Sarbatoritii de iulie-august 2004 (194)
Raspunsuri - Pagina 18
philip spune:
chiar azi ma gandeam la tine, andrea. bine ati venit si sa va fie de bine :) vacanta
philip
&andreea
copilasi dragalasi
philip spune:
ca sa ne vedeti pe olita. dupa ce l-am pus sa stea la poza pe olita, sa-l vada lumea ce baiat mare e, s-a ridicat si a facut pipi pe covor. in continuare, alte poze din drumetia de duminica
philip
&andreea
copilasi dragalasi
polux spune:
Felicitari Monica pentru cele 2 liniute. Fie ca de data asta sa ti in brate peste 9 luni o alta minune mica.
Am citit tot, dar am uitat caci sunt franta de obosita dupa prima zi de scoala.
Va pup si va doresc o zi frumoasa la toate.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
carmenp spune:
olivia, jur ca e ultima data cind o mai tund deja m-am apucat de cumparat clamute, da` avea un par rar, moale si rebel care cerea aparat
. absentez ziua din motiv de treaba multa, ca sa nu fiu tentata de f5 nici nu mai deschid pagina
philip, pupi avea tricoul bagat in oala?
![]()
uite macar cu atit ne laudam si noi http://community.webshots.com/photo/552349406/2918754710082489038fjiTvB
andrea, ti-am scris ceva la subiectu` cu iasu, cind ai timp..
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
alice2004 spune:
Buna dimineata !!
Inainte sa incep tre neaparat sa o felicit pe Monica - cristalina, sarcina usoara si un bebe sanatos si cuminte !!!
Lipseste omu' oleaca si mai apare un bebe, hehehehe !
Pupici multi, Monica si sa fie bine de data aceasta, nici eu nu am inteles prea bine, tot fetita va doriti ? Malina ?? Apoi asa sa fie !
Nu am mai reusit sa scriu aseara la schimbul III din motive de oboseala crunta, banuiam io ca o sa ma ajunga si pe mine ! Noroc ca s-a intors Florin de la mare si a fost mult mai bine ! Dar cind ziceam si io ca ma duc sa ma culc (ii facusem baia lui gizmo si omumik adormise frumos si rapid), il aud scincind din camera, ma duc si cind pun mina pe el, il gasesc mai fierbinte ca de obicei ... pus termometru, gasit 37.7, nu ma ingrijorez prea tare, dar ii dau o lingurita de panadol de la mine putere ... si stai si pazeste-l, cred ca am adormit de un milion de ori si tot de atita m-am si trezit, ca al meu copil tooot scincea ! Am banuit ca ceva era in neregula, cred ca a racit oleaca, ieri a fost mai vint afara si mama l-a scos cu un tricouas subtirel, asta ce am vazut eu, ca dimineata nu stiu !! Pina la urma i-am aplicat gizmoului neste sosete cu otet, ca mis e parea ca devine din ce in ce mai cald si sa nu mai stresez copilu cu termometru si panadol la 5 dimineata ! Si iote asa ce m-am odihnit eu in noaptea asta !!! Dar noi sa fim sanatosi, ca recuperam odata si odata (hehehe, probabil in alta viata !
).
Olivia, cum sa cresti un toddler fericit ??? Sa ne spui si noua de gasesti vreo inginerie smecheroasa prin cartea aceea !!![]()
Mei, ca nu va zisei, imi iesi o "poienita" mistoaca tare, am si fotografiat-o, pun pozna oleaca later, ca nu o scpase sosu meu din aparat ! Si e taaaare buna ! Am primit felicitationes multe !! Multam frumos, Papa, inca o data !
Acu de mai fac si prajitura, imi face omu meu statuie, ca el e bolnav dupa praji !!!
Ma-c sa ma apuc si io de munci, dar sint pe aici !
O zi minunata va doresc !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
roller025 spune:
Neatza!
Monicule, felicitari!!!!! Sa fie cu funditze, daca asa se poarta la voi!!!
