Miresele anului 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rally spune:

Olguta, multumesc pentru informatii; Magurele e cam departisor si sora-mea are si o teama legata de oras mai ales la ore tarzii. La administrator n-am avut loc de altii si probabil trebuie sa stii si la care sa te duci. Azi am gasit o domnisoara care sta intr-o garsoniera si care e dispusa sa o tina si pe ea cateva saptamani;acum astept telefon de la ea sa-mi spuna daca se duce sau nu sa-si care bagajele...E deprimata rau si eu nu pot sa o ajut mai mult.
Multumesc si mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Hai fetelor ca ajungem pe pagina 2!!!!

Lexi draga m-au speriat "sfaturile tale"...si eu care vreau sa fac un copil(2)...de abia am reusit sa-l conving pe sotul meu sa-l proiectam la anul......ca el spune ca suntem tineri si sa ne mai distram.......chiar asa greu e?????

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna ziua!
Ehe fetelor nu ma credeati? Ziceati ca-s nebuna? De fapt innebunasti nitel. Eu INCA nu mai vreau copii si totusi Osama e cuminte.
Alex sorry ca nu am mai intrat. Bine ca au mai trecut colicii. Noi ii inlaturam cu sab simplex. Depinde de organism.
Hai sa-ti zic ceva. Sa nu faci prostia sa-i schimbi laptele praf daca vezi ca nu face kaka. Al meu facea o data la 2 sau 3 zile. Si am citit la maici ca exista lapte TOPFER cu bifidus care ii regleaza kaka. Ei bine eu am incercat sa-l trec pe topfer. Incet in fiecare zi cu cate o cupita, adica puneam 3 cupite NAN si una TOPFER si apoi 2 si 2....cum a trecut pe Topfer face kaka incontinuu, l-am dereglat de tot. Saracutul nici sa doarma nu mai poate. Acum ma chinui sa revin la NAN. Asa ca sa nu incerci asa ceva. Iti spune o mamica nedormita si crizata.
In rest suntem bine, avem 7 kile si 65cm. Vorbim toata ziua radem la mami cu gura pana la urechi, ba chiar o delectam pe mami cu gingiiule noastre alea frumoase.
A inceput sa doarma bine ziua. Noaptea mai putin de cand cu botezul. In semnatura sunt niste poze de la botez. Aseara am luat de la fotograf pozele si nu merge dvd-ul. Astept sotul sa vedem ce poate face. Pana atunci trageti cu ochiul la pozele de pe acolo. A fost tare cuminte la botez. SI apoi a stat cu noi la restaurant si a dormit tun, apoi acasa am numar oile pe tavan . Asa ca Alex mult somn inainte de botez.
Zicea cineva ceva de gemeni. Multa bafta, uite si o floare de la mine daca reusesti .
Alex nu mai fii suparata. Trece depresia dupa 2 luni. Nu ai ce sa-i faci. Toate trecem prin asta. Eu te inteleg si te sustin cat potr. Tu esti cu sotu acum...eu nici sot nu am avut. El vine numai la 21.00 acasa si placa la 7 dim. Si mama vine la 19.30 si mai sta o ora cu el. Asta e menirea noastra a femeilor. F grea viata.
GAta hai ca intristez fetele care mai vor bebei.
toate miresicile si mai intru cand Osama ma lasa!!!!!

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta burtik Andrei Vladimir BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Buna, mamici si viitoare mamici!
Eu ma simt bine, am 9 sapt si 4 zile.Am fost la dr si dupa citirea analizelor se pare ca am infectie urinara!Fac tratament acum!Sper sa fie bine!Si mai am de refacut analizele de urina si de facut toxo.Am emotii!
In rest sunt OK!Nu vomit, am greturi usoare care trec destul de rpd, am apetit sexual(am auzit ca unele fete nu mai au), mananc orice, sunt bine!Parca nici nu sunt insarcinata!

Sa va traiasca bebeii, Lexi si Ioana!

Va pup pe toate si....spor la facut bebelusi celor care au in plan!

Alyna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Si....sper sa nu am depresie post natala!
Eu am credinta ca voi mai si iesi din cand in cand!
Adik nu tb sa faci un copil si sa te inchizi in casa!Suntem tineri, nu?Sper sa ne ajute si mama cu care de altfel si stam!

Ciao!

Alyna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rally spune:

Ioana, sa-ti traiasca grasunelul! Cat e de frumos!
Si tie Lexi gogosica! Fetelor, nu-mi vine sa cred ca se intampla toate astea si ca, totusi, a trecut un an de la marele eveniment.
Hai ca cine stie poate va anunt si eu cat de curand, desi nu suntem prea hotarati. Ne dorim, dar stiti ca trebuie sa simtim amandoi ca a sosit momentul.
Va imbratisez pe toate, "Frumoasele anunlui 2005"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Alyna, pai si noi iesim din cand in cand. Mama si-a luat special concediu o luna ca sa poata sa ma ajute, dar tot faci depresie...adica eu am facut oricum. Cand vezi puiul ala mic cum se chinuie si urla pana se ineaca si tu nu ai ce sa-i mai faci, te apuca toate pandaliile.
Ioana te admir, eu in locul tau nu reuseam. Macar o am pe mama aproape in permanenta langa mine. Iar eu am o adevarata fobie de a ramane singura cu pitica. Mi-e groaza cand raman singura cu ea!!! Laptele praf nu i l-am schimbat si nici nu am de gand. Vad ca tolereaza bine Bebelacul, de ce sa i-l schimb?

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse
Varsta Mariei
Prima luna a Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Alina ....vorbim dupa. Crezi ca vreuna din noi isi doreste asta. Eu nu sperii pe nimeni, dar mie nu mi-a zis nimeni cum este.
Vineri a mai nascut o prietena dupa 16 ore de travaliu, si chiar si ea care isi dorea copii a zis ca GATA!!!!
Alex vor trece. Trust me! Am fost si eu pe acolo pe unde esti si e f nasol. Si noi mai ieseam deh din casa, dar cand ma apropiam ma apuca plansul, ma gandeam la noaptea ce va urma. Si acum se trezeste noaptea, dar nu il nmisc din patut, asta e secretul, ii dau bibe si apoi se culca, daca il ridic, ii dau bibe...se trezeste. Nici macar nu il schimb . Cred ca intr-o saptamana maxim vom renunta la tzatzi. Nu mai vrea deloc si mie mi-a scazut bine de tot productie. Asta este suntem mari 3 luni! . De cand nu mai mananca asa mult tzatza ia f bine in greutate!
fetele. Ma duc sa pregatesc bibe ca cineva se smiorcaie !

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta burtik Andrei Vladimir
BOTEZ

Mergi la inceput

Ioana, am reusit sa vad si eu pozele de la botez. Tare dulce grasunelu' tau, chiar ca iti seamana perfect. Am programat si noi botezul pe 11 noiembrie.
Restul fetelor, ce mai faceti?

Poze diverse
Varsta Mariei
Prima luna a Mariei

Mergi la inceput

P.S. Am pus cateva poze noi cu pitica in albumul din semnatura.

Poze diverse
Varsta Mariei
Prima luna a Mariei

Mergi la inceput