Sarbatoritii de iulie-august 2004 (194)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza! ieri am fos zapacita cu criza mea de rinichi si am uitat sa urez La Multi Ani Alexandrilor, Alexiilor, Alexandrinelor, dar o facem acum, cu mult drag!
Eu ma dau batuta in fata racelii, am terminat al treilea antibiotic si Matei are tot nasul infundat, am trecut pe Sinupret, poate da asta rezultate.In plus, am racit si eu bocna, abia ce-i trecuse sotului si m-a luat pe mine...dar nu va zic ce am facut
Oricum, dupa amiaza mergem din nou la medic sa vedem rezultatul la examenul coproparazitologic (l-am facut pentru ca i-am zis doctoritei ca Matei e foarte agitat si a slabit brusc, asa ca a vrut sa vada daca nu e vreun parazit ghidus care ne face probleme).Si daca il gasim si pe nenea chirurg, facem si controlul pentru fimoza, asta ma sperie tare dar poate nu-i de operat.
O zi buna si calduroasa ca noi deja am inghetat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Robi, sanatate multa voua acolo !!
Uitai sa spun ca si Andrei incepu sa tuseasca usurel, sper sa nu fie ceva serios, data trecuta a mers cu sirop naturist de propolis si plop, ceea ce bagam si acum ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata fetele!

Raportul si de la noi dupa care ma apuc de lucru.

Am fost alaltaieri la ecograf, toate bune si frumoase, avem capsor de 7 cm si cam 900g - 1 kg, dr. a reconfirmat ca e fetita (era culmea sa greseasca Iosup). Am vorbit si de epidurala, de data asta vreau sa incerc asa, d-ra mi-a recomandat trei medici anestezisti, dar nu mi-a dat nici un numar de telefon, trebuie sa-i caut eu la spital. sa vadem daca iese ceva, ca pe aici prin Sibiu, astia de-abia incep sa auda de epidurala, nu se prea face.

Apropos de somn, la noi e cam ca la Olivia, trebuie sa stau cu el pana adoarme, in secunda in care am iesit din raza lui vizuala (daca nu a adormit deja), incepe sa urle "mami, mami". daca nu ma duc plange. Se trezeste noaptea de vreo 2 ori si imi serveste acelasi urlet, de sar ca la armata, direct in bocanci.
Aseara m-am enervat si i-am spus ca e mare si trebuie sa doarma singur si ca eu ma duc sa ma culc in patul meu. Ceea ce am si facut. Ei, ce credeti? S-a ridicat din patut de vreo 10 ori si a venit la noi in pat, nu zicea nimic, ca stia ca e vinovat, dar se urca si se cuibarea intre noi. Mi-era asa de mila de el, si asa imi venea sa il las, dar stiam ca dupa aia nu mai pot scapa de el si nu ma odihnesc deloc daca dorm cu el. mai ales acum, cu burtoiul. Asa ca de fiecare data l-am dus inapoi. El nu comenteaza, merge la el in patut si doarme acolo, cu conditia sa stau cu el. Si nu m-as stresa nici eu, daca n-as sti ca vine fetita, si nu stiu cum o sa ma impart noaptea, cand se trezesc amandoi.

AncaMaria, cu soacra s-a rezolvat ca a dat frigul pe aici, asa ca acum ii dau eu strampi si ghetute , iar ea e fericita. Se vede pe mutra ei.

Diana, sanatate multa Iancai, poate de data asta va fi mai usor cu recuperarea, ca nu a fost asa rau ca anul trecut, nu?

Alice, chiar ma gandeam la ghizmo, ca a avut febra aia, asa fara nici un alt simptom. Dar probabil era debutul tusei, nu?

Robi, multa sanatate si tie si la puiut!

Cristalina si daria, cat mai putine pete pe covor. Si al meu din sufragerie e terminat, din cauza de bebe, dar am zis ca nu-l schimb pana nu trecem si cu bebe2 de pragul de 2-3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

la multi ani tuturor copilasilor care au implinit 2 anisori!
si la multi ani alexandrelor si alexandrilor!

eu abia ce m-am intors din delegatie, am avut avion la 5.45, asa ca sunt treaza de la 3 si nici nu vad pe unde merg. plus diferenta de temperatura ma termina, de la 38 la 9... dar a fost fain ca am facut un shopping in extenso pentru lia pui, cu hainute, jucarii etc. la mothercare erau niste reduceri irezistibile (si la magazinele cu hainute de dama la fel ), asa ca pana la urma mi-am mai cumparat o valiza ca sa incapa toate cele.
acum ma duc sa ma culc o ora ca pe urma ma iau de trebi pe la birou.

va pupez

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Da, Mitzule, asa zic si io, mai rau este ca nu il mai putem tine doar in casa, acu ca nu are temperatura, asa ca l-am lasat sa iasa afara vreo ora, o ora juma, in parculetz, sa mai respire niscaiva aer curat si sa se mai joace cu copiii ! Tocma tineam conferinte pe mess si la tel cu florin cu ce si cum sa imbrace copilul !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Apai eu zic ca daca nu mai are febra, nu-i bai ca a iesit pe afara. Aerul curat face bine. Sa va treaca repede!

Vrabiuta, bine ai revenit! Shopping....ce fain! Imi lipseste si mie. Trebuie sa ies si eu zilele astea, sa ii cumpar hainute de toamna-iarna la copil, ca ma obsedeaza gandul ca nasc si ramane dezbracat . Dupa ce nasc, nu o sa mai am eu timp de mers prin magazine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua la toata lumea!
Mai, m-ati innebunit cu Poienita asta!! Stiu ca s-a postat reteta, but please, mai dati-o inca o data ca sa o notez si eu!!!

Monica, concediu placut!

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Gabi, ti-am trimis reteta pe PM ! Succes si pofta buna !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Vad ca discutati despre somnul copiilor, aseara l-am lasat pe tati sa doarma cu Matei si la 11 noaptea tipa dupa mine, i-am vorbit un pic si a adormit la loc, eu am fugit inapoi in sufragerie, dar la 3 dimineata n-a mai tinut figura si m-am mutat langa el ca statea in fund si-l alunga pe tati.
In alta ordine de idei, vad ca-i molipsitoare chestia cu talentele culinare, eu am bagat in cuptor o tarta cu mere, fac sos pentru spaghetti, supa la pui...mai ramane sa incerc Poienita in week end, ca mi-am salvat reteta!

Mergi la inceput

Oau, Robi, mama, da stiu ca bucataresti, nu gluma ! Te simti mai bine azi, sa inteleg, ceea ce este super ! Si eu mi-am propus o praji cu mere, da sa imi amintesc cum era reteta !!! Si vreau sa incerc si reteta pe care a pus-o Papadie aici ... numa timp sa am ! Aaa, si am cumparat si o cutie din aceea de prajitura care se face fara cuptor, numaistiu cum se numeste, ceva cu deliciu de caise ...
Cit despre adormit copilul, eu am ramas sef doar seara, ca daca la prinz sint la birou, se ocupa Florin de asta ! Si vad ca nu-s probleme !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput