Sarbatoritii de iulie-august 2004 (194)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Neata! (buna seara RO!)

Olivia, despre mancarea la gradi, ii dau ei sa manance acolo? Ca la noi nu e asa, ii dau eu mancare de acasa pentru pranz, in rest ii mai dau ei doua snackuri... ca snack i se da pancakes, cookies cu bucati de ciocolata sau fructe... laptele care il bea inainte de somnul de pranz tot eu i-l dau..
Despre olita, si eu am vorbit despre inceperea training-ului si mi-au zis ca sa incep eu mai intai si ei "follow-up"... sigur ca nu le prea pasa..

Daria, si noi am lasat-o mai moale cu certurile... mai ales de cand am fost de acord sa ma intorc in patul conjugal... problema e ca Bia tipa de vreo 3 ori pe noapte ca vrea una alta... si facem ture toata noaptea..

Cu adormitul, de cand cu gradi adoarme singura, asta dupa 2 ani de adormit cu noi... nici nu mai speram ca o sa se schimbe... dar ea isi gaseste alinarea in suzi... cum o baga in gura cum se linisteste... asa ca am facut trade-ul... eu ii las suzi si ea ma lasa sa plec...

aa.... si mai voiam sa va zic ca daca mai vorbiti de mancare io nu mai intru pe aici... pai nu-i drept .. io nu pot sa gatesc toate bunatatile astea ca m-as face cat porcu..:((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

anca, pai e cam nasol asa ca mai ai si grija asta sa pregatesti pranzul pt a doua zi. mie imi convine ca le dau acolo, md si pranzul plus snack, asa ca-l luam gata hranit acasa si mai niste paste, niste pizza si ne-am scos. pai n-as avea timp sa-i fac si papa pt pranz. apoi, chiar in clasa au 2 wc-uri mici si ii pun destul de des, mi-au zis educatoarele ca a mai facut si acolo, deh, cand ii vine si lui sa faca, ma indoiesc ca se cere el singurel. pupi insa doarme putin la gradi si chiar daca-l culc eu la 8 jumate seara, cateodata pana la 9 nu adoarme, vb cu jucariile si-apoi dimineata e frant, il imbrac adormit. chestia asta ma termina, de aia imi si caut ceva de lucru fie mai aproape de casa, fie sa inceapa mai tarziu. suntem obositi cu totii.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

andreea, e nasol pe de o parte, ca am grija pregatirii pranzului (insa de obicei ii dau un sandvich + fructe + iaurt etc) dar pe de alta parte ma bucur ca am mai mare control la ceea ce mananca... iar ei ii cumpar mancare mai buna...

Bia merge la culcare in jur de 10, cateodata chiar mai tarziu... dimineata nu o trezesc, se trezeste singura intre 7:30 si 8, dar eu pot sa ajung mai tarziu la servici, nu-i problema..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

asa este la acest daycare..nu se aduc de acasa: mincare, jucarii...tocmai pentru a evita conflictele intre copii...asa scrie in contract! deci nu-i pot duce de acasa ..nimic...ieri la prinz au avut peanut butter cu piine si castraveti(la lunch!..ca sa fie clar!) ...alta minunatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am inteles, anca. gradi la care merge pupi e in baza militara si e controlata de stat, asa ca mesele sunt f misto alcatuite, ba chiar pot vedea meniul pe saptamana ce urmeaza. nu poti duce nimic din afara...asta e, ne supunem regulilor. dar sunt multumita si ce e misto e ca te poti duce si lua masa cu copilul daca vrei, trebuie sa iti pui doar numele pe o tabla dimineata si ei pregatesc o portie in plus. numai ca eu-s asa departe...cum sa ajung acolo...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

am vrut sa va cetesc da` ati scris prea mult, promit sa recuperez miine, pina atunci (195)

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput