, care mi-a ascultat toate ipohondriile. Ideea e ca mi-a dat tratament pt. sustinerea sarcinii (gravibion si utrogestan), mi-a dat tratament pt. infectie urinara (pe care, evident, c-o am!) si pt. raceala. Ma va monitoriza echografic saptamanal. La echo d-aseara s-a vazut doar sacul embrionar, de fix 5 saptamani, pe BB speram sa-l vedem si sa-l auzim sambata viitoare. Mi-a dat sa repet toxoplasma, pt. ca la analizele trecute (din martie) aparea cum ca n-aveam anticorpi, si sa repet si urocultura peste o saptamana, sa vedem daca s-a dus infectia aia pe apa sambetei. Chiar mi-a placut si mi-a dat extrem de multa incredere!! Mi-a promis ca o sa faca orice ca eu sa pot duce sarcina asta pana la 9 luni!!
De-abia astept sambata viitoare!!!

Va pup!!

De la nunta...

Mergi la inceput

Bravo, Olguttza. Ai vazut ce convingatoare e Maria mea?
Ioana, pt. Vladimir. nici fii-mea n-a prea luat mult in greutate luna asta. In 2 saptamani a luat doar 100 gr. Miercuri mergem la vaccinul de 2 luni si atunci vom vedea ce ne zice pediatra.

www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare miresuci!!Ma bucur ca suntem atatea pe aici!Si eu incerc de luna asta sa fac un bebe,sa vedem daca iese.
Tare frumosi bebei aveti fetelor!!!Sa fie sanatosi!!!

Pupici la toate

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Salutareeee!!!
Wow Olguttza felicitari!!Vezi fato ca se poate?!Milioane de si sa dea D-zeu sa ai o sarcina usoara si un BB grasunel,sanatos si cuminte!!
Nusha,Ioana,Anangel,Sunny,Moira,Roxy,Alyla toate fetele!!
Haideti sa va zic si de mine..Nusha fii pe faza..M-am angajaaat!!De azi,sunt asistenta medicala cu acte in regula..Yuuuppyyyy
Va pupacesc si sa auzim numai de bine!!

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Ramonella, pai atunci hai sa incep galeria . Spor la facut bebei
Zozeeeee, felicitari pt. noul loc de munca!!! Si bine ai revenit printre noi ca eu credeam ca ne-ai uitat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by zozela

Salutareeee!!!
Wow Olguttza felicitari!!Vezi fato ca se poate?!Milioane de si sa dea D-zeu sa ai o sarcina usoara si un BB grasunel,sanatos si cuminte!!
Nusha,Ioana,Anangel,Sunny,Moira,Roxy,Alyla toate fetele!!
Haideti sa va zic si de mine..Nusha fii pe faza..M-am angajaaat!!De azi,sunt asistenta medicala cu acte in regula..Yuuuppyyyy
Va pupacesc si sa auzim numai de bine!!

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

muaaaaaahhhh pup dulce fata care de azi e "asistenta cu acte" FELICITARIIII!!! sa-ti mearga super la noul job si sa ai parte de bucurii...pentru ca stiu ca pui suflet in tot ce faci...poate le mai dai niste lectii si la acriturile alea care-s acu prin spitale

si in rest???cand aflam vesti?

pupici dulci si pentru bb vladimir care e un scump(ioana te-am vazut intr-o zi pe mess si tare mi-a placut poza de la avatar cu bb vladimir)si pentru printesa maria care e o frumusete de fetitza

olguttza ai sa vezi ca o sa fie bine...eu ma rog pentru tine ca stiu prin ce ai trecut si tu ...

INGRID

Mergi la inceput