Sarbatoritii de iulie-august 2004 (194)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Robi oricum si rinita alergica ii ingreuneaza respiratia . Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bey, ca-mi amintii, ionu` se plinge in ultima vreme de dureri de burta si arata in linie dreapta de-o parte si de alta a buricului cam 3-4 cm. oricum il aduc acasa in we si-i fac toate analizele da` acu` ma gindesc sa nu fie ceva ce nu suporta aminare, hm?
olivia, ba da, le-ai vazut, doar ultimele 3 erau noi da` am bagat-o si io pe aia sa ma laud :D

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Carmen greu de precizat..eu ma gindesc la apendice sau hernie??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

valei, chiar am observat la el lipsa poftei de mincare, ce alte simptome mai apar? asa, pe scurt, gugalesc si io intre timp...

quote:
Originally posted by kim222

Carmen greu de precizat..eu ma gindesc la apendice sau hernie??

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

In caz de apendiece..uneori sint doar dureri epigastrice...uneori apar la palpare unoeri nu..si simuleaza o criza ulceroasa. Uneori varsaturi alteroi nimic altceva:))) Se mai poate face hemoleucograma sa vezi nr de leucocite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

dadada Olivia sechestrata la scoala.pai daca abia la 9.30 seara ajung acasa si dimineata incep la 8...asta este. dar am si numai 4 zile pe saptamana.
Acum abia am venit, am mancat ceva si ma gandesc sa merg la nani, desi e abia 11 si eu de cand ma stiu nu am mers odata cu gainile la culcare.
Pup pe toti.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Kim nu-l incurajez , doamne fere, ca doar daia l-a facut mama baiat, dar cred ca-i place sa o imite pe soru-sa si daca nu il las se tavaleste pe jos scandal mare. Oricum il fac sa priceapa ca nu-i bine la el dandu-l pe tati exemplu. El docamdata nu face diferente de sex si mai ales ca sta numai printre fete (sora lui si verisoara care-i de o seama cu el).

Carmen eu zic dupa sintomele care le descrii ca-i vb. de viermisori Asta pentru ca si Ana a patit la fel cand erea mai mica. Dar cel mai bine stiu doctorii dupa ce ii vor palpa burtica.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani jumate - Edi 2 ani
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineatza, gagici !!
Dupa cum banuiam, nu am mai ajuns la schimbul III, din motive varii si diverse. Am ajuns acasa dupaamiaza si cind Andrei s-a trezit din somn, iarasi era mai cald, pus termometru, de data asta arata 38.2, dat iar paracetamol, scazut temperatura si a fost voios (de altfel, oricum era) pina seara cind l-am culcat ! Apoi pentru ca am stat in casa mi-am zis sa nu somez si m-am apucat de am facut ceva de mincare (in ritmu asta o sa-mi trebuiasca vreo 2-3 frigidere !!), intre timp au aparut si fratii mei si ne-am pus la o sueta si ceva pahare de vin + praji si uite asa s-a facut ora 10 seara !
Lia, sa stii ca si Andrei se plinge des de "buta", adica burta, si arata spre ea, dar asta de cind taica-su i-a aratat cum sa isi mingiie burtica atunci cind il doare. Asa ca sint mai mult ca sigura ca spune doar sa vina unul din noi si sa il mingiie sa ii treaca ! Dar sint atenta si la alte simptome, bineinteles !
Carmen, sanatate lui Ionut !
Olivia, in ceea ce priveste bisericismele, sint perfect de acord cu tine, si noi ne-am gindit la fel, sa il lasam pe Andrei sa aleaga ce cale va dori el !
Cit despre "ignore" dat copilului, la noi functioneaza perfect, Andrei are nenumarate momente cind vrea cite ceva si cum nu i se serveste, incepe zgomoteca, se mai trinteste si pe jos, dastea grele ! Daca nu e mama sa ii sufle in funduletz, cu noi nu merge treaba !
Eh, cam asta ... ma duc sa ma apuc de trebi, dar sint cu ochiu' pe DC !! Si va doresc o zi minunata !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Buna dimi si la multi ani lui Luca! Sa fii sanatos, cuminte, sa aduci numai bucurii parintilor tai. Oliv, sa va traiasca!!
Radu ne-a sperie pe zi ce trece cu crizele lui. Ieri ne-am intors din oras, cu o gramada de plase in maini, Radu voia doar in brate. Fiindca nu se putea, parintii lui neavand decat cate doua maini, si alea ocupate, a inceput isteria. Si-a aruncat geaca pe jos in balta, urla, moment in care taica-su a cedat nervos si-a plecat, lasandu-ma pe mine sa trec la represalii, ca de obicei (si ma mai mir ca tata e bun, mama e rea/caca).
L-am luat de o aripa si l-am tarat pana in casa, printre sacose si sacosele, incercand in acelasi timp sa ma feresc de muscaturi. Spectacolul a continuat si-n casa...
Oare e o faza care va trece, sau ajungem la supernanny...ca asta e stresul meu??!!! Mai fac si altii CHIAR ASA?? Ca am citit ieri ca mai sunt parinti batuti, da ma intreb daca asa des ca noi...
Dupa ce s-a calmat a redevenit acelasi baietel lipicios si pupacios...

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

elou din nou
am apucat s apun ceva poze noi, in trei din ele vedeti si patul cel nou, de copil mare: http://community.webshots.com/album/553618875UPcjcF
azi noapte am inregistrat si prima cazatura, a plans 3 secunde si a adormit instantaneu. asa ca am bifat si asta!
scuze ca nu am timp de povestit....cica-s in concediu! fug sa strang prin balcon ca il dam jos azi
pupici tuturor si sa aveti o zi usoara!

Mergi la inceput