Miresele anului 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 15
rox_dox spune:
auzi, lexi...unde ai nascut ?
la spitalul universitar? ca parca mi-e cunoscut din poze...
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
anangel_lexi spune:
Da, la Universitar am nascut.
Multumim pentru aprecieri!
BraveGirl, felicitari pentru primul an! Sa fiti fericiti in continuare! Mai avem putin si aniversam si noi 1 an! A fost un an tare frumos!
Moira, ai sa vezi ca trece repede timpul
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse
Varsta Mariei
Prima luna a Mariei
rox_dox spune:
si noi am aniversat un anisor pe 3 sept..deja am intrat in al doilea anisor...
poate atunci cand aniversam 2 ani o sa avem si un puisor pe langa noi..sau macar in burtica...
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
Alyna24 spune:
BraveGirl, La multi ani!
A trecut repede timpul, nu?
Anangel, sa-ti traiasca pitica , sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Va pupik!
7+
http://photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna Fobl
kitzy spune:
Am facut si noi un an de la casatorie, dar cu doua saptamani in urma, e drept.Doamne ce-a mai trecut timpul.Parca mai-nainte am imbracat rochia de mireasa
Miresicade 18 septembrie 2005
RAMONELLA spune:
Ioana si lexi aveti niste bebei super frumosi!!!!!Sa va traiasca,si sa creasca frumosi si sanatosi!!!!!!!!!!
De abia astept sa am si eu copii!!! gemeni...
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
zozela spune:
Felicitari Ioanacu ocazia botezului!!
Dumnezeu sa fie alaturi de Andrei Vladimir!!
NushaUuuuuu!!!!!!!!!
Alex e superba Maria!!Numai bucurii sa va aduca!!
CorinaMuuulti ani fericiti-->inainte!!
Hai curaj Moira..ca mai e putin
fetele si ...ca-s racita cobza si nu vreau sa va contaminez
Nunta noastra de vis
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
De abia astept sa am si eu copii!!! gemeni...
NUNTA
28.05.2005
Ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa ti se intample Si crede-ma, e greu cu unul...Mie cu 2 cred ca mi-ar fi imposibil. Si-asa plang in fiecare zi ca am impresia ca nu ma descurc, ca ma depaseste situatia. Mai ales cand are colici si nu stiu ce sa-i mai fac s-o calmez...Stiu ca e greu de crezut, si mie mi se pareau sf-uri ce povesteau alte mamici despre puii lor, mi se parea imposibil sa fie atat de greu, dar este. Cel putin pana te acomodezi cu noua situatie, iar eu cred ca mai am mult pana sa ma acomodez...
Ioana, te rog cand ai timp sa-mi spui si mie cum s-a manifestat Vladimir cand a inceput sa nu mai pape decat de la san. Am inteles ca initial ii dadeai si lapte praf si dupa aceea ai trecut doar pe alaptat ca nu mai vroia lapte praf. Am impresia ca si fii-mea face la fel, de-aia as vrea sa stiu cum s-a manifestat la Vladimir. A mea are momente in care scuipa biberonul si incepe sa planga de foame.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse
Varsta Mariei
Prima luna a Mariei
RAMONELLA spune:
"Ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa ti se intample Si crede-ma, e greu cu unul...Mie cu 2 cred ca mi-ar fi imposibil. Si-asa plang in fiecare zi ca am impresia ca nu ma descurc, ca ma depaseste situatia. Mai ales cand are colici si nu stiu ce sa-i mai fac s-o calmez...Stiu ca e greu de crezut, si mie mi se pareau sf-uri ce povesteau alte mamici despre puii lor, mi se parea imposibil sa fie atat de greu, dar este. Cel putin pana te acomodezi cu noua situatie, iar eu cred ca mai am mult pana sa ma acomodez..."
Stiu ca e greu Lexi,de fapt foarte greu...dar deh vorbesc si eu asa...mi-as dori foarte mult...normal ca nu imi dau seama cat de greu este...imi povestea maicamea saraca ce greu a fost...cand se inbolnavea unul se inbolnavea si celalalt,cand plangea unul incepea si celalalt...Dar nu stiu,asa presimt eu..ca voi avea gemeni....
NUNTA
28.05.2005
roxygeo spune:
Buna ziua la gagici!
Ce mai activitate pe aici...noi multe noutati nu avem...in ultima perioada am avut foarte mult de lucru..si cu toate starile de rau...nici nu stiu cind a trecut timpul...
Am fost la eco ieri (la 11 sapt)...si am vazut bb, care se agita pe acolo incit saracu dr. de abia a reusit sa masoare pliul nucal, i-am auzit pentru prima oara si inimioara...si sincer m-am cam festelit de emotie...cred ca de abia acum am inceput sa constientizez ce se intimpla...asa...acum urmeaza sa-mi i-au trimitere si sa ma stirnesc la analize
Va pupic pe toate