Sarbatoritii de iulie-august 2004 (194)
Raspunsuri - Pagina 19
ina32 spune:
Buna dimi,
Cristalina felicitari si un bebe sanatos!!
Intrebare: pe voi va bat copiii? Ca Radu cand se enerveaza incepe sa ne loveasca cu mainile, picioarele, sa ne muste
Copilu meu are doua seturi de declaratii "mami te iubec pana la luna si la stele"/"mami, sunt rau, si nu te iubec", in functie de cat de "cuminte" sunt![]()
. Daca nici nu fac cum vrea el...e jale...trece la represalii...ma cam streseaza kestia asta, ca-n ritmul asta peste vo 15 ani ajungem la stirile de la ora 5, cu parintii batuti de copii![]()
Duminica am fost la piscina, i-a placut tare mult, abia l-am scos din apa. Mananca cam prost iar, si e fff conservator, refuza din start orice mancare noua.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze
alice2004 spune:
Heheee, Roxi, voi care sinteti pe malu' apei va plingeti ca nu aveti apa ?!!
Apoi, daca va apucati de reamenajari, puneti si piscina cu pricina, sa fie toata lumea fericita ! Anyway, spor la trebi si sa ne pui pozici dupa ce te vopsesti, sa vedem una bucata mamica sexi !!
Ina, citeam numaistiu pe unde ca dragutii de copii au undeva in adn implantata chestia asta cu refuzul de mincaruri noi, ca cica se feresc de otraviri !![]()
Acu, dac-o fi pe asa, nu stiu, dar de refuzat si Andrei refuza mincaruri noi sistematic ! Bine macar ca pe alea de le doreste le maninca cu pofta !! Si dah, si io mai primesc palme de la al meu copil, ma si musca uneori, depinde de starea in care se afla in momentul acela !! O sa treaca si astea !
Acusi ce vorbii acasa, gizmoul e bine merci, se uita pe calculator la audiblesurile de pe messenger (are o pasiune deosebita pentru ele si daca nu i le pui, face uriiiit !), nu are temperatura, din fericire, asa ca sper sa fi fost ceva trecator !
Monica, bafta si spor la reamenajari si curatenie si voua acolo !!
Olivia, ca mi-am amintit, faina faza cu inchinatul, eu i-am adus la cunostinta maica-mii (si Florin maica-sii) sa nu se apuce sa invete copilul sa se inchine cind trece pe linga vreo biserica, nu am nimik cu nimeni, dar mie una nu-mi place !!! Asa ca femeile s-au uitat mai ciudat la mine si - sper - ca s-au conformat, cel putin pina acum nu am vazut ca au facut altfel !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
szivarvany spune:
Buna dimineata evribadi !
Ziceti de mancare ? Ce-i ala refuz ?
Ziceti de olita ? Da, ne place, stam, dar nu prea ne cerem decat uneori, deci suntem cu pampersi.
Spalat pe dinti: aham, cand nu suntem prea obositi, noi parintii, deci ratam cate o seara / saptamana, folosim tot Colgate pt. copii.
CINE mai pune cupilu` la nani in pat normal ?
Va las ca fug la trebi, sunt prin zona !!!
Astept poze !!!
Daria &
Giulia (2004 08 16)
alice2004 spune:
Daria's back in business !!!
Ce inseamna pat normal ? Dala de oameni mari ? Fara laterale ? Pai Andrei doarme cu mine de muuult, patutul lui l-am dezafectat de un secol, nici macar ca piesa de muzeu nu l-ama mai tinut ! Acum sintem in cautare de pat si pentru el, ca ajunge cit s-a lafait in patul de parinti !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
roberta04 spune:
Buna dimineata!
In primul rand, MONICA, felicitari, sarcina usoara si un bebelus sanatos si frumos!
Am vazut multe poze, cu Giulia cea frumoasa (si mami cea foarte tanara), cu ieseanca mea tunsulica, cu Pupi, poze din Bucovina si...sper sa nu uit pe nimeni.
Vorbeati de pasta de dinti, noi folosim Colgate pentru copii, dar foarte putina, nu-i mai place, asa ca il spal mai mult cu peria cu apa, fara pasta.
Matei face ziua numai la olita, se cere frumos si asteapta sa-l pun, acum l-am invatat sa strige "Alarma, oala!" si lesin de ras cand incepe sa tipe "Aaama, oaoa".
Daria, si Matei doarme in patul normal, patutul e abandonat de la 6 luni, nu stiu ce sa fac cu el iar loc de pat pentru copil nu am deocamdata. Asteptam (
am dat comanda de o luna) de un coltar nou pentru sufragerie si o sa dormim noi acolo, sa-l lasam pe Matei singur noaptea in patul nostru.
OLIVIA, faina faza cu inchinatul, Matei a fost de cateva ori la biserica cu soacra mea si a stat la slujba, asa ca a inceput sa bata matanii ca babele. Imi arata de multe ori icoana si-mi spune "Doame Doame da papa la bebe" si sta si studiaza o farfurie pictata cu Fecioara cu pruncul si-mi zice ca-i tanti cu coca mica.
ANDREEA (Philip) si ALICE, sanatate multa la puiutzi!
Voiam sa va spun ca ieri, cand am fost la ORL in spital, m-am speriat cati copii mici erau cu aceleasi simptome ca si Matei, muci, tuse, febra rebela, iar doctorita mi-a zis ca bantuie o viroza tare urata si rezistenta la tratament.
M-am intins cam mult, va doresc o zi buna si mai revenim!
szivarvany spune:
Noi am ramas pe coltarul deschis si proptim cupilu`cu perinitele :-)
Sanatate muulta la bolnaviori ! Am vazut si eu o tunsulice foarte frumoasa si excursionistii de Stefanut si PhilipPupi 

