Sarbatoritii de iulie-august 2004 (194)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mei, sa-mi fie rushinicaaaa !
Olivia, sa iti traiasca baietelul !!! LA MULTI ANI, Luca, , sa cresti mare si sanatos si sa iti bucuri parintii !!
Petrecere frumoasa si toate gindurile mele bune pentru voi, acolo, departe !
Ina, eu zic ca o sa treaca si faza asta, cel putin io una asa sper !! Si Andrei le mai comite, dar dupa cum imi tooot spun, am rabdare (ma si mir de unde !).
Roxi, superfain patul ! L-ati comandat pe anume masuri sau este cumparat de undeva, ca ma intereseaza si pe mine ! Ca sintem in prospectari intense de schimbat mobilier de gizmo !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

La multi ani Luca, sa cresti mare, sanatos si voios!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Olivia, sa iti traiasca baietelul !!! LA MULTI ANI, Luca,

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani jumate - Edi 2 ani
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani Raluca Bianca, Alexandru Ioan!
la multi ani, uka, sa cresti mare si sanatos si sa aduci muulte bucurii parintilor! olovia, felicitari, sa va traisca frumushata de baiet!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Am avut un weekend jalnic! Am tot vreut sa intru sa va scriu, dar n-am apucat, desi va citesc zilnic! Sunt foarte suparata pentru ca Ianca a facut enteroviroza, cu febra intre 38 si 39.7, mai jos nu scadea cu nimic, a facut diaree, acum e la regim si nu papa mai nimic, iar de ieri ii curge si nasucul si stranuta. Ce sa va zic? Am ajuns sambata noaptea la urgente cu ea, acum face Gentamicina injectii...Azi ii iau rezultatele de la anlize si sper sa aflu si eu ceva concret. A! Si am fost doar noi doua acasa de vineri, iar eu duminica m-am trezit la 3 noaptea sa plec la lucru! Asa ca sunt zombi acum! Faza nasoala e ca am mai patit asta exact acum un an, a fost mai rau atunci pentru ca a trebuit s-o internez, si m-am chinuit luni de zile sa-i refac flora intestinala. Imi e o ciuda de mor pentru ca tocmai ne zisese doctorita ca a recuperat defictul de greutate, avea si ea 11.600 si era ok. Acum o s-o luam de la capat. Mi-e si frica s-o cantaresc pentru ca de vineri pana sambata pierduse deja 300 de grame. Acum se simte bine, doar ca nu papa si cred ca raceste!
Revin, am putina treaba acum. Pupici!

Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!
La multi ani, Luca!
La multi ani, Alexandru!
La multi ani, Raluca!

Sa cresteti mari, sanatosi si sa va faceti parintii fericiti!

va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

La multi ani! tuturor puiutilor care se aniverseaza azi si celor care poarta numele de Alexandru si Alexandra.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani jumate - Edi 2 ani
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

tuturor sarbatoritilor de azi, cu un pupic suplimentar lui Luca! LA MULTI ANI!

Avem si noi poze de la intalnirea cu Stef a lui Eli, de la ziua Stefaniei si de la mare

Carmen, mie mi-au facut curatenie ca de Pasti, adica spalat geamuri, balcon, scos covoare, frecat gresie, faianta, fetele de la dulapuri, hota, sters praful (mi-au scos din biblioteca si de pe mobila), in dormitor mi-au tras si patul.

Azi e prima zi de servici, asa ca am mult de recuperat. Dar mai dau cite un F5 ca mi-a fost tare dor de voi

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

LUCA

Pupam trupa si va dorim o zi mistoaca, la noi e frig de te cocolosezi.
Vazut una bucata fetita frumoasa foc - Stefania si una bucata ochios frumos Patrick

Noi s`tem bine. Mey, eu ma mir de cupil cate intelege, nu radeti, nu credeam ca baga la capsor toate chestiunile

Sanatate puilor bolnaviori, sa treaca repede si fara urmari toate problemele !!!

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LA MULTI ANI, LUCA! Sa cresti mare si sanatos, sa devii un OM adevarat si sa-ti bucuri parintii! OLIVIA, sa va traiasca baietelul!
LA MULTI ANI, RALUCA!
LA MULTI ANI, ALEXANDRU!
Am intrat pe fuga, ma simt tare rau, am o criza de rinichi de urlu si bineintels ca sunt singura cu Matei.
Dar m-am delectat cu pozele Stefaniei (e superba in rochita de ziua ei ) si cu Patrick cel frumos.
DIANA, sanatate multa Iancai, sa-si revina repede!

Va pup, o zi buna!

Mergi la inceput