Miresele anului 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna dimineata miresici de 2005!
Pentru ca sunt bolnava si pt ca stau acasa, mi-am pus dvd-urile de la nunta. Si uite asa se face ca m-a apucat un dor de voi....
Am intrat sa va salut si sa va pup!
Si iaca-ta cate lucruri noi: felicitari Andreea! felicitari Olguta! Sa fie intr-un ceas bun si sa va bucurati de bebelusii din burtici!
Felicitari si pt proaspata mamica Loredana! Sa-ti traiasca Rienuta!
Un pupic special pt cei doi piticoti Maria si Vladimir!
Nusha...eu nu stiu ce as putea spune. Poate doar ca Dumnezeu nu ne da niciodata mai mult decat putem duce. Si stiu ca dupa atata tristete, va urma o bucurie imensa! Vei fi mamica! (nush de ce, dar cred eu ca asa a fost sa fie...trebuia sa ma astepti pe mine...sa fim burticute surori, la fel cum am fost cu nunta)
Va pup cu mare drag pe toate (burticute,viitoare burticute, mamici) si va doresc tot binele din lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Buna dimineata miresici de 2005!
Pentru ca sunt bolnava si pt ca stau acasa, mi-am pus dvd-urile de la nunta. Si uite asa se face ca m-a apucat un dor de voi....
Am intrat sa va salut si sa va pup!
Si iaca-ta cate lucruri noi: felicitari Andreea! felicitari Olguta! Sa fie intr-un ceas bun si sa va bucurati de bebelusii din burtici!
Felicitari si pt proaspata mamica Loredana! Sa-ti traiasca Rienuta!
Un pupic special pt cei doi piticoti Maria si Vladimir!
Nusha...eu nu stiu ce as putea spune. Poate doar ca Dumnezeu nu ne da niciodata mai mult decat putem duce. Si stiu ca dupa atata tristete, va urma o bucurie imensa! Vei fi mamica! (nush de ce, dar cred eu ca asa a fost sa fie...trebuia sa ma astepti pe mine...sa fim burticute surori, la fel cum am fost cu nunta)
Va pup cu mare drag pe toate (burticute,viitoare burticute, mamici) si va doresc tot binele din lume!

sunny de cand nu te-am mai vazut" cum esti?de ce esti bolnavioara??ce ai??tot cu maselutele?
cu bb acu ce sa zic...daca asa a fost sa fie asta e...eii bine hai ca te astept si pe tine sa mergem impreuna si pe drumul asta ca si cu nunta...uite vezi daca m-am grabit si am vrut sa ti-o iau inainte ce am patit???!!!!

pai si cand te apuci?? vezi ca eu mai am de facut tratament vreo 2luni juma asa ca acum te rog sa ma astepti si pe mine

pupici

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Nu am mai intrat de ft. mult timp pe aici dar cand am timp mai citesc.

Acum am intrat pt. ca am vazut un mesaj de la SunSmile(nu te mai vazusem de ceva timp si nu stiam ce se intampla fiindca erai activa pe la miresici).
Nu stiu ce e cu tine dar sper sa nu fie nimic grav si sa te refaci repede. Multa, multa sanatate si sa indeplinesti tot ce iti doresti

Pt. restul fetelor: multa sanatate, bebei sanatosi iar aspirantelor: cat mai curand un bebelus al vostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

olgutza felicitari pt sarcina...ai grija de tine si da peste doctorii aia din bucuresti..
sa ne tii la curent cu ce ai rezolvat!
sanatate & pupici pe burtica!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Nepotelul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

of, doamne...m-am uitat la pozele voastre de la botez fetele....
aveti niste minunatii de copilasi, sa va traiasca bijuteriile

si intr-adevar, lexi...sa stii ca si mie mi se pare ca bebita seamana cu tine.

am si eu un nepotel care implineste sambata o sapt...am pus poze in semnatura...am poze cu el de cand avea o ora...

