Sarbatoritii de iulie-august 2004 (194)
Raspunsuri - Pagina 17
philip spune:
irinuca, noi le-am primit inapoi, eram in italia vara trecuta si au sosit a doua zi cu alt avion. succes!
papa, merci de complimente, lasa ca nici cu gagicile tale nu mi-e rusine. nu's ce sa-ti zic de faza cu dejtele, vad ca l-a apucat si pe pupi, noroc ca n-o face la culcare si niciodata pan' sa de-a la rate.
apropos, ce mi s-a intamplat ieri...cupilu' se trezise la 8, l-am pus la nani la 12 juma si il tot auzeam vorbind, zic eu ca nu-i obosit, ma si striga. pe la 1 s-a linistit si el ca sa ma duc la 2 juma la el in camera unde domnea un miros ametitor de caca. nu degeaba ma striga saracu'. l-am trezit si-asa prin somn l-am sters. noroc ca nu fu mult si grav. mama denaturata...bey, nu faceti ca mine, daca va striga, fuga repede, macar asa scurt sa va asigurati.
philip
&andreea
copilasi dragalasi
kim222 spune:
Azi ne-am cam jelit l;a cresa..deh ca dupa we!
In we am colindat parcurile..si am cumparat in sfirsit tricilatea..Harley Davison style..nu-mi pare rau ca am cautat atit..asta-i taree faina! Semnalizeza, vorbeste, are muzica!
In rest in parcuri..unde batem copii de nu mai stiu ce sa fac..se duce la ei..fara motiv si jap....le arde cite una!Ma simt ca ultima mama!
Aseara dupa intilnirea din parc cu Oscar(prietenul lui american)..am plecat cu totii sa luam cina (de paraca mai aveam nevoie
..ca dupa Ro m-am ingrasat!)si am fost la un restaurant thailandez..plind de statui de toate felurile..Budha..si incepe copilul meu sa-si faca cruci de am murit de ris..credea ca sintem la biserica! V-am povestit ca a invata asta in Ro?![]()
cam asta despre noi..
Daria bine ati revenit..bine ca v-a trecut si gitul...Ma mir ca nu i-a placut apa...Taree mult papati!
Alice deci acum iftu este bun!
Andries..vorbaret si neastimparat
Cu cine sta ,ca tot nu ne-ai spus?
Eli, imi pare tare rau de accident dar bine ca nu ati patit nimic!!! Ma duc sa vad pozele!Despre lapte..Luca bea 500 ml (dimineata + seara)..si daca ar fi dupa el ar bea inca 500..asta in loc de papa! Iaurt, obisnuia unul pe zi la ora 4...acum cam la 3 zile! De mincat vrea numai singur..spre disperarea mea si a mochetei!
..si asta pt ca l-a cresa s-a obisnuit asa!
Dana..Vic vrea cu siguranta la gradi..la copii..ce mai astepti?
Si Luca papa cerealele pt copii Cerrios, tot ca bobo!
Mihaela..ce dragute sint dialogurile voastre! Lui Edi explicai ca baietetii nu au par lung..si nu poarta fundite!
...dar pot avea alte chestii pe care nu le au fetitele..inventeaza si tu ceva!
Ma duc sa termin de citit..mama cit m-am intins!![]()
kim222 spune:
Am vazut-o pe Giulia si pe mami a ei!
Vazut si pozele dela party in natura (Stefan).
si am mai vazut si pozele din Bucovina....toate foarte frumoase!
irinuca cit sta Andreas in Ro! Noi acum in august ne-au pierdut o valiza..care a venit dupa 4 zile! Dar a venit intacta! Daca dupa 24 de ore nu-ti vine valiza..mama ta se poate duce la cumparaturi pt Lucas si sa pastreze bonurile...esti recompensata (pt ca se consedera ca Andreas nu are rezidenta in RO)..dar suna inainte la companie!
Noi ieri am stat prima zi fara pampers....nici un accident..dar asta pt ca l-am pus eu la fiecare 2 ore pe olita! La cresa nu am nici un control..deci cred ca la noi mai dureaza..macar noptile dormim fara ..cite 10 ore si fara accidente!!
carmenp spune:
cristalule, felicitari, sarcina usoara si sa fie cum vreti voi cu fundite sau coitze ca n-am inteles exact
multam de felicitari, am o fina frumoasaaa, moama, is mindra de ea de parca as fi facut-o io
medeea maria (sau invers nu`sh sigur) s-a nascut cum va spusei cu 3,100 grame si 49 cm, e guraliva nevoie mare, asta au zis-o asistentele de pe-acolo
vazut si io cu ceva intirziere pozele (pupi, stefaneii amindoi, giulia) pup pe toti ca-s taare frumushei
eli, imi pare rau de patanie, bine ca nu a fost nimic grav
edit, ilinca bea dimineata si seara cite 250ml/lapte si-n timpul zilei cite un iaurt
din ciclu chelly-belly se intoarce, pusei vreo 3 poze http://community.webshots.com/photo/552349406/2139285870082489038KiRKqp
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
kim222 spune:
Carmen sa-ti traisca finuta! Frumos nume!