Daria &
Giulia (2004 08 16)
leeloo2004 spune:
Neata!
Citesc din urma si ce vad?? Cristalule, felicitari! Sarcina usoara iti doresc si sa fie ce vrei tu si cum vrei tu! De la mine un
si o
!
Andreea (philip) - chiar in Vama am stat si noi, acolo e pensiunea! Super zona, eu m-am indragostit de ea si sincera sa fiu, la pensie, acolo m-as retrage!
Andreea (amironeanu) - gasesti site-ul lor www.casa-lucretia.ro/index.php?lang=ro&pag=localizare&m=localizare" target="_blank"> e aici - gasesti toate datele de contact.
Mai, Stefan stie cind e pedepsit/certat, chiar daca il tine putin... Daca face o prostie si ridicam vocea la el (sau tonul vocii) ca sa-l certam, pune bot, vine si isi ingroapa capul in noi si sta asa, uitindu-se la noi din cind in cind pina vede ca ii zimbim sau nu ne mai incruntam la el... Habar nu am de unde a prins chestia asta, dar functioneaza de fiecare data! Bine, asta nu inseamna ca nu poate face, imediat ce i-a trecut, aceeasi prostie pentru care tocmai ce m-am suparat pe el...
Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Si GIulia stie de certat, numai de la mine ofcors
, eu o iau de mana zdravan si o "arunc" la ea in camera si ies tragand usa. Dupa care pune bot si vine la mine, dar degeaba. Cadem la pace ca plange tare trist si spune "te iog muios sus-sus mami" adeca sa o iau in brate si sa o pupacesc 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
ina32 spune:
quote:
Originally posted by roberta04
Matei face ziua numai la olita, se cere frumos si asteapta sa-l pun, acum l-am invatat sa strige "Alarma, oala!" si lesin de ras cand incepe sa tipe "Aaama, oaoa".

Ieri am dat tarcolae la reteta aia de poienitza, da pana la urma am renuntat... dupa un mare insucces la umplut cu branza niste amarate de rosii

Le-am gaurit de le-am zapacit cu totul...sunt catastrofa la orice altceva in afara de ciorba si un felu' doi...acu incerc sa ma consolez cautandu-mi alte puncte forteIna32 & Raducu (14.07.2004)
poze
alice2004 spune:
Ina, poienita se face taaare repede si usor, nu te gindi la alte alea ! Io am terminat-o rapid alaltaieri seara, ca doar noaptea am loc de desfasurare la bucatarie !
Roberta, ce mishto faza cu oala, Andrei o cere fooaaarte rar pe mac, asa ii zice la olita, dar o sa incerc si eu cu chestia cu "alarma', ca tare-i haioasa !!! Sanatate lui Matei si pupici multi !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006