Miresele anului 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

alex printesa ta e o scumpica sa nu fie de deochiare si cercei si in rochitzica alba este chiar o printesica/...si da pot sa-i fac un sot ca-mi place deja nora

ps: eu zic ca-ti seamana leit tie

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by nushulica

INGRID

esti prima care spune asta

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez Maria, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa a venit pe lume Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anangel_lexi

quote:
Originally posted by nushulica

INGRID

esti prima care spune asta

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez Maria, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa a venit pe lume Maria

si am dreptate sau nu?

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua la gagici!

N-am mai fost de mult pe aici asa ca imi fac mea culpa..io ce sa va mai spun intr-un final am scapat de starile de rau, am fost plecata in vreo doua delegatii si crestem in dimensiuni, azi ma duc la dr. cu rezultatele la analize si la triplutest (la laborator au zis ca e totul bine, da` tot trebuie sa le vada nenea dr.) si astept cu viu interes urmatoarea eco...

Nusha tu stii ca noi aici am fost tot timpul unite[grup, chiar daca n-am mai scris de mult iti spun acum ca sunt si io alaturi de tine, parerea mea e sa nu disperi si inainte de a incerca dinnou mergi la dr, la analize si nu lasa lucrurile asa

La restu` gastii multi pupici
Roxygeo 17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Fetele, surorile mele!!

am si io o mare rugaminte la voi, in special la burticile si mamicile din bucuresti!
vineri am descoperit ca sunt insarcinata si, date fiind antecedentele si faptul ca nu ma simt bine deloc, vreau neaparat sa ajung la un control saptamana asta! din pacate, medicul care m-a rezolvat in vara, nu mai este in tara. tot din pacate, la medicii despre am referinte foarte bune (gen Parvu, Pacu, Herghelegiu) nu pot patrunde pana, cel tarziu, pe 21 (adica, martea viitoare), cand mi se pare a fi prea tarziu. ieri mi-a fost rau si aseara am ajuns la garda la polizu, unde, desi stiam ca sunt de garda Ancar si Tarlea, m-a luat in primire un rezident, care, cand l-am rugat sa-mi faca o ecografie, mi-a zis ca asta se face numai dimineata, cu programare si contracost. ca sa nu mai spun ca si consultatia de-aseara (era ora 10) am platit-o, pe langa banii pe care i i-am bagat lui in buzunar...doar ca sa-mi dea o reteta cu no-spa...
asa ca, ce va rog eu din tot sufletul: sfatuiti-ma, indrumati-ma catre cineva care se poate uita la mine responsabil saptamana asta!!!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

pai olguttza atunci trebuie sa te felicitam , nu???

FELICITARI DIN TOT SUFLETUL SI MULTA SANATATE!!!...ai grija de bb mic si sa dea Dzeu sa gasesti un medic bun care sa te poata ajuta sa ajungi cu sarcina la capat

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Nusha
Saru'mana din suflet de gandurile frumoase!!! Iti dai seama ca sunt in al 9-lea cer, da sunt si de-a dreptu disperata!!!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Olguttza Felicitari pentru bebe!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Nusha cum esti? Cum te simti?

Alina26+

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Olguttza felicitari!
Intra la "Odiseea sarcinii" si acolo vei gasi informatii despre multi medici.
Daca pana saptamana viitoare ti se pare prea mult sa astepti, suna la cabinetul medicului la care vrei sa mergi. poate intre timp a renuntat cineva. daca nu, forteaza putin nota: spune ca este urgent si rogi sa te primeasca.

35 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alinus25

Olguttza Felicitari pentru bebe!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Nusha cum esti? Cum te simti?

Alina26+

Nunta noastra

alinutzasaru,mana ca te gandesti la mine sunt bine fizic chiar prea bine in rest ce sa zic???? merge viata inainte fara sa vreau eu n-am ce-i face....o sa fiu si bine....de asta sunt convinsa...ma bucur tare mult cand vad ca mai anunta o fata ca e 9 ....uite azi cand a anunta olguttza m-am emotionat pana la lacrimi....macar altii sa aiba bucuria asta daca eu nu

INGRID

Mergi la inceput