Eu nu am inteles...Monica este graviduta????
edit..Pasarik..ai tuns la pele cupilu'????
edit..la edit :))...m-am dumirit!! Monicule felicitari...sa fie perfect de data asta! Ma bucur pentru voi!
carmenp spune:
nu chiar la pele, cu doi![]()
muniq, baga o cupa de sampanie sa bem, nu te coti, hehehe
quote:
Originally posted by kim222
Carmen sa-ti traisca finuta! Frumos nume!
Eu nu am inteles...Monica este graviduta????
edit..Pasarik..ai tuns la pele cupilu'????
edit..la edit :))...m-am dumirit!! Monicule felicitari...sa fie perfect de data asta! Ma bucur pentru voi!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
cristalina spune:
Clar, mesajul e prea lung si nu sa-ntelege nimic...:)
Doua liniute clare avem! Sa ne fie de bine!...:)
Sampanie nu am gasit la magazin, dar avem cate o bere rece pentru toata lumea!
..:)
Si noi cu destele pe gat, dar la noi e veche. De pampers suntem indragostiti tot familionul, pen' ca daca o pun o ora pe olita nu face nimic si in urmatoarele 2 minute dupa ce s-a ridicat de pe ea face pe covor! :)
Papa, cand descoperi cum o faci sa inteleaga ca e pedepsita sa-mi zici si mie. Maria daca o cert incepe sa rada la mine!!!
O noapte linistita sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
kim222 spune:
Eu m-am apucat de ..lectura de specialiate:))) Am gasit o carte despre cum sa cresti un toddler fericit...si ma documentez!![]()
amironeanu spune:
Salut!
Ne-am intors si noi din concediu, am fost la Mamaia, la Orfeu, am fost foarte multumiti de conditii. In schimb am hotarat ca la anu mergem de 2 ori in concediu. O data numai noi doi si o data cu Stefi si cu bunicii
. Acum citesc si din urma si am vazut ce povestea Daria, la fel am patit si noi. Primele doua zile (a fost apa foarte calda) nu o mai scoteam pe Stefi din apa, apoi nu a mai vrut. Si pleca de langa noi fara sa se uite in urma, se juca cu alti copii, se duce si lua seminte/pufuleti/cornuri de la oamenii de pe plaja (dar spunea "multumesc") si alte asemenea. Nu prea a mancat cine stie ce, dar nici pe noi nu ne-a lasat, in loc sa mancam trebuia sa alergam dupa ea prin restaurant. In ultimele 2 zile am lasat-o mai mult in pace, a ajuns sa se dezbrace si sa intre in bucatarie
. Oricum am avut o vacanta frumoasa, cu vreme superba si ne-am intors tare obositi, mai ales ca pe drum ni s-a stricat masina in mijlocul Dobrogei, pana la urma am chemat pe cei de la asistenta, am pierdut 3-4 ore, dar am ajuns cu bine acasa.
Eli, imi pare rau pentru accident, sper ca te simti mai bine acum. Super pozele de la petrecerea lui Stef.
Carmen sa-ti traiasca finuta, asteptam poze cu ea.
Gabi, foarte frumoase pozele din Bucovina, am fost si noi acum 4 ani si tare ne-a placut. Poti sa-mi trimiti te rog niste date de contact de la Pensiunea Lucretia? Acolo ati stat, nu? V-a placut?
Alice, bine ai revenit, nu stiam unde ai disparut. Ai inceput serviciul?
Adela, si Stefi mananca cerealea Nestle. Eu ii amestec si cherios si CiniMinis si Chocapic si isi culege singura ce are chef. De obicei cele cu ciocolata au cel mai mare succes, dar ii plac si celelalte.
Andries, multa sanatate! Iar in privinta botezului intreaba parintii daca vor ceva anume sau bani. Nu ar trebui sa fie o problema.
Cristalina, sa fie intr-un ceas bun! O sarcina usoara si un bebe sanatos!
Fug la culcare, mai recuperez si maine!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare