Sarbatoritii de iulie-august 2004 (194)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

auz fetele io cre ca e cazu sa bem. mai ales ca omiseram vinerea trecuta io dau chiftele cu susan si-o tuica ...ca e un frigalau pe-aici...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

as da nijte vinete da`s grele seara, o visinata mere?
edit, duamna bibi, vacanta placuta, asteptam vesti
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Io nu dau nimic..ca-s in timpul programului!..si nu are mama ..ca v-ar da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

skimbului 3!
Pana acu am calcat cu-n oki pe net si cu unu pe net...iar acum sunt prastie.
Nu stiu ce sa ma fac cu copilul asta! Iarasi nu mai doarme decat cu noi in pat! Nu-i chip sa stea la el in camera noaptea...ii e frica si nu stiu sa-l fac... ... mai trag vecinii un scaun, mai scapa ceva pe jos, el se trezeste traumatizat si spune in soapta "bate nenea" si vrea "dincolo" adica in "pat maie" pat "oshu" am covertura bordo pe el....

va las, mai viu maine poate sau daca nu, vineri. Duminica dimineata la 6 plec in delegatie, dar va mai zic eu...

Roxa

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

si eu, si eu la baut ca am capiat de tot cautat pe net slujba vietii. ia mai da-o incolo si mai bine servesc cu voi o visinata. haide, carmen, pune-o colea pe masa si scoate si-o felie de vinete de-alea. rosii am si eu.
papa, da' numai tuica, ai ramas fara provizii?

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Roxa boxa eu sint din categoria celor care s-au stresat 20 de luni sa doarma cupilul singurel...Si am ajuns acum la 24 de luni sa dorm cu el..ceea ce nu s-a mai intimplat pina acum...In unele seri il adorm..plec in patul conjugal si pe la 1...vine sa ma readuca...ca si cum ar spune..mami ..treci la locul tau ! Asa ca eu nu ma stresez...dar deloc!
Irina , asa cum spuneam , citesc despre copii mici...Intre 2 si 3 ani ..eu au un singur scop sa ne testeze rezistenta si sa ne enerveze...sau mai bine zis invers:)). Deci problema nu este cum ii instruim ..ci cum ne modelam rabdarea fata de ei..Eu incerc..din rasputeri!
Andreaam vazut pozele..ati avut o vara plina! Iar Stefi are niste ochisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salve gagici! In sfarsit imi fac si eu timp sa apar pe aici.. nu puteam rata ocazia sa ii spun La Multi Ani lui Luca! Olivia, sa va traiasca feciorul si sa va aduca numai bucurii si de la mine!

La Multi Ani tuturor Alexandri(e)lor!

Io am dormit azi noapte 4 ore din cauza de stat la munca pana la 3:30 dimineata, si apoi dormit cu copil mucos... asa ca sunt varza, dar totusi un pic mai relaxata ca s-a terminat proiectul... sper sa reusesc sa ma relaxez un pic pana incepe nebuneala din nou...

Nici nu mai stiu ce sa va mai spun, ar fi multe dar nu vreau sa latesc pagina, un rezumat al comportarii lui Bia ar fi ca si cu ea e f greu sa ne intelegem... am pus-o acum pe seama dintilor si a racelii, refuz sa cred ca e din cauza varstei... voiam sa mergem in urmatorul week-end pe o insula, sa luam ferry, dar cu asa cupil io nu ma deplasez... ca mi-au iesit pe nas alte iesiri mai scurte...

Cu sotu sunt in certuri (da cand n-am fost) ca tipa la Bia si ridica palma... si chestia care ma enerveaza este ca nu rezolva nimic, cupilu face in continuare la fel, deci chiar nu inteleg de ce el continua... vorba Oliviei, ar trebui sa isi exerseze rabdarea...

Cristalina, am aflat vestea minunata... sa fie intr-un ceas bun si cu ce vreti voi!

Diana, imi pare rau sa aud ca Ianca are probleme... si va tin pumnii sa fie mai usor de data asta..

mitzura, cum mai merge operatiunea "convins soacra"... mult succes! si pupam burtoiu ... de fapt pupam toate mamicile eroine cu nazdravani de 2 ani si burtici la activ..

papa, ti-am admirat creatiunile culinare... bravo ca poti sa le faci cu un mielutz si un pescarush in casa!

In rest poze nu am apucat sa vad, sper sa ma apuc curand..

Pupici acu si mai vorbim curand! Petrecere frumoasa Olivia!

Mergi la inceput

Anca ...am tot intrebat de tine! Multumim pt toate urarile! Dar stiu ca muncesti nu gluma! 3 dimineata! Wow! Gata...statuie scrie
pe tine!
Cit despre Bia...nu-mi spulbera ...ideea mea ca fetitele sint cuminti si Luca este nazdravan...spre nebunici ..doar pt ca este baiat! la noi este invers..tati este mai calm...L-am si atins putin ..dar am promis sa ma educ!..si sa-mi repet..RABDARE....Oricum de educatie nu poate fi vorba decit dupa 3 ani! Pina atunci eu o numesc ..INSTRUCTIE!

Si acum plec si io acasa sa-i cint puiului...hapi bardei!

mamici din schimburile mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Sunt terminata de masea,o afurisita de masea de minte ma doare de 3 zile non stop.Si pentru ca programul nu-mi permite pana vineri liber, azi nu am mai rabdat si am inceput de la mine putere o cura de antibiotice...si yuppi, a disparut durerea. Sper sa nu ii fi dat doar papa bun la masea, caci stiu ca de multe ori antibioticele nu fac decat sa alimenteze problema nu sa o rezolve.
Anca mama chiar statuie ar trebui sa ti se ridice.macar de ce nu te-ai dus mai tarziu azi la job?
Ufff tare imi e teama si mie ca atunci cand o voi aduce pe Adela ma voi ciondani cu sotul, ca are niste ideii fixiste despre crescut copiii.Atunci sa vedeti ce o sa ma plang si eu de sot, deocambata nu pot, ca spala, gateste, si-mi mai si serveste masa in fata calculatorului...a si face si cumparaturile.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Iote ca azi semnez eu prima condica la schimbul I !!! Buna dimineata, fetelor !! Venii frigul si stati pe sub paturici probabil, ceea ce este super, ca afara e un friiig de zici ca vine iarna brusc, nu toamna !
Ntz, ntzz, vaz ca iarasi trecurati la beute si sarbatoriri far' de mine, deh, asa-mi trebuie daca absentez seara !! Si mai am un off, ca am uitat ieri sa urez toate cele bune si multa sanatate tuturor Alexandrilor si Alexandrinelor !!! Sper sa ma iertati, caci batrinetea isi face spus cuvintul !
Noi sintem bine, adicatelea far de temperatura, asa ca azi probabil o sa poata iesi si gizmoul afara ! Ieri i-am cumparat si noi scaunel din acela de plastic, i-am pus si o masuta si i-am facut locusorul lui de meshterit, a fost foarte incintat, a plimbat scaunul peste tot, s-a asezat prin toate colturile pe el si apoi s-a apucat de colorat si scris pe carticelele lui la masa ! Chiar daca nu a durat mult sa stea linistit acolo, tot a fost un pas in directia cea buna, zic io !!
Io-s la birou, ma duc sa-mi fac un ceai sa ma mai incalzesc oleaca si va doresc o zi minunata !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput