Miresele anului 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 21
m_monique spune:
andreea sa fie intr-un ceas bun!
sfatul meu e sa te duci urgent la medic. sa nu-ti fie rusine. eu am fost la medic la 4 saptamani si 3 zile si mi s-a confirmat sarcina.
sa ai grija de voi!
33 + cu
Nunta noastra
rox_dox spune:
felicitari pt sarcina...sa ne tii la curent cu evolutia...
sa ai grija de tine si de bebe.
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
Alinus25 spune:
Felicitari Andreea pentru bebe! Sa ai parte de o sarcina usoara si de un bebic sanatos!
Fetelor de Nushulica nu stie nimeni nimic? Ca nu a mai intrat demult pe forum...
Anangel, Ioana sa va traiasca bebelusii! Sunt tare frumosi.
De abia astept si eu sa-mi tin bebelusa in brate.
La restul fetelor, pupici
Alina25+
Nunta noastra
anangel_lexi spune:
Andreea, cum mai esti? Ai fost la control? Cand ai DPN-ul?
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse, Varsta Mariei,Mariuta mamaruta
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Alinus25
Fetelor de Nushulica nu stie nimeni nimic? Ca nu a mai intrat demult pe forum...
Alina25+
Nunta noastra
alinus saru'mana ca intrebi de mine am avut probleme si de asta n-am mai intrat deloc pe forum de altfel am zis ca nici nu mai intru never s-a mai dus un bb mic si va dati seama prin ce am trecut iarasi....acum fac tratament dar nu mai am de gand sa mai incerc de curand....
alina tu cum te simti? cum merge sarcina? bb misca tare??si vreau sa vad pozici cu nashica cu burtica
la toate fetele si felicitari celor care au ramas sarcini usoare!!!
INGRID
anangel_lexi spune:
Nusha, tu esti o optimista si o luptatoare asa ca sunt foarte sigura ca pana la urma vei reusi!
Alinus25 spune:
Nusha imi pare tare rau pentru bb! M-am gandit la tine sa stii. Chiar daca nu a fost sa fie nici de data asta, nu dispera draga mea, ca bb o sa vina si la tine. Trebuie sa fii tare, sa nu cumva sa te descurajezi.
Eu sunt bine, multumesc. Am crescut enorm de mult... Sunt o balenuta. Bebelina mea misca, mai mult seara si dimineata. Deocamdata e cuminte.
Poze cu mine nasica nu am inca, nu am primit nici una, dar promit ca pun imediat ce intru in posesia lor.
Multi pupici si sa ai grija de tine. Sa nu cumva sa faci sa nu mai intri pe forum, pentru ca noi aici toate te sustinem.
Alina25+
Nunta noastra
andreea c spune:
Neata fetelor!
Eu sunt bine deocamdata, nu prea au aparut modificari.
La doctor nu am ajus inca. Viitoarea mea cumnata este asistenta la bebei la Municipal si as vrea sa merg acolo, dar ea este in concediu vreo saptamana. A neascut cineva la Municipal? Cu cine?
Va pup!
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005
rox_dox spune:
nu cunosc f bine bucurestiul...dar daca municipalul este spitalul universitar (ca parca asa am auzit eu ca i se spune), lexi a nascut acolo din cate stiu.
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by andreea c
Neata fetelor!
Eu sunt bine deocamdata, nu prea au aparut modificari.
La doctor nu am ajus inca. Viitoarea mea cumnata este asistenta la bebei la Municipal si as vrea sa merg acolo, dar ea este in concediu vreo saptamana. A neascut cineva la Municipal? Cu cine?
Va pup!
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005
Andreea, eu am nascut acolo cu dr. Cristina Vasiliu. In general am fost foarte multumita atat de doctorita cat si de moasa, asistente, infirmiere si anestezista. Cea de care n-am fost multumita a fost pediatra, care, pentru ca nu am apucat sa-i bag nimic in buzunar, m-a facut albie de porci de se cruceau asistentele pe-acolo. Situatia a fost cam asa:
era ziua in care trebuia sa ne externam, ora 9.30. Ca sa te externeze trebuie sa-ti faca mai intai un film la plamani undeva la alt etaj. Pentru lauze programul la cabinetul respectiv era intre 8.30 si 9.30. La exact 5 minute dupa ce am plecat sa-mi fac filmul, a venit pediatra care, normal nu m-a gasit in salon cu bebe. Si, evident, nu am avut cum sa-i imping banii. Cand m-am intors m-a oprit pe coridor si a inceput sa urle la mine la propriu ca nu-mi pasa de copil, ca de ce l-am mai facut, daca nu ma intereseaza de el, etc. Iar eu practic fusesem luata pe sus sa fac filmul repsectiv. Deci trebuie sa te astepti la situatii de genul asta. Si ca sa puna doctorita paie pe foc, mi-a zis ca fetita are displazie de sold (care, din cate am inteles e o malformatie congenitala foarte des intalnita la fetite) de era sa innebunim si eu si tati. Deja ma vedeam alergand cu copilul prin spitale pentru radiografii si operatii.
In fine, hai ca m-am intins ca o pomana tiganeasca, nu cred ca aveai chef sa citesti chestiile astea dar m-am descarcat si eu. Deci, daca ai ceva intrebari referitor la spital, o sa-ti raspund cu placere.