Sarbatoritii de iulie-august 2004 (194)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Wow, Dana, pai eu au putea sa astept un secol sa se imbrace Andrei singur ... pe el il pasioneaza miscarea inversa, adica dezbracatul !! Eu insa am rabdare si la acest capitol, hehehe, vine ea si vremea mea !
Andries, io una nici ca as putea face reclama la vreo marca, noi avem un magazinel linga bloc cu fel de fel de lucruri pentru copii si acolo mergem, eventual cora sau carrefour ! Nu m-am gindit niciodata sa dau o gramada de bani pe ceva care in doi timpi si trei miscari ii ramine mic !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Andries, eu am un magazin in piata Moghioros si niste firmulitze in Sir din care cumpar de astea de zi cu zi. Mai smecheroase primeste de la miniblu (ca are rude in retea )

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Pai nici eu nu il imbrac de marca!! Cand stateamin Iancului il imbracam majoritat din Bucur Obor, acum in Dr Taberei unde stau eu ... din piata nu vreau sa ii iau haine, la Plazza e nenorocire de preturi...

Andries

Mergi la inceput

Sir e ala de langa pasajul Lujerului? Se gasesc si pentru copii acolo? Pe mine ma intereseaza foarte tare astea din bumbac si fibre naturale, ca al meu cat este de zbantuit transpira rau de tot si il schimb si de 4 ori pe zi.
Ca eu am si un botez pe 10 sept si trebuie sa-mi fac o listaluuuungaaa, bine ca m-am interesat aseara cate kile ale finutzul... nici 2 luni si peste 6 kile, e clar ca il tine sotul in brate ca eu nu voi fi in stare.

Andries

Mergi la inceput

si apropos'de botez... eu ca nasa ii voi lua copilului tot ce trebuie...pentru biserica, hainute, ghete, etc, dar nu stiu cum sa fac cu (,) cadoul... eu sincer prefer sa ii dau bani in plic sa ii cumpere maica-sa ce vrea, credeti ca e nepotrivit? sa nu spuna ca e lipsa de interes din partea mea... eu m-am interesat asa pe departe, am inteles ca a cumparat/are tot ce ii trebuie...voi ce spuneti?

Andries

Mergi la inceput

Pai doamna viitoare nasha, daca nu este nimik de ce sa aiba nevoie, atunci parerea mea este ca ii poti da banii asa cum ai spus ... nu vad de ce s-ar supara ! Mai ales ca tu ca nasha te ocupi si de cele pentru botez ... nah, acum sper sa nu vorbesc prostii !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Andries, in piatza moghioros exista un magazinas cu haine pentru copii, si numai bumbac si amestecuri. De acolo ii iau, de regula, hainele de joaca. Sir e ala de la Lujerul si are vreo 3 magazine cu haine pentru copii. Si mai este un magazin, aziz bebe, la orizont.
Edit, ca uitai: aziz bebe a avut un stand in sir si de acolo am luat primele haine ale lui Vicu. Daca vrei ceva special pentru botez poti incerca la Piciul (e unul pe 13 sept mai aproape)

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Andries, da pe acolo nu pun toti invitatii la botez banii in plic, la sfarsitului petrecerii?

Eu tocmai am botezat si pot sa-ti spun ce am facut eu. I-am cumparat trusoul de botez, adica toate hainutele plus fasa si prosop, de care are nevoie cand il scoate din apa, plus un pufulet-plapumioara mai grosut in care am pus fetita dupa ce am imbracat-o. Tot eu am facut lumanarea de botez si atat in materie de obiecte. Iar la sfarsitul petrecerii, am dat banii in plic, ca toti ceilalti invitati, exact cum se face cinstea la nunta. Alt cadou in afara de asta nu i-am mai luat. Si ma rog, sotul a platit la biserica (e o taxa fixa si inca ceva)

dana, mersi de raspuns, sa incerc si cu astea (cerealele)

Mergi la inceput

Da, si eu am mai botezat dar la primul m-a ajutat mama cu cumparaturile, ii voi lua si eu haine pentru biserica (+lumanare, marturii, fasa, panza, ulei, sapun, prosop) plus haine pentru baia in care ii iau mirul si pentru ca masa este acasa in curte nu cred ca o sa fie cu plic, cred ca ii vor pune bani sau cadouri copilului la baita. Cam asta cred ca va fi toata ceremonia.

Andries

Mergi la inceput

Pai, Andries, masa nu se tine imediat dupa botez ? Iar baia de mir nu este a doua zi dimineata ? Ca daca-i pasa, atunci fiecare poate pune linistit banii in plic, indiferent daca masa e la curte sau nu ! Doar daca masa nu coincide cu baia ... ca asa reiese din ce spui tu !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput