Miresele anului 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 13
rox_dox spune:
BraveGirl, superbe pozele alea din Maldive...suuper..
v-au facut cei de acolo aranjamentul acela floral/inimioara in pat sau sotul?
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
RAMONELLA spune:
BraveGirl UAUUUUU!!!!!
VOI ATI FOST IN PARADIS!!!!!!
SUPER FAINE POZELE!!!!
M-ai lasat cu gura cascata.......
Cand ai fost in Maldive????Si daca nu-s prea indiscreta,cat a costat????Doamne,parca esti in Paradis....Si eu am fost in Grecia...dar nu se compara......
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
anangel_lexi spune:
Buna fetelor!
Iata-ne acasa de 3 zile doar ca abia de astazi reusesc si eu sa stau pe scaun . Suntem bine amandoua, Maria e cumintica, doarme bine dar din pacate papa deja Bebelac, asta pentru ca pe langa faptul ca nu am sfarc deloc si mi-a spus pediatra sa-mi iau gandul de la alaptat, am facut si febra mare si sunt pe antibiotic. Dar eu sunt hotarata sa mai incerc dupa ce scap de tratament si de febra.
Multumim tuturor fetelor pentru mesaje, galerie si felicitari, m-am bucurat mult ca v-ati gandit la noi.
Ce sa va mai povestesc? Maria e bucatica rupta Cristi, face gropite in obraji exact ca el, si tot exact ca el, are o gropita si in barba. In plus cred ca si la par va semana cu el, adica va fi creata, pentru ca are parul ciufulit, ridicat in sus si oricat as pieptana-o, tot in sus ii sta:) E o scumpa, suntem toti morti dupa ea. Sper sa pot pune curand si ceva poze!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Ioana81 spune:
Buna!
Alex imi pare rau sa aud cum ca ai facut mastita ca deja febra laptelui nu cred ca mai este. Trebuia sa te mulgi. Offff! Dar lasa ca nu e o tragedie. Ma bucur ca Maria e bine. E normal sa semene cu Cristi ca gogosel tin sa te anunt e bucatica rupta din mine si-s tare mandra. AM pus si eu niste poze recente cu Gogosel. Ai grija si iti doresc cat mai putine depresii postnatale . Ca eu am avut cam multe. Cert e ca dupa 2 luni trec .
pupici!
Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta
burtik
Andrei Vladimir
BraveGirl spune:
Scuze pt intarzierea cu care va raspund....
Florile de pe pat ni le aranjau ei cand faceau curat in camera.
Am fost plecati in perioada 24nov-4dec.Pretul nu-l mai stiu exact...parca a fost peste 2000 de euro de persoana.
==========
Corina
Albumul meu
RAMONELLA spune:
Lexi BINE AI REVENIT!!!!Ma bucur ca sunteti bine,am fost tare emotionata cand am aflat.II tot spuneam sotului meu ca azi a nascut o miresuca.Si el se tot radea de mine...
Bravegirlmersi ca mi-ai raspuns la intrebare.Poate reusim si noi sa mergem peste cativa ani........
Am cautat pe internet sa vad cam cat ar costa o excursie in Maldive(am vrut sa-i fac sotului o surpriza la anul cand implinim 2 ani de casatorie,Strangeam eu banut cu banut)si am vazut ca preturile erau destul de acceptabile...Deja ma gandeam ca numa ne urcam pe avion si el habar nu are...Si ce surpriza mare va avea.........dar ce surpriza mare am avut eu cand am aflat ca preturile erau fara biletu de avion......Si biletul era peste 1000 de euro....
Asta este....dar si marea noastra e frumoasa....poate cand implinim 10 ani...
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
zozela spune:
Un nou miracol in lume! Bine ai venit Maria Cornelia!!!Fie ca drumul tau in viata sa fie o aventura binecuvantata,copila!
Felicitari Alex!!
Nunta noastra de vis
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
anangel_lexi spune:
Buna fetelor.
Zozela, multumim frumos pt. urari
Eu ma mulg in continuare, dar scot mai putin decat papa bebita mea la o masa: ea papa 70 ml eu scot 40. Eh, dar sper sa reusesc s-o satur si cu lapticul meu. In rest toate bune. Plec repede sa fac un dus, acum cat doarme pitica!
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
anangel_lexi spune:
Hehe, am revenit! Azi am muls muuult, cat pentru 2 mese de-ale lui bebe. Sunt tare fericita! Alaltaieri ne-a cazut buricelul, ce mai, suntem domnisoara mare. Azi sper sa pot s-o scot 5 minute afara, sa vedem cum e timpul.
Poze diverse
Varsta Mariei