Sarbatoritii de iulie-august 2004 (194)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

ALICE, mi-a trecut criza de rinichi care m-a omorat pe jumatate ieri (eu am mai eliminat in 2000 o piatra si pot spune ca nu doresc nici la dusmani sa treaca prin asta), asa ca viroza care m-a apucat azi e floare la ureche!
Daca vrei reteta de tarta cu mere (e buna si se face repde), iti stau la dispozitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Oh, ma bucur sa aflu ca esti bine ! Pupi si sa treaca si raceala repede !! Sotul meu se pare ca se pricopseste si el cu ceva raceala, ca vorbea usor pe nas azi ! Asta ca sa fie in ton cu vremea rece de afara !
Da, multumesc, as vrea reteta, al meu barbat e disperat dupa dulciuri, si cum eu fac foarteee rar, iti dai seama ca orice se face repede e binevenit !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noah ceaustok dragi mamici !
Semnez condica si io, sa ma bag in discutia cu somnul. Noi am ajuns la faza urmatoare: bem laptic la 22,00, ne mai jucam si spalam pe dinti pana pe la 23 si bagam cupilu` in patu`ei alias coltarul. Punem perinile pe margine si daca se ofera vreunul din noi sta cu ea, daca nu iesim si gata. Dar cupilu` este terminat de obodeli deci se intoarce pe burtok si doarme. Azi dimineata la 7 juma` a zbierat disperata dupa "iapteee, maaami". De mentionat ca totul functioneaza mai bine cand sunt eu decat atunci cand e tata`so ...

Kim - asteptam poze cu petrecerea.
Vrabiuto - welcome back si sa putati sanatoase hainutele.
Mitzura - la ce nume va ganditi pt bebelina ?
LiaCiocarlia - la voi ce e bb2 ???
Papadieee - poze ceva cu frumusetile tale ?
Alice - sanatate lui Ghizmo !
Diana - cum mai e mandra mica ?
Roberta - cat a slabit fecioru` ? Cate kg are acum ?
AncaMaria - am citit ca si voi sunteti certareti ... noi parca ne-am mai revenit ...
Polux - ma inscriu si io la cele terminate de masea ... pupici sa-ti treaca !
MamidePupi - ce mai faceti, cum sunteti ? Cum e la gradi ?

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Daria, Matei a slabit de la 16,5 la 15,2 intr-o saptamana, dar vad ca recupereaza, mananca de doua zile de ma lasa afis. Mai mult, el, care de aproapre un an bea lapte doar pacalit, prin somn, a baut acum 3 litri de lapte in doua zile. Stii de ce? A vazut in maxi-taxi un baietel care bea lapte din biberon si de atunci cere non-stop lapte!

Mergi la inceput

Roberta, am primit reteta, multumesc frumos , am sa o incerc cit pot de repede, ca mai am si o musaca de cartofi in plan pentru azi !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Pupam papaciosu` de laptic Si Giulia e mare "maimuta" si orice vede face si ea
Daaar, ultimul hobby: se opreste in fata noastra si-si priveste nasul cu ochii aia verzi, are o fata de ne cocolosim de ras. Ne abtinem cu greu si vad ca s-au rarit episoadele, nu as vrea sa pateasca ceva ...
In rest, papam mamaliga non-stop si piscoturi si bomboane menthos In sfarsit ne-au dat coltii caninilor de sus !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Robi, si eu vreau reteta de tarta

Mergi la inceput

Mitzu, ti-am trimis-o io acusha ! Enjoy !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Uite acum am gustat tarta si chiar e buna! Nu ca ma laud singura...
Vreau sa va intreb ceva:copiii vostri mint? Ca Matei mi-a povestit, dupa ce a venit de afara cu tati, ca a vazut o tanti cu o coca si tanti a aruncat-o din brate si coca tipa "mami, mami". Normal ca nu a vazut asa ceva iar eu am ramas tablou ce imaginatie are...

Mergi la inceput

Roberta - Giulia inca nu minte, daaar are o imaginatie ... de exemplu cand vede ceva ce seamana a ceva cunoscut, sare incantata si ma contrazice daca nu-i convine ce-i zic.
Sa exemplific: papam ursuleti si daca vreunul e deformat devine iepuras

Mergi la inceput