Miresele anului 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 9
RAMONELLA spune:
HAI MARIA
Si eu am stat tot weekendul cu sufletul la gura,sperand ca voi veni la servici si voi vedea ca angel lexi a nascut.Dar n-a fost asa....
Dar lasa ca vine ea pe lume cand nici nu te astepti.
Alinus25 e draguta burtica ta!!! In cate luni esti?Nu se prea vede inca.
Fetelor eu sper sa am gemeni.Eu mai am un frate geaman,dar n-am fost in aceasi placenta.Si a zis vara-mea,care e doctorita,ca din aceasta cauza s-ar putea sa fac si eu gemeni.
Moira LA MULTI ANI,cu intarziere!!!!
Va pupacesc pe toate!!!
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Alinus25 spune:
Merci Ramonella. Am 17 saptamani, acum trec pe 18. Poza e facuta la 16 saptamani. Cred ca esti prima care-mi spui ca nu se prea vede burtica, aproape toata lumea imi spune ca e prea mare pentru cat timp am. Oricum, multumesc, asta ma mai calmeaza un pic
Alinus25 spune:
Ramo tu iti doresti gemeni? Cred ca e frumos sa ai gemeni, dar cred ca e si foarte greu. Bafta la bebei iti doresc!
RAMONELLA spune:
Alinus eu nu ma pre pricep la burtici.Nu stiu cat de mare tre sa fie o burtica la atatea saptamani
Da,imi doresc gemeni,cine nu si-ar dori....dar e greu,foarte greu....mai ales ca eu am 1.64 inaltime si 49 kg...iti dai seama cum as arata cu 1,dar cu 2????.Ma gandesc ca ar fii frumos 2 dintr-o data...Saraca maca-me ce greu i-a fost....A stat in pat aproape toata sarcina...Dar cand au iesit 2 copii frumosi,a uitat de toate....Cum o vrea Dumnezeu,conteaza sa fie sanatosi,nu????Dar asa de dragi imi sunt cand vad pe strada 2 intr-un carucior....
NUNTA
28.05.2005
Alyna24 spune:
Mersik mult Moira si fetelor!
Da, Moira ai dreptate!Am avut nunta in aceeasi zi si iti doresc sa ai un bb cat mai curand!
Miercuri ma duc la doctor!Am emotii!Sper sa fie OK Bebelu'!Ma simt bine, mananc ponderat, mi-e cam somn si ma dor un pic sanii!Cam atat deocamdata!
Va pup si...SARCINA USOARA VIITOARELOR MAMICI!
http://photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna Fobl
anangel_lexi spune:
Neata!
Ieri am fost plecata toata ziua, de-aia n-am apucat sa intru pe net.
Iar azi dimineata la 3 fix m-am trezit de la o contractie puternica si m-am dus la baie...cand ma uit...sange pe pantalonii de pijama. Pe la 6 au inceput contractiile din 10 in 10 minute, dar dupa o ora au trecut. Acu' am contractii cam la 30 de minute, dar nu sunt regulate si nici la fel ca intensitate. Nici sange nu-mi mai curge, asa ca inca nu sunt hotarata sa merg la spital. Mai astept un pic.
Ca sa nu mai zic ca ieri m-am enervat groaznic cand la o intersectie un dobitoc de la o firma de paza s-a bagat in fata lui Cristi din scurt fara semnalizare si evident Cristi la claxonat. Nu va zic ca la urmatorul stop s-a dat nenorocitu' jos din masina si a intrat pe geam in dreptul meu (ca aveam geamul deschis) si s-a sprijinit pe mine ca sa dea in Cristi. Ca "ce ba, pun eu semnal pentru tine?" Ca sa nu mai zic ce ne-a injurat...I-am luat nr de la masina si suntem hotarati sa depunem plangere la firma dar nu stiu ce vom rezolva. Poate ar fi bine sa facem o plangere si la OPC ca la politie nu prea avem cum ca nu avem martori. Voi ce ziceti? Suntem oricum hotarati sa facem ceva pentru ca nenorocitii astia se vad ditamai matahalele si isi permit sa ia la bataie lumea nevinovata, mai ales daca nimeresc pe unul mai micut si slabut cum e Cristi al meu Mi-am facut niste nervi...Aoleu, daca aveam eu putere, cred ca-i spargeam falca lu' ala!
Alynush, nu e mare deloc burtica ta, stai linistita. Iti doresc sarcina usoara in continuare!
40+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
rox_dox spune:
reclamati panarama aia de om...
nu te-a vazut ca esti insarcinata nemernicul?
..numai tampiti pe lumea asta.
pai inseamna ca avem semnulete de bebe
ai totul pregatit da? pt spital?
parerea mea e sa te duci ... mai bine asa decat sa astepti sa fie contractii f dese...mai bine sa te vada ei acolo...
astept noutati...daca pleci spre spital, lasa-ne si noua un semn aici da?
pupici si bafta!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
Alinus25 spune:
Anangel, eu zic sa mergi repede la spital, daca ai deja contractii din 30 in 30 min.
Sa ai o nastere usoara!
Cat despre incidentul de ieri nu stiu daca rezolvi ceva, daca faci plangere la firma. Mai bine la OPC, poate rezolvi mai multe. Bafta.
Sa ne scrii cat de repede poti.
RAMONELLA spune:
CE NESIMPORK ,nu a vazut ca esti graviduta????Daca pateai ceva???
Deci dupa ce semnale avem MARIA SE PREGATESTE SA VINA PE LUME!!!!.Cred ca nu mai este nevoie sa astepti pana joi!!!!SA AI O NASTERE USOARA!!!!
Va pupacesc pe toate!!!!
NUNTA
28.05.2005