Sarbatoritii de iulie-august 2004 (194)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am pus cateva poze de la mare, munte si aniversare !
http://community.webshots.com/album/553554290wJQQJg

Apropos de hainute, eu era sa pic jos aseara cand am incercat pe mandra vreo 6 perechi pantaloni ce-i erau mari in primavara si acum ii sunt mici Nu stiu ce inaltime are, dar in parc arata de 3 pe langa ceilalti

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello!
Bun venit, Daria!
Eli, bine ca ati ajuns cu bine!
Carmen, sa-ti traiasca finutza, sa creasca mare si sanatoasa!
Andries, noi cand am botezat, am cumnparat o geanta de haine de nu o puteu duce sotul meu cu fratele lui si la sfarsitul petrecerii i-am pus si bani in plic ca toata lumea. Iar haine i-am luat diverse marimi, de a purtat pana la 2 ani finul ce i-am dat noi la botez. Dar, fiecare zona e cu obiceiurile ei!
Noi am fost azi jumatate de zi la doctor, am fost din nou la pediatra noastra, pentru ca lui Matei nu-i trece de 10 zile raceala (dupa 2 antibiotice), asa ca am fost si in spital la ORL si ne-a dat un nou tratament, dar macar sunt mai linistita, nu-i nimic grav (de trei zile imi spune ca-l doare urechea, dar cred ca e placerea de a spune "doale"...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Alice ai dreptate dar e ceva mai delicat aici, pentru ca parintii finutzului sunt in doliu asa ca se va face ceva de genu: duminica dupa slujba, botezul la biserica pe la 11-12, apoi masa acasa 14 - 16, apoi pe seara ii facem o baie si ii luam mirul. In mod mormal trebuia sa ii iau mirul a doua zi, dar nu putem eu si sotul sa ne eliberam de la serviciu si ei nu sunt in Bucuresti sunt in Ilfov.

Roberta (Gabi) esti o dulce si eu am nasit in Moldova si stiu cum e acolo, am fost si nasi de cununie si am fost si de botez, pai acolo ceremoniile sunt atat de complicate si o cumatrie te duce mai mult decat o nunta!! Si la anul in ianuarie dupa post iar o sa botez in Moldova si clar ca ma car cu o valiza de haine sa ii ajunga pana la 2 ani. Chiar si acum cand am fost la tara am fost cu o jumatate de geanta de hainute!! Norocul meu ca am prins exact prima zi de reduceri de la miniblu si am avut de unde alege, ca altfel, pentru fina mea si pentru nepotii mei nu stiu de unde cumparam asa multe haine bune la niste preturi mai convenabile, cand cumperi pentru 4 copii atunci sa vezi distractie.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Carmen, sa-ti traiasca finutza si sa creasca mare, sanatoasa si voioasa!
Eli, bine ca ati ajuns cu bine, tie ti-au trecut cucuiele si celelalte!?...Chiar asa, taximetristul nu a patit nimic!?
Daria, bine ai revenit. Noi chiar ne-am relaxat in conced desi nici Maria nu sta locului. Sper sa fie tot asa si la anu'!
Dar mananca fotomodelul nu se incurca...:)...Ptiu sa nu va fie de deoki!
Ioana, Adela, spor cu tezele!
Am admirat pozele lui philip si ale lui eli...fremoase tare!
(inca-s restanta la poze dar mi-am promis ca le vizionez pe toate!)
Irinuca, va urez sa va returneze bagajele cat mai repede (adica bunicii...)
Mihaela, super simpatic edi cu agrafele de par!!

Eli, Maria mananca 300ml lapte dimineata, 300 seara (aproximativ), 2 iaurturi cu o lingura de cereale la ora 6 dupa somnul de dupa amiaza.
Pe Maria o adorm in brate la pranz si nu am voie sa stau jos ca incepe sa maraie. Maraie si doua ore daca nu o adorm asa...Dar trebuie sa schimbam tactica pentru ca ne-au iesit iar doua liniute. Habar n-am cum o sa fac...
Maria nu numai ca nu mananca singura, dar mananca numai dat prin blender si numai daca este atenta la altceva. Daca realizeaza ca ii dau sa manance da cu mana si rastoarna castronelul!

Andries, haine din piata, nu mai gasesti "tetra" ca acolo!...hahaha
Gabi, succese la faiantat/gresiat si reparat. Io's in santier de atata timp, iti urez sa treaca repede si sa iasa cum doriti!

