Sarbatoritii de iulie-august 2004 (194)
Raspunsuri - Pagina 30
roberta04 spune:
Fetele, am venit de la chirurg si sunt tare fericita, Matei nu are fimoza, desi mi s-a spus de la 3 luni ca va trebui operat!! uite asa, m-am linistit!
ANDREEA,
sa spun cum am racit?? Dus, iesit dupa un prosop uda din baie si pe traseu gasit sot iubaret...![]()
![]()
Nu radeti de mine, ca sunt bocna rau de tot!
Iti trimit acusi reteta, nici eu nu-s fana mere, dar asta e bunicica.
kim222 spune:
Azi am fost in dispozitie plingacioasa..dupa mami...nici o secunda nu pot disparea din raza lui vizuala!!!
Nu-mi place deloc meniul de la cresa..dar ce pot sa fac...american style...Dupa ce ca Uka nu papa bine...Ex ..azi la prinz..macaroane cu brinza (dupa ce ieri au avut spaghetti)...castraveti, morcovi si ananas!
Iar cu olita degeaba ma lupt..ca cica la cresa nu vrea sa stea pe olita..Eu cred ca mai curind le este lor lene sa se ocupe si de problema asta...ASa ca Uka spre nedumerirea mea..continua sa doarma 10 ore noaptea fara pampersi..si ziua cu! Ca la noi..la nimeni!![]()
Daria noi nu am facut party! I-am dus la cresa tortulet si lumanarica...Acasa o miniatura de tort (ca cine sa-l pape apoi!)....si suflat la fel...deci am citeva poze de acasa..dar miine!
Robi bine ca s-a rezolvat criza...tare dureroasa este!
Ma duc sa va citesc!
philip spune:
hehehe, pai de ce crezi ca te-am intrebat...banuiam eu asa ceva :)uite de-aia am eu grija sa-mi iau prosopul cu mine in baie
acu fac si eu haz, da-s asa obosita ca numai la asta nu-mi mai fuge gandul...
philip
&andreea
copilasi dragalasi
roberta04 spune:
Andreea, pai de aia m-a prins barbatu' la colt de casa, ca de doua saptamani, de cand s-a imbolnavit Matei am fost un fel de leguma teleghidata, fara nici un chef de viata!
polux spune:
Robi hai ca m-ai facut sa tad...cum ai racit tu.
Pai la mine de asta nu vrea sotul pe altcineva in casa, ca cica atunci nu mai iese nevasta-sa infasurata numai in prosop, si el dupa vecina nu vrea sa alerge, ca cica ii place nevasta...dar sa sexi.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
kim222 spune:
Robi ...tare faza! Mi-a placut!
Alice cum se descurca Florin?
Roxa delegatie placuta! Eu dorm cu Luca, dar nu la noi in pat ..ci lal el in pat:)))
Adela tu chiar ar trebui sa gasesti o solutie ....Eu am vazut la supernanny..un caz similar iti trebuie fff rabdare...de fiecare data cind apare la voi in dormitor, il iei, ii explici si-l duci la el...si asta ..sa nu-ti spun ca in prima noapte a fost de 30 de ori...dar cica functioneaza! Eu nu vreau sa-l stresez pe Luca pt ca el a trecut prin prea multe in ultimele luni..si noi nici nu asteptam bb 2
...
Andries macar tu banuiesti o cauza...eu nu
Desene violente nu servim..ieri in parc era un copil de 13 luni..abia mergea..si Luca venind din spatele lui l-a impins...a cazut ff usor..dar s-a speriat si a inceput sa urle....Nu va spun ce-am simtit ca-mi vine sa -i fac lui Luca!![]()
AAA ...l-am masurat pe Luca..dac am masurat bine..are 94 cm...nu va zic greutatea :)))
kim222 spune:
Liliana ma bucur ca ti-ai rezolvat pt moment problema..Cind o aduci pe Adeluta?
Azi la apel au lipsiti Cristalina si D-na Pasarik! De Felicia ce mai stiti?
diana21 spune:
Am luat azi analizele pititcului si...sunt bune! Nu mai inteleg nimc. Atunci ce a provocat enteroviroza asta? Mai ales ca a avut febra atat de mare, am banuit ca e vorba de o infectie. Acum m-a trimis la Budimex sa-i fac teste de intoleranta la gluten si lactoza! Dar sunt sigura ca nu e vorba de asa ceva pentru ca, ma gandesc, intoleranta asta ar fi permanenta, iar ea are si perioade in care face kk normal. Oricum, azi am scos-o de pe regim in ssensul ca i-am dat mar crud si vad ca e ok pana acum. Revin.Pupici!
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
kim222 spune:
Diana asa cum spui tu daca este enteroviroza ...este data de virus.....in general rotavirusuri...ceea ce nu apare in analiza scaunului. O alta posibilitate sint parazitii. Oricum se pare ca antibioticul a fost dat degeaba...din pacate! Nu cred ca este vorba de intoleranta la glucoza sau lactoza...Dar mai bine sa fi sigura ! Sa ne mai ti la curent! Sanatate!