vreau si eu sa traiesc emotiile unei mamici..poate bebelusii vostri pun o vb buna sus la DD si pt mine si fetele de pe aici care isi mai doresc bebei.
Pupici!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Nepotelul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Nusha, rox_dox, mie nu mi se pare ca Maria seamana cu mine, da' daca voi ziceti, asa o fi!
Pai bine mai Nushulico, nu te-am rugat sa ne zici si noua cand e gata paginuta lui Ingrid? nepotica ta. Lasat mesaj in guestbook!
Rox_dox, sa-ti traiasca si tie nepotelul, e tare frumusel! Mi-am amintit de mine cand am nascut-o pe Maria
Olguttza, trimis PM.
SunSmile, bine ai revenit printre noi si insanatosire grabnica. Ce-ai patit? Sper ca nu e nimic grav!
Fetelor, eu am inceput sa-mi caut de lucur intrucat seful meu mi-a dat de inteles ca nu mai are nevoie de mine. Am vorbit marti cu el sa-i spun ca vreau sa ma intorc pe 5 decembrie si mi-a zis "da, e foarte imbucurator pe de-o parte dar pe de alta trebuie sa-ti gasim un loc de munca, pentru ca noi am angajat pe altcineva in locul tau si sa vedem cum si ce facem", etc Desi ii spusesem si inainte de prenatal ca vreau sa ma intorc in decembrie. Asa ca in consecinta m-am apucat sa trimit cv-uri.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

alex nu ti-am zis pt ca inca nu e gata decat in forma bruta n-am scris in jurnall mai nimic ca astept sa-mi zica sora mea ca eu nu cunosc foarte multe detalii de la nastere...eu eram langa usa si plangeamsi eu am fost prima care am vazut-o pe ingrid cand au scos-o din sala de nasteridoamne ce frumoasa am vazut-o....am vazut un ingerash in bratele asistentei de asta i-am si zis ca-i un ingerash de fetita....ce emotii am avut doamne ...cand imi aduc aminte

notat si noi in paginutza mariutzei tale sa stii ca ingrid a dictat

si acu zi-mi de ce vrei sa te intorci la munca asa devreme????maria are abia 2luni tu nu alaptezi??si cum adik nu te mai primeste e obligat prin lege animalul ala...ca altfel nu pot sa-i zic(scuzati-ma dar ma enerveaza la culme fazele astea)

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Buna fetele,
Si eu ma uit la pozele de la nunta din ce in ce mai des. Probabil de dor de tara si de casa. De aceea, intru tot mai des pe forum, asa in amintirea vremurilor frumoase din viata mea.
Olgutta, felicitari pentru bebe. Sa ai o sarcina usoara si un copilas sanatos.
Lexi, din cate stiu eu de la drepturile omului si in special ale lucratorului, un angajator nu poate sa te concedieze in perioada de prenatal, postnatal sau de crestere a copilului. E o chestie de dreptul muncii, atat la nivel national cat si la nivel international. Este vorba de vreo firma privata? Ca o institutie de stat nu ar fi implicat asa ceva. Oricum, bafta multa si sa iti gasesti un job bun.
Nushulica, nu te mai vazusem demult pe forum. Bafta multa in continuare.
Abia astept Craciunul pentru ca sa merg acasa. Deja am ajuns deja la jumatatea perioadei de stat aici si din ianurie incep numaratoarea inversa.
Pupici la toate fetele de aici si spor in tot ceea ce faceti.
Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna fetele!
Sincer chiar ma bucur Ioana pentru tine!!!!! Eu iti recomand din tot sufletul ca dr Herghelegiu. Eu nu am fost la el pe timpul sarcinii dar am nascut cu el. Mai complicat nitel. Este un super doctor si om. Chiar isi cunoaste meseria, si mai ales avand in vedere sarcina trecuta eu zic sa ai mare grija. Sa dea domnu sa iasa totul cum iti doresti. Si fara depresii postnatale.
Alex fata cu fata frumoasa! Cum seful nu te primeste? Ameninta-l pe bune! Si eu ma gandesc sa mai imi iau de lucru mai ales ca Vladimir e cuminte. Noaptea doarme, nu mai cere de mancare. In sf suntem si noi mari. AM inceput diversificarea, e de-a dreptul indragostit de sucul de morcovi si de mere!
E ora mesei. Pupici!

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta burtik Andrei Vladimir BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Pai seful meu stie ca nu are voie sa ma dea afara de-aia nici nu mi-a spus direct sa nu mai vin. Dar cam stiu cum e procedura in astfel de situatii: te primeste inapoi dar dupa 2-3 saptamani iti gaseste nod in papura ca n-ai facut cutare lucru sau ca l-ai facut gresit si te da afara. Asa ca eu deja am inceput sa-mi trimit cv-ul pe unde apuc.
Olguttza, asteptam vesti bune de la tine!
Ioana, deja ii diversifici papica? Eu ma gandeam sa incep cu diversificarea la 4 luni jumate dar in dr. Spock scrie ca cel mai bine e incapand cu 6 luni. Asa ca eu inca nu m-am hotarat cand sa incep cu diversificarea.
Nusha, multumim pentru mesajul din guestbook.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput