Miresele anului 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 16
olguttza spune:
Helau, fetele!
Alexandra, ajung si io sa va urez de toate cele bune la o luna dupa...Scuze, da pana azi n-am mai prea apucat sa deschid forumu (mi-am cautat altceva de munca). Sa va traiasca, sa va bucurati de ea si sa va bucure!
Restu fetelor cu burtici, mamici si ne-mamici, va pup si sper sa nu absentez nemotivat asa perioade lungi!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
rox_dox spune:
lexi, nu mai zici nimik?
ce mai face gaga mica?
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
Oana T spune:
Buna foste miresici de 2005.
Si eu sunt una dintre voi...
Am intrat sa felicit proaspetele mamici, Ioana 81 si anangel lexi.
Sa aveti copii frumosi si sanatosi si sa va bucurati de ei.
Eu acum sunt in proiect...Sa vedem...ca deja nu mai am rabdare...
Va pup pe toate, si pe cele care ni s-au alaturat mai tarziu.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana16iul/my_photos
aka spune:
Buna seara. In ultima vreme am cam absentat pe aici. Nu prea am noutati, in afara de faptul ca merg la servici inca, suntem bine. Noi zugravim, ne pregatim pentru sosirea bebelusei, asa ca e un dezastru in casa. Abia astept sa termin.
Alexandra imi pare rau ca nu am mai putut ajunge la tine . Ai o bebelusa tare frumoasa. Sper ca e si cumintica.
Roxygeo sa vezi ce emotii o sa ai cand o sa inceapa sa miste bebe. Eu cel putin asa am fost...
Felicitari fetelor care au aniversat un an de casnicie.
Va pup pe toate
Monica 30+
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Reusesc si eu in sfarsit sa mai intru pe-aici. Bebita s-a mai cumintit de cand i-am luat Gripe Baby Water pt. colici. Se pare ca intra-devar e cel mai bun. Viitoarelor mamici, daca veti avea un bebe mancacios, care ar fi in stare sa inghita biberonul cu totul, cum face fii-mea, pregatiti-va sa va faca colici de la inceput. Asa ca inarmati-va cu Gripe Baby Water ca Sab Simplex nu prea are efect.
Azi am reusit si eu sa ies din casa pentru mai multa vreme, am lasat-o pe mama cu bebita si mi-am luat sotiorul de mana si am iesit putin, ca simteam ca innebunesc in casa.
Ioana, tu nu mai zici nimic? Cum a fost botezul?
Ramonella, daca tu iti doresti gemeni, atunci iti tin pumnii sa-ti iasa!
Pupici tuturor fostelor miresici.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse
Varsta Mariei
Prima luna a Mariei
rally spune:
Va pup dulce dragele mele! Am o mare problema si v-as fi recunosca toare daca mi-ati intinde o mana de ajutor. Caut pentru sora mea un loc de cazare in Bucuresti; e boboaca la Universitate si sta cu bagajele in strada. Poate ati auzit pe cineva care vrea in gazda sau inchiriaza pentru studenti o camera la preturi acceptabile.Astept un semn de la voi(pe PM, please)
Moira spune:
Buna fetelor,
Fac ce fac si tot aici ajung. Imi face asa de bine sa ma gandesc la vremurile alea cu pregatirile nunta de acum doi ani apropape...Si imi face si mai bine sa vad cum evolueaza fetele de aici, unele sunt mamici, altele sunt pe cale sa devina mamici..
Asadar, ce mai fac mamicile Ioana si Alex si puiutii lor?
Dar celelalte fete? Nushulica, Zozela, Rox Dox, Olguttza, Alyna?
Va pup pe toate si o saptamana frumoasa si usoara. Eu mai am 18 zile si vin ACASA!!!
Moira
anangel_lexi spune:
Rally, din pacate nu stiu pe nimeni, dar daca aflu ceva te anunt. Succes surorii tale in viata de studenta.
Eu prefer sa nu mai zic nimic despre ce mai facem noi ca sa nu sperii viitoarele mamici. Un singur sfat pentru ele: dormiti si distrati-va ACUM cat mai puteti ca o sa duceti dorul vietii asteia.
Eu pe 18 am si un examen extrem de important, care poate fi hotarator nu doar pentru cariera mea ci si pentru viata noastra (a mea, a sotului si a copilului nostru) de acum incolo. Si cu toate astea nu doar ca abia apuc sa ma pregatesc dar nici macar nu stiu daca o sa ma pot prezenta la acest examen...
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse
Varsta Mariei
Prima luna a Mariei
olguttza spune:
Alexandra, se vede treaba ca o iei si tu pe urmele Ioanei cu depresia post-natala...deja incep sa ma gandesc serios la treaba asta, mai ales ca io cam sunt, vorba ceea, cu nervii prashtie!
tin pumnii pentru examen si incearca sa te detasezi un pic...nu poti lasa fetita cateva zile cu mama ta? sau cu cristi, daca-si poate lua cateva zile de concediu?
Pup mandrele!
De la nunta...
olguttza spune:
quote:
Originally posted by rally
Va pup dulce dragele mele! Am o mare problema si v-as fi recunosca toare daca mi-ati intinde o mana de ajutor. Caut pentru sora mea un loc de cazare in Bucuresti; e boboaca la Universitate si sta cu bagajele in strada. Poate ati auzit pe cineva care vrea in gazda sau inchiriaza pentru studenti o camera la preturi acceptabile.Astept un semn de la voi(pe PM, please)
Rally, dar la camin nu se poate? stiu ca e destul de naspa situatia pentru cei de anul I, dar, pe vremea mea, bobocii "descurcareti" (a se intelege, dispusi sa dea o oarecare spaga si extrem de insistenti) puteau sta fie in caminele Universitatii de la Magurele (departisor, stiu, dar e o solutie - eu acolo am stat juma' de an) - se trateaza cu unul din administratorii de camin; fie in caminul Universitatii de la liceul de Poligrafie (undeva un pic mai sus de Casa Scanteii) - aici, se trateaza cu directoarea liceului sau cu unul din directorii adjuncti, nu mai stiu sigur. E bine de incercat mai intai asa, pentru ca e solutia cea mai ieftina. Pe de alta parte, nimic nu se compara cu viata de caminist!
De la nunta...