Miresele anului 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 11
rox_dox spune:
lexi...bravo draguta...
hai mariuca!!!!
asteptam noutati cand vii acasa cu bebelina ta frumoasa...
nu vezi mesajele noastre acum...dar cand o sa le vezi sa stii ca am fost toate o inima, langa tine..cu gandul la tine mereu ...suport de la distanta..
te pup si iti doresc numai bine...
si fa poze multe imediat ce aduci bebelina, si cu ea si cu tine, da?
sa va vedem si noi..
ALE, ALE, HAI LEXI, HAI MARIUCA!!!
AVEM ECHIPA, AVEM VALOARE...nu-i asa fetele?!
pupici
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
rox_dox spune:
si vino mai repede acasa lexi, sa te treci acolo pe prima pagina ca mamica de septembrie
pupici
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
nushulica spune:
alex cred ca la ora asta ai nascut deja am avut multa treaba si nu am putut intra pana acum
maria
astept sa primim oficial vestea
INGRID
leyla spune:
Ehhheeeeeiiii, uitati ce-am gasit:
A nascut LEXIIIIIIIIIIIIIIII
"Azi la ora 13:40 a venir pe lume fetita noastra Maria Cornelia, 3100gr, 51cm, apgar 9, natural cu epidurala. cei mai fericit parinti, Alexandra si Cristi"
Bine ai venit pe lume Maria Cornelia! Sa cresti mare si sanatoasa!
Iar voua parintilor sa va aduca numai de bucurii minunea de fetita!
Leyla 28+
rox_dox spune:
suuuuupeeeeeeeeeeer
felicitarile mele lexi,
sa va traiasca minunatia de fetita..si traieste din plin momentele astea pt ca sunt unice.
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
Alinus25 spune:
Felicitari anangel!!! sa va traiasca fetita, sa creasca mare si sanatoasa si sa va bucurati de ea!
Leyla medicul ce ti-a spus de bb? Nu cred ca e problema ca s-a intors asa devreme. Si la cumnata mea s-a intors inainte sa implineasca 7 luni si acuma are 36 saptamani si inca nu a nascut.
leyla spune:
Alinush, ecografista nu si-a dat cu parerea. Abia astazi merg la gineco si o intreb sa vad ce spune.
Leyla28+
RAMONELLA spune:
Felicitari lexi
Sa va traiasca fetita!!!!
Ce emotionant,mi-au dat lacrimile!!!
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
m_monique spune:
Lexi felicitari! sa va traiasca fetita si sa va aduca multe bucurii!
Alinus25 eu am avut placenta jos inserata pana la 18 saptamani. la inceput a fost chiar foarte jos inserata. am respectat tratamentul si nu am facut efort si s-a ridicat. acum e chiar sus.
eu am alta problema bebe sta cu capul in sus, desi ar trebui sa se intoarca. dr. mi-a spus ca daca nu se intoarce, desi inca mai are timp, imi face cezariana.
27 + cu
Nunta noastra
aka spune:
Felicitari Lexi
Bine ai venit Maria
Eram la servici cand am primit mesajul, iar eu nu am internet la servici. Am ajuns acasa abia acum.
Sa fie sanatoasa, sa aveti numai bucurii de la ea.
Pupici
Monica 27+