Miresele anului 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Multumim de urari, fetelor. Momentan nu mai am nici sangerari nici contractii. Am sunat-o pe doctorita si mi-a spus ca daca nu mai am contractii ne vedem maine la control, daca imi revin, o sun din nou. Oricum zicea ca probabil a fost dopul gelatinos. Deci e clar ca mult nu mai e...

40+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua la gagici

Tocmai ce am sosit si eu din delegatie si incerc sa ma adun ca sunt tare obosit...a fost foarte interesant mai ales dimineata, cind ma apucau toate starile de rau si eu trebuia sa ma apuc de treaba....am fost tristut ca ziua mea de nastere mi-am petrecut-o prin telefon....dar una peste alta a fost de bine....

anangel am stat cu ochii pe telefon da` vad ca bebe inca n-are de gind ...

Resu` gastii va pupic si mai vorbim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

bine ai revenit...

si LA MULTI ANI pt ziua ta!

pupici

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

pentru Maria.
Hai Alexandra, la orice zgomot al telefonului ma gandesc la tine. Te asteptam cu vesti. Nastere usoara. Un nesimtit individul, ca de altfel 80% din populatia Romaniei. M-am saturat de mijloacele de transport in comun...Nu vreau sa mai comentez.
Alinus mai ai greturi? Sau ai scapat de ele?
Roxygeo la multi ani pentru ziua ta

Monica 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Anangel_lexi, care mai e treaba? Ce face bebelina? Cand vine? Asteptam vesti cand vii maine de la doctor (parca asa ramasese).
Ce mai fac celelalte gravidute miresici de 2005? Dar Ioana si bebicul ei?
Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Buna diminineata dragelor!
Aka,, greturi nu mai am cam de pe la 12 saptamani. Tu cum te simti?
Ieri am fost la dr. si sunt putin suparata. Mi-a spus ca am placenta jos inserata, dar oricum deocamdata nu e sigur, se poate sa se ridice. Eu sper din tot sufletul sa se ridice, pentru ca eu nu vreau cezariana, eu vreau sa nasc normal. Se pare ca bb este o . Eu eram aproape 100% ca e baiat, dar surpiza... Oricum sunt fericita, pentru mine nu conteaza ce este, sa fie sanatos asta e cel mai important.
Voi celelalte fete ce faceti?
Nushulica,, ce mai faci? Nu ne mai dai nici un semn?
Anangel, cum esti? A venit Maria?
toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetele,

Am intrat in spionaj la burticile de sept-oct si am vazut ca Lexi a trimis urmatorul mesaj unei fete:

Am primit mesaj de la Lexi

"Tineti-mi pumnii. Sunt in spital de la 1 noaptea si abia am dilatatie 4. Va tin la curent. Pupici." Asta era la ora 7 dimi.

Deci....sa-i tinem pumnii mamicii noastre, miresicii noastre de 2005!

Hai Maria...te asteptam cu sufletul la gura!
Hai Alexandra....curaj si nastere usoara! Doamne-Ajuta!

Va pup pe toate!

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

HAI ALEXANDRA!!!!!HAI MARIA!!!!!!

DOAMNE AJUTA!!!!!
SA FIE TOTUL OK!!!!!!

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Si eu am spionat acuma si am gasit asta:

Mesaj de la LEXI primit acum:
"Acum mi-au pus epidurala, sper sa prind ora 13 in postura de mamica. Pupici si bafta si curaj fetelor care mai nasc azi. Mi-e dor de voi si de BUCURII ;) Lexi"

Hai Lexi , sa vina bebe cat mai repede si cat mai usor.

Leyla 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Alinush, stai linistita, si la mine a fost inca de la inceput jos inserata dar s-a ridicat pe parcurs. Eu am acuma alt morcov, ca s-a intors prea devreme ca saptamana trecuta cand am fost la eco la 27 sapt era deja cu capul in jos dar eu il simteam in pozitia respectiva de pe la 25 sapt.
Leyla28+

quote:
Originally posted by Alinus25

Buna diminineata dragelor!
Aka,, greturi nu mai am cam de pe la 12 saptamani. Tu cum te simti?
Ieri am fost la dr. si sunt putin suparata. Mi-a spus ca am placenta jos inserata, dar oricum deocamdata nu e sigur, se poate sa se ridice. Eu sper din tot sufletul sa se ridice, pentru ca eu nu vreau cezariana, eu vreau sa nasc normal. Se pare ca bb este o . Eu eram aproape 100% ca e baiat, dar surpiza... Oricum sunt fericita, pentru mine nu conteaza ce este, sa fie sanatos asta e cel mai important.
Voi celelalte fete ce faceti?
Nushulica,, ce mai faci? Nu ne mai dai nici un semn?
Anangel, cum esti? A venit Maria?
toate fetele!

Mergi la inceput