Miresele anului 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 22
anangel_lexi spune:
M-a luat valul si era sa uit:
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza astazi onomastica
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse, Varsta Mariei,Mariuta mamaruta
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta
olguttza spune:
quote:
Originally posted by nushulica
am avut probleme si de asta n-am mai intrat deloc pe forum de altfel am zis ca nici nu mai intru never s-a mai dus un bb mic si va dati seama prin ce am trecut iarasi....acum fac tratament dar nu mai am de gand sa mai incerc de curand....
Nushule, daca ai sti de cate ori nu m-am intrebat si io ce e cu tine... imi pare atat de rau ca suferi iar!!! off, viata asta ne da asa niste suturi cateodata... capu sus, fetita, tre' sa fii increzatoare ca se va intampla ceva frumos la un moment dat! numai ca trebuie sa nu te mai gandesti la momentul ala... asta fac eu de cateva luni, nu ma mai gandesc, nu mai astept. cand va fi sa fie....
te pup mult!
la fel pup si restu de gagici mamici si ne-mamici, ca n-am mai avut timp defel sa scriu, ci doar sa citesc pe fuga una-alta. de cand nu mai lucrez la stat, s-a schimbat kalimera.
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
rally spune:
Fruntea sus nushule, e si maine o zi...lasa ca reusiti voi pana la urma. Important e sa nu pierdeti antrenamentul.
Salut fetele mele dragi; n-am mai intrat din cauza de teren - alerg prin tot judetul(eu inca lucrez la stat).
Sa auzim numai de bine, bine si foarte bine.
nushulica spune:
fetelor voi sunteti tare dragutze si stiu ca intelegeti starea asta tampita si suferinta prin care treci in astfel de momente...dar din pacate durerea e acolo si nu ti-o poate lua nimeni si nimic...normal ca nu stau acum sa ma impotmolesc din cauza acestor necazuri normal ca merg mai departe dar repet...durerea e acolo si e mare...chiar daca te iei cu serviciul cu familia cu prietenii mai uiti...
apropo stti ca a nascut LORYM??? este fericita mamica a printesei CATRINEL RIANNA si din cate am inteles gagalicea are 3650g nascuta prin cezariana
asa ca haideti s-o felicitam toate pe loredana ca e o mamica curajoasa au apucat-o contractiile de sambata si a nascut ieri (intre timp au mai lasat-o) ma rog nu stiu exact cum a fost
vine ea si ne povesteste
INGRID
aka spune:
Nushulica nu mai fi suparata. Bebe o sa vina cand o sa vrea Doamne-Doamne.
tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi .
Va pup pe toate.
Monica 34+
RAMONELLA spune:
Nushulica imi pare tare rau.....nu pot sa-mi imaginez cat de greu iti este,dar ai incredere in Dumnezeu si vei reusi
Fetelor eu deja m-am hotarat ca vreau un copilas,am renubtat la pastile si nu ne mai ferim.Cand o sa vrea sa vina ,atunci o sa vina.Oricum am inteles ca nu ramai din prima,si cam dureaza de obicei cateva luni....
Imi place ca iar suntem mai multe....ca pe vremuri..mai stiti cum era anul tecut?Ce frumos era...
Va pupacesc pe toate!!
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
anangel_lexi spune:
Nusha uite un de la mine si Maria.
Lorym, felicitari sa va traiasca minunea mica si sa va bucurati de ea, iar tie refacere rapida!
Va las ca mi s-a trezit puiuta si tre' s-o hranesc.
Poze diverse, Varsta Mariei,Mariuta mamaruta
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta
Ioana81 spune:
Buna fetele!
Nusha, Vladimir iti trimite ca asa e el mai pupacios si a zis sa mai astepti ca deh vrea nevasta mai tanara nu conteaza ca vrei baiat. Simt ca-i faci o nevasta lui Osama.
Andreea felicitari de sarcina te asteapta 9 luni frumioase si apoi ......(o sa vezi tu )!
Lorym felicitari pentru bebelina!
Noi suntem bine. Suntem mai cuminti (ptiu) dar de fapt crestem. Stam singuri in patut ziua, ne jucam cu zanganitoarele si ne uitam la carusel. Vreau sa-i mai iau si un centru de joaca. Mananca bine, doarme singur ziua. Ma si sperii ca vin tipand spre el si cand Vladimir sforaie de mama focului . Am un copil sa-mi traiasca! Va doresc la toate la fel. Poze nu am mai apucat sa pun domne. Vreau sa ma apuc de munca bineinteles acasa si nu prea mai am timp. Ah si ceva nou: M-AM APUCAT DE CURA CA AM PUS INTR-O LUNA 7 KILE . Vad ca da roade, dar sunt in per de sevraj asa zice cristi. Seara e teroare fara mancare. Am dat-o in extrama acum si toata ziua ma maimutaresc prin casa si Vladimir rade de mine. Fac aerobic! E f misto sa ma vada ca sar si fac chestii pe acolo
pupici!
Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta burtik Andrei Vladimir BOTEZ
nushulica spune:
fetelor sunteti niste scumpe
ioana si alexandra multumesc pentru pupicii de la bebici i-am simtit pe obraz si sunt tare dulci de la osama in special...ce m-ai facut sa rad ioana ...auzi osama./... si daca o sa-i fac o sotie ce te superi??
INGRID
anangel_lexi spune:
Ei, lasa Nusha ca daca nu-i faci o sotie lui Osama, ii faci Mariei un sot S-au mai vazut casnicii in care sotul e mai mic de varsta, nu?
Noi am avut ieri botezul, am pus poze in link-ul din semnatura.
Ioana, pentru tine si flacaul tau cumintel.
Botez Maria, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa a venit pe lume Maria