Danule, zi-i bre si tu ca a fost parfum in w/e cu copilul singura!!! Omu' tre sa plece o saptamana si raman singura cu Maria...o sa-mi manance urechile! (si trebe sa termin si cu santierul...). Nu-i asa ca a fost usor!?

Andries, am nasit si io acum 2 luni. Am facut exact ca Mitzura.
La primul finutz i-am luat cadou o iconita cu Sf. Luca (il cheama Luca) iar la al doilea i-am luat o chestie de lemn cu inger ingerasul meu sculptat pe care am gasit-o la manastire.

Hai ca scrisei roman...O zi excelenta sa avem, pe mine m-a palit dorul de curatenie tomna acu'...E grav doctore!?...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cristal - felicitari !!! Sa fie intr-un ceas bun !!!

Despre dormit: ajunsi acasa ne-a fost lene sa remontam patutul, deh, greu de scos din geanta asa ca don`soara doarme pe coltarul ei deschis. Daca anul trecut a tinut faza cu scosul suzetei, deocamdata merge si somnul asa precum un cupil mare

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
wow, au venit oradencele mele preferate. pup de la noi, ca tare ne-a mai fost dor. am vazut pozele, giulia parca s-a facut si mai frumoasa, iar tu, mami de papusa, nu pareai asa obosita si enervata...
eli, pupici si la voi, eu cand aud de accidente...nu-ti fa probleme cu lmba, le va prinde el incet-incet pe toate
gabi, super poze, daca ai sti ce amintiri mi-ai trezit, intr-un an am fost doar eu cu mama la vama la o pensiune, am mancat, dormit si citit la greu, am mers la moldovita intr-o cabina de aro cu capul aplecat ca nu era loc, afara se pusese pe turant...si ce obrajori bronzati are stefanel
noi am fost la cutreierat muntii si am urcat cu cabina si-am coborat pe jos. ne-a luat 3 ore (sic!) si azi nu ma pot nici misca
v-am zis ca ne chinuim si noi cu oala, dvd-uri etc, ei, bine, aseara, dupa ce ne-am intors din munti si-a scos singurel pampersul si cat m-am dus eu la bucatarie sa spal vasele a facut pipilus!!!!URA, URA! i-am dat un sticker, drept recompensa si era o veselie generala la noi in casa
carmen, sa-ti traiasca finuta, sa doarma si sa manance mult :)
m-am intins....va pup si s-auzim de bine

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

revin: roberta, si noi suntem la al doilea antibiotic si la al doliea rand de picaturi de ochi. mucii inca mai exista, drept, parca nu mai sunt asa verzui, eu stiu, nu zic hop, sper sa ne lecuim dupa tura asta. multa sanatate

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

wow, cristalino, vezi daca scrii mesaje lungi (hehhe, cine vb), ma incurcai printre randuri. Iti tin pumnii sa fie totul bine si-un copil cuminte. pup la voi

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Multumesc frumos! Doamne ajuta!

Papadie, care a zis cand trebe sa purcedem la treaba, mi-a spus inainte sa fac testul ca ies doua liniute si a mai vazut ea in globul de cristal ca e fetitz (multumesc "mama Papadica"...:)) a zis ca o sa fie bine...Asa ca merg pe mana ei!...[;]
(oricum o recomand cu caldura...bate orice test de ovulatie si/sau test de sarcina!...Parol!...)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Cristal, Doamne ajuta sa fie bine Malina! Si-o sa fie!
bey daca iasa baiat tre sa ma gandesc la nume ;-)))
irinuca moam ce m-am mai gandit la voi. profit de ocaziune sa va pupez cu mare, mare drag!
andreea sa stii ca e philip o frumusata de frumusata!!! meni felicitationes pt kk ca numa io cred ca ramasai cu cupil puturos la curulets. uneori isi da pampersu jos face kk in sufragerie si ma chema repede 'Mamaaaaaaaaaaaaa pipiiiiiiiiiiii'
daria las ma ca al doilea cupil cica iasa cuminte :))) ce inaltime are Julia? e superfotomodel! sa nu mai zic ca pica de frumoasa.
eli....moam si nu i-ai dat un cap in gura si-o piatra in parbriz lu distinsu? bine ca n-ai avut copilu cu tine.
carmensita sa-ti traiasca finuta si sa fie sanatoasa!

revin ca ma duc sa pedepsesc mielu
btw cum o fac sa priceapa ca e pedepsita? o pun la somn si pen ca nu vrea isi baga destele pe gat si vomita tot. skimbai al 3-lea rand de cearceafuri. nu m-as stresa atata ca nu mai doarme la amiaza dar din ianuarie va merge la gradi si acolo somnul e obligatoriu...

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput