Miresele anului 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Hehe, am revenit! Azi am muls muuult, cat pentru 2 mese de-ale lui bebe. Sunt tare fericita! Alaltaieri ne-a cazut buricelul, ce mai, suntem domnisoara mare. Azi sper sa pot s-o scot 5 minute afara, sa vedem cum e timpul.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse
Varsta Mariei

ce mult imi place sa citesc franturi din jurnalul unei proaspete mamici ma bucur ca ai muuuult laptic asa sa fie de acum inainte sa creasca mare mariuca si sanatoasa pentru ca asta e cel mai sanatos laptic pentru ea

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Anangel bine ati revenit acasa! Ma bucur sa aud ca ai inceput sa ai mai mult laptic pentru bebe. Asta e cel mai sanatos pentru ea. Sa dea Domnu' sa o tii tot asa cat mai mult...

Nushulica, de abia astept sa aud vestea cea buna.Sper sa vina cat mai repede.
toate fetele.

Alina19+

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Felicitari, Alexandra pt bebita ta!Sa fie sanatoasa si cuminte si sa va aduca numai bucurii!

Am fost si eu la doctor si sunt in 7 sapt.Sapt viitoare imi fac ecografia iar sambata analizele.

Stie cine ceva de dr.Mocanu de la Cantacuzino(fost sef la gineco), dr.Zorzan si dr.OPrescu Dana , ambele de la POLIZU?

Va puppik!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Buna fetelor,

Bine ai revenit, Lexi, mamica fericita de ingerasa Maria Cornelia!
Cand mai poti, mai intra s ane mai povestesti si poate sa ne pui si poze!
Ioana, tu ce mai faci? Dar bebele tau? Presupun ca esti foarte ocupata cu bebele tau!
Alyna 24, Zozela, Ramonella, Alinus si toate fetele, va pup!

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetelor. Aseara am inceput cu colicii, evident de la laptele meu, mai ales ca si eu am facut diaree, deci e clar ca din cauza mea a facut colici. Asa ca azi de dimineata m-am muls si am aruncat 180 ml la toaleta...Decat sa-mi otravesc copilul, mai bine il arunc.

Poze diverse
Varsta Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Alex de ce arunci laptele???
Si eu am facut diaree. E hormonal, de la nastere. Aseara a nascut si colega mea de servici tot o fetita de 3.700g si 51 cm. Doamne ce de nasteri!
Alex da-i fetei sa manance lapte pe bune. Eu i-am dat cand am fost si bolnava. Si cand am avut diaree, si i-am dat si ceai de menta si i-a placut. Cel mai imp e sa-o alaptezi acum. Inca mai poti sa faci dush? Baga mare acum cat mai ai timp ca mai incolo o sa divinizezi minutul de dush.
Am pus niste poze cu Vladimir. Maine noi avem botezul. O sa venim luni sa va spunem cum a fost.
fetele si Maria!

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta

burtik

Andrei Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Distractie placuta la botez! Ai flacau mare, Ioana! Sa va traiasca micul crestin!

Am pus si eu poze cu Maria, in semnatura, la "prima luna a Mariei".

Poze diverse
Varsta Mariei
Prima luna a Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Azi am facut un an de casnicie....ce a mai trecut timpul.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Ioana, sa va fie de bine! Sa fiti protejati si calauziti de Dumnezeu!
Iar micutul tau sa fie sanatos si fericit! Cand poti, sa ne pui poze de la botez.
Bravegirl, felicitari pentru primul anisor de casnicie! Asa este, trece repede insa si foarte frumos!
Ce mai face proaspata mamica de fetita Anagel_lexi?
Fetelor, va pupic.
Eu numar zilele pana plec acasa unde stau o saptamana. Mai am 25 zile. Sper sa treaca repede, ca nu mai am rabdare.

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

bine ai revenit acasa lexi..
m-am uitat la poze, ai o minune de fetita..o frumusete
dar nici nu imi inchipuiam altfel...din parinti frumosi nu poate iesi decat un copil frumos..

sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati de ea!

cand mai ai timp mai pune ceva poze ..!

pupici!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput