Miresele anului 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samburel spune:

Buna Adreea,
parerea mea este sa anunti la serviciu cat mai repede ca esti gravida mai ales ca nu te simti bine. Conf legii vei beneficia de timp liber pt a merge la consultatii. Si eu sunt gravida 12 sapt si ma simt ingrozitor de pe la 6-7 sapt. La inceput nici eu nu vroiam sa le zic decat dupa ce depasesc perioada de trei luni despre care se zice ca este cea mai riscanta perioada. In primele trei luni se intampla cele mai multe pierderi de sarcina din varii motive si culmea ( spre surprinderea mea) se considera ca este normal sa fie asa pt ca organismul poate nu e pregatit pt o sarcina.
In fine pe la 9 sapt ma taram la serviciu si sefei mele directe i-am dat de inteles ca sunt gravida. In timp situatia s-a agravat. nu mai puteam manca si bea nimic, dureri de cap, de stomac si de gat ( de gat pt ca ma ardea sucul gastric cand vomitam). sapt trecuta mi-am luat CO 3 zile. am stat acasa, o zi am bolit, am vomitat toata ziua, dar de a doua zi am inceput sa pot inghiti ceva si sa si ramana in stomac. Daca la inceputl sarcinii ma mai dregeam cu ceai cu lamaie, muraturi, grefuit acum nu mai suport nimic acru, nimic gras, nimic dulce ( creme, prajituri grele...). in fine mi-am revenit si de luni la serviciu. Insa pana miercuri. Nu ma mai puteam ridica din pat. Oboseala acumulata, raul de masina, mancare putin, stresul m-au trimis direct la spital.
Sfatul meu este sa te menajezi cat mai mult, sa mergi la dr de familie sa te ia in evidenta si sa ii ceri concediu medical macar o sapt pe luna pe care sa il alternezi cu CO.
Starile de rau pot tine pana pe la 4 luni sau chiar toata sarcina si pt cine este mai norocoasa poate sa nu le cunoasca deloc.
Bafta. sarcina cat mai usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna fetele ,va rog sa ma treceti si pe mine in lista voastra.
Am avut nunta pe 3 sept 2005.
Pupici

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Buna fetele ,va rog sa ma treceti si pe mine in lista voastra.
Am avut nunta pe 3 sept 2005.
Pupici

anca
poze nunta
Incercari bb

Mai uita-te o data pe listuta! Te-am trecut demult!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Multumesc si scuze,dar ma uitam la sf listei...

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Buna fetelor,
Tot citind pe aici, mi-am dat seama si m-am intristat putin, ca eu nu sunt pe listuta cu miresici de 2005.
Vad ca tot mai multe foste miresici de 2005 sunt insarcinate. Felicitari si sarcini usoare cu bebei sanatosi!
Salutari celor care sunt deja mamici!
Pupici

Moira

Mergi la inceput

Eu o sa dau mai putin pe-aici in perioada urmatoare pentru ca pe langa raceala Mariei mi-a picat o traducere maaaare asa ca folosesc fiecare minutel liber ca sa lucrez la ea.
Azi-noapte la 4 a apucat-o pe Maria mea o criza de nas infundat de ne-a disperat pe amandoi. Pana la 6 jumate n-am reusit s-o linistim. Asa ca acum sunt chiauna. Ce-as mai dormiii

Moira, cum nu esti pe listuta? uff, cine stie ce-oi mai fi facut eu pe-acolo. Scuze!!! La ce luna te trec? Scuze, dar deh, neuronii pierduti pe timpul sarcinii nu se mai intorc!

Botez, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Lexi, nu e nici o problema. Am avut nunta pe 23 iulie 2005 iar nasica am fost pe 30 iulie 2006. Sper la anul sa anunt ca sunt mamica de 2007. Ufff, da' mai e pana la anul (dupa iulie)!!!!
Sanatate multa pentru aia mica si forta pentru parinti!

Pupici la toate fetele, foste miresuci, mamici si viitoare mamici!
Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor am un mare necazva rog sa va rugati toate pentru ingridutza noastra e la spital mititica s-a internat sora mea azi-noapte cu ea a facut diaree si era deshidratataera ca o carpa de moale si aproape vanataacu e saracutza in perfuziiam plans azi tare mult nu suport s-o vad asa..ea e tare jucausa si mancacioasa si acu nu poate sa pape decat mucilagiu de orez..plange de foame si diareea nu s-a oprit...nu mai pot sa zic nimic

INGRID

Mergi la inceput

Nushulica, sa dea Domnul ca Ingrid sa se faca bine repejor . Imi pare rau ca trebuie sa treceti prin momente din acestea de ingrijorare si spaima, insa trebuie sa aveti incredere ca totul va fi bine.
Pupici si sanatate multa si cat mai grabnic!!!

Moira

Mergi la inceput

Moira, te-am trecut pe lista!
Nusha, insanatosire grabnica lui Ingrid! Off, stiu ce inseamna sa ai copilul bolnav, e groaznic!

Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,

Mergi la inceput