Sarbatoritii de iulie-august 2004 (194)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by alice2004

Gabi, ti-am trimis reteta pe PM ! Succes si pofta buna !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Multumesc mult Alice!

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Roberta, eu nu cred ca e vorba de minciuni, ci mai degraba de povesti nemuritoare, ceva gen fabulatii, sau poate ca a vazut ceva dar nu poate povesti exact si atunci completeaza restul "filmului" cu imagini de la el ! Nu cred ca la virsta aceasta stiu sa minta ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Monica felicitari pentru sarcina!! Sa-ti dea Dumnezeu un copil sanatos si destept si frumos!!
Multumesc pentru urari!! Victor Alexandru habar nu a avut ca e ziua lui, dar eu m-am bucurat de toate mailurile si sms urile primite si de ceea ce mi-ati spus voi!

Kim (Olivia) sa stii ca si al meu sare la bataie in parc, desi nu a vazut la noi asa ceva dar eu cred ca e din cauza desenelor animate la care se uita si in care personajele se snopesc pe rupte, vreau sa spun ca l-am auzit certandu-se cu personaje imaginare la el in camera si rosting propozitiie din desene, offf...

Acum el sta cu o bona, pe care am cautat-o mult... prin agentii si cu mari insistente si scandaluri pentru ca imi dadeau numai doamne fara experienta sau cu experienta propriilor nepoti ... nu e cazul. Le-am si spus; daca doamna are 10 clase si doar si-a crescut nepotul, de ce imi cere mie 7 milioane jumatate? pentru care servicii? Ca nu se joaca cu copilul, nu ii face nici o activitate, nimic... deci eu am pretentia ca o doamna care primeste de la mine o suma asa mare sa poata sa inventeze un joc pentru copil, sa ii spuna povesti, sa ii faca un castel, sa il plimbe de 2 ori zilnic, etc.. sa ii faca mancare, sa fie o doamna educata si sa ma inteleg si eu bine cu ea fara sa ma streseze.

A...ca nu va ganditi doamna ca trebuie si ele sa inceapa de undeva? ... poftim replica..."Da, sunt de acord sa inceapa, la o familie cu pretentii mai mici si cu un salariu mai mic...dupa ce acumuleaza 1 an experienta cu copiii si imi prezinta niste referinte, sunt de acord sa ii dau 200 euro, altfel nu inteleg de ce"

Ma rog... pana la urma am gasit. Sunt multumita si Victor e foarte multumit.

mitzura felicitari!! da-i cu epidurala ca e tareeeee bineeee....dar cate sunteti gravide fetelor????? am ramas de carutza... nu mai stiu nimic...

Andries

Mergi la inceput

Andries, mama, 7 mil juma ??? Mi se pare o carutza de bani, dar daca sinteti multumiti, este super !!!
Editez - gravidutze sint Lia (Dorsilia), Mitzura si Felicia (Pako), asta din cite stiam io !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Gata, plec si eu acasa, ca se facu ora 16 !
Va doresc o zi minunata in continuare si ne auzim ! Pupici multi tuturor !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

da, este o carutza de bani, dar suntem multumiti, este al 4-lea copil de care are grija doamna, plus ca sta cu el...muuulte ore pe zi. Si poate nu credeti dar acelasi lucru mi l-au cerut doamne pentru mai putine ore si mai putina experienta.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by alice2004
Editez - gravidutze sint Lia (Dorsilia), Mitzura si Felicia (Pako), asta din cite stiam io !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Pai Alice, si pe Monica-cristalina unde ai lasat-o??? E si ea pe lista!

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

gagici!

Kim, ma bucur ca nu sunt singura care nu se mai streseaza ca doarme in pat cu copilul. Vai, nici nu se pune problema seara sa mai negociem sa dormim (impreuna) in patul lui! E clar, ii place dincolo...

Nu v-am povestit cat de cuminte a stat Serban alaltaieri la analize...i-a luat tanti "docol" 6 eprubete...l-a pacalit ca-i masoara muschii cu garoul si a stat asa de cuminte...nimic n-a zis...azi de dimineata ne-am dus sa ne ia din gat (din "dac" asa spune el..) si intreba "ude-i tanti docol? veau acolo" si arata cu degetelul scaunelul de unde i-a recoltat sange...mortal!

mai viu maine sau sambata dimineata...diseara merg la cinema sa vad Garfield 2 cu colegele de birou!

Roxa

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Deci patru burtici??? Offf... eu trebuia sa fiu a cincea...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
hai, mai, roberta, zi-ne ce-ai facut :)
si da-mi si mie reteta de tarta, please,d esi eu nu-s mare fan mere, dar ar fi buna pt pupi
daria, draga mea, ce sa facem noi, crestem, facem la olita din ce in ce mai des, dupa ce nici nu voia sa stea pe ea, facem fel de fel de nazbatii si ne maraim cand ne e lumea mai draga, suntem in a 7-a zi de antibiotc si vad ca au aparut alti muci, am terminat picaturile de ochi, mergem la gradi si ne place, facem bye-bye imediat ca sa ramanem cu copiii, papam de toate da' in cantitati mici ca sa nu ne ingrasam, ne bucurma cand vine mami acasa dupa-amiaza si o iubim, stim ca are tzatze etc
erau si ceva poze pe paginile din urma, nu stiu daca ai reusit sa le vezi...
va pupam pe toti si o seara minunata

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput