Sarbatoritii de iulie-august 2004 (194)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua si de la noi si La Multi Ani pentru Raluca, Luca de Kim (cu dublu LMA!!!) si Alexandru!!!

Kim - la control cu Stefan ma duc pe 18 septembrie, dupa ce se intoarce dr. Magureanu din concediu. De bucatarie ne apucam pentru ca in casa noua nu ne putem muta sub 1,5 ani, iar apartamentul pe care il avem acum nu o sa-l vindem, doar eventual o sa-l inchiriem o perioada ca sa mai recuperam din bani. problema este ca in apt. asta nu am mai bagat nici un ban de cind ne-am mutat, adica acum 9 ani si multe lucruri au cam inceput sa cada...asa ca ne-am hotarit sa facem macar bucataria cum trebuie si ideea asta ne-a prins cu totul!
Diana - multa sanatate Iancai, imi pare rau sa aud ce s-a intimplat...
Roberta, multa sanatate si tie!
Fug, ma intorc la munca de birou...

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Diana, sanatate si pupici muuulti Iancai ! Imi pare rau sa aflu ca s-a intimplat asa, sper din tot sufletul sa se faca bine repede de tot printesica ta !!
Si am reusit si eu in cele din urma sa descarc poza cu poienita - iote cum a aratat inainte de a fi devastata de barbatul meu :
culinarisme
La capitolul vesti, primii si eu una mai putin buna - matusa sotului meu a murit azi din cauza de inima bolnava, mama mea soacra e terminata !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Eu va doresc o zi linistita in conntinuare, ca fug acasa mai devreme azi ! Pupici si ne auzim curind !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si eu va doresc o zi frumoasa in continuare, desi inca nu plec home :-)
Mey, ma chinuie rinita alergica si o masea plombata ieri ... am o stare dintr`aia ...

Dar, Alice, ce e mancarea aia in poza ? Unde e reteta ???

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Luca!
Sa cresti mare, sanatos si voios! Olivia, sa va traiasca voinicelul!

La multi ani de sf. Alexandru tuturor sarbatoritilor!
Sa-mi traiasca Botoshica...:)

De ziua ei am cumparat covor in sufragerie
De lana, alea alea...diseara ii fac poza sa va arat ce cumparai...Sper sa nu ma bata barbatu' cand il vede, ca dadui o carcana de bani pe el!

Bre, cu poienitza m-ati innebunit...Drept pentru care m-am dus acasa intr-o mare verva de gateala, voiam sa fac un fel de ...chestie...la cuptor cu un rand de ceapa, unul de ardei, unul de dovlecel...si tot asa...Si la primul ardei m-am taiat de m-am zapacit. Sa nu mai povestiti de gatit! Sa stiti ca se ia!
Insa am facut...a iesit beton...am bagat seara si niste snitele de pui...Dupa ce a mancat omu' ma intreba..."se vede sclipirea de iubire din okii mei!?"....hahaha
(zilele astea intreb si cum se face poienita, dar astept sa-mi treaca buba!...)

O zi excelenta sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

La multzi ani, Alexandru!
La multzi ani, Raluca!
La multzi ani, Luca!

Shi Julia mea e Alexandra, asha ca zic: la multzi ani, Julia Alexandra!

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

quote:
Originally posted by cristalina
Insa am facut...a iesit beton...am bagat seara si niste snitele de pui...Dupa ce a mancat omu' ma intreba..."se vede sclipirea de iubire din okii mei!?"....hahaha
(zilele astea intreb si cum se face poienita, dar astept sa-mi treaca buba!...)

Cristalino, sa-ti traiasca si fetitza si covoru'.... cat mai putine vomitaturi pe el
La multi ani la toti copilasii cu numele de Alexandru/Alexandra!
Mai, voi ma complexati rau rau cu bucatarelile astea...

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

La multi ani tuturor copilasilor care implensc sau au implinit 2 anisori si celor care isi serbeaza numele Alexandru/ Alexandra.

La multi ani si lui Bogdanel al meu care e si Alexandru - sa-l pupe mama pe el de iubit scump si drag, ca el e lumina vietii mele .

Va pup si nu v-am uitat!

Ma pregatesc de plecare in concediu..uraaaaaa

Pupici

Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
http://community.webshots.com/user/bogdanel2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Ina, io tz'am zis ca se ia!
Iaca si covorul:
http://family.webshots.com/photo/553039492/2474894480085448124poWHyq

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)