Cat despre statul singur cu cupilu: e foarte simplu si usor. Eu, mai ales sunt obisnuita, ca deh, din 7 zile, de regula numa 2 vine tati. Si mai ales ca face toate traznaile din lume. Ce e naspa e ca ar trebui sa am mancare gata facuta, ca altfel se supara 'mnealui. Daca tot tre' sa schimbi ceva, macar cu somnul, cred ca va trebui sa fii foarte odihnita si foarte ferma si sa risti sa nu doarma o zi sau 2 la pranz. Dar trebuie sa incerci. Succese multiple.
Carmen, lasa fata cu coditze!!!
Andreea, felicitari pentru olitza!
Alice, multa sanatate lui Andrei.
Vazut poze din Moldova... Mi-e asa de dor de linistea de acolo!
Gata, ma apuc de trebi si mai vb deseara ca's aglomerata pana peste urechi!
alice2004 spune:
Mei, fetelor, voi ce pasta de dinti mai folositi pentru pitici ? Eu ii dadeam nenedent, din aceea fara fluor ... trebuie sa o schimb acu ca am implinit doi ani si sa trec la pasta de dinti cu flour sau o folosesc in continuare tot pe prima ? Ca sint in ceata ...
Dana, multumesc !
Astept vesti de acasa, sa vedem ce si cum !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
roxanaz spune:
elou
in fuga sa va salut.
Cristal felicitari multe sa fie intr-un ceas bun! 
Daria si Andreea m bine ati revenit din concedii.
Pasarik sa nu mai tunzi cupila ca te bat. nu are nici o legatura rasu asta in cap cu parul. mama rea! ![]()
io'st teribil de "fericita", nu am inceput inca nici o arajare prin casa, nici nu am plecat nicaieri...apa calda nu am de duminica si azi nici rece. asa ca plec sa ma vopsesc! ![]()
Papa si noi curulets nesimtit, nu stii? pampers all day long.
sper sa apuc niste poze din week end, la noi e tragedie cu plaja, ieri s-a lasat cu urlete ca a plouat si i-am explicat ca nu se merge la plici plici...cred ca ii pun piscina in casa!
pup tuturor sa aeti o zi frumoasa!
biluta28 spune:
buna dimineata la voi!
Cristalina sarcina fara probleme i nastere usoara 

Carmen sa-ti traiasca finuta si sa va bucurati de ea 
Roberta i Philip sanatate multa la puiuti
mamagiuliei vazut poze, placut mult 
Kim e tare rau faza cu Buda si inchinatul numai imaginundu-mi-l si am ras pe infundate 
; cat despre agrafe in par am explicat dar degeaba, mai nou isi pune si margele, bratara si inel pe deget singur si se admira in oglinda si zice "mei-mei";
Din cilcul olita ne laudam ca suntem cei mai cuminti facem numai la olita si daca nu-i prin preajma se abtine pana ajunge la ea. Am trecut la facutul si la "wc" si e tare incantat, mai are tati sa-l invete sa faca "pisu ca baieti".
Ne-am descoperit un nou hobby "olele" (rolele) lui soru-sa care le incalta singur si merge cu ele prin casa desi sunt cu 4 numere mai mari (incap acolo 2 picioruse de ale lui cap in cap) dar el merge si chiar aluneca perfect dar tinanduse de moblia. Si mai avem o "prietena" tricicleta numita "amia" de la "a mea" (caci avem simtul proprietatii bine dezv.).
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani jumate - Edi 2 ani
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000
cristalina spune:
Neata!
Multumesc frumos pentru urari! Noi nu avem preferinte, ce-o fi sanatos sa fie, dar daca "mama Papadica" a cetit in globul de cristal ca e fata...:)
Kim, faina tare faza cu inchinatu'...Am fost cu Maria sambata si duminica sa-mi caut covor, se plimba printre carpetele expuse si se inchina de zor...:)
Io trebuie sa termin cu nesimtirea mea si sa ma apuc sa spal copilul pe dinti. Inainte se spala dimineata de-o data cu mine, mai mult pe limba decat pe dinti, dar ideea conteaza. Insa la mare am uitat sa-i iau pasta ei de acasa si acum nu mai vrea neam sa deschida gura...hmmm
Am mai citit dar am uitat. Omu' a inceput sa rada de mine, ca ma vede agitata cu aranjatul casei si curatenia...zice ca isi pregateste barza cuibul...:)))
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi