Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (79)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Burtica Biei am rezolvat-o s-a legat la burtica dar o sa-i mai dau enterol si astazi ca sa nu o luam de la capat si inca o tin la regim. Cel putin cand sunt eu acasa. Ca am o soacra sa-mi traiasca, zice ca mine si face ca ea .

Alus Jiuliei si sanatate. La fel si Inisei

Laureta Spor la cautat, tin pumnii sa gasesti un job bun.

Iulia Din tot ce ai enumerat doar orezul si painea prajita ii place Biei. In rest ne luptam cu inghitituri mici si circul aferent ca sa inghita.

Sa va zic ce am patit aseara. Mai intai banditul de Alex a pus mana pe ochiul de la aragaz si s-a fript la deget. I-am pus comprese cu apa rece si m-am ocupat de el pana a venit maicasa. Apoi Bianca s-a agatat de mine ca sa o iau in brate si pentru ca nu am luat-o s-a trantit pe jos. Am luat-o de manute sa o ridic si i-am scrantit mana. Alt circ alta distractie. De data asta finalizata la spital ca sa ii puna mana la loc .

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragele mele,

Laureta si noi am trecut prin acelasi fenomen: febra si tuse. Si acum tuseste, dar numai noaptea,destul de rau. Mergem pe Eurespal.
Ma bucur ca n-a fost nevoie de antibiotic, a fost de natura virala.
pentru intarirea imunitatii i s-a prescris RYBOMUNIL, timp de 3 luni.

In restul , totul este ok.
Nu-mi vine sa cred cat de mult ii place la gradinita. Ieri, daca nu am dus-o, m-a tot batut la cap sa mergem la copii.
Sa ma laud??? stie pe de rost tot cantecelul " Bate vantul frunzele" (cu tot cu mimica si gesturi), mai este unul cu "Veverita" si toata poezia cu "Iepurasul".

Va pupic pe toate..iar sunt pe fuga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Nicoleta, vai, vai... Imi pare rau pentru ce s-a intamplat aseara... Pupam fetita si pe mamica ei... In ceea ce priveste soacrele... si a mea este la fel. Se tranteste Rebeca, face scene si eu ii spun soacrei sa o lase putin acolo. Apuc sa ma intorc si ea se duce si ia fata in brate. "Ai spus sa o las putin..."
Dana, asa vesti sa ne tot dai... Cat timp trebuie sa poarte aparatul auditiv Stefan? Spor la cautat casa!
Laura, succes la locul de munca cel nou!
Nally, ai mai trecut si pe la noi...

Noi am dat drumul agentiei, am angajat si o domnisoara, eu imi pun toate sperantele in ea. Mie mi s-a parut om de calitate, sper sa nu ma insel.

Rebecutza este mai bine, putin necajita pentru ca nu mai am timp sa ma joc cu ea...

Va pup!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buna fetelor! Pupici pe pitici! :)

Pupicei la fetite bolnavioare - Inisa, Ami, Bia, Julia - sa treaca repede!

Ioana, succes si cat mai multi clienti sa mearga treaba bine! Si nu-ti strica metabolismul, asa-s bunicii, trebuie sa rasfete nepotii :)

Iulia, felicitari ptr. reusita cu patul! E baiat mare de acum! E bine ca ati reusit sa-l obisnuiti inaintea sa se naste David, sa nu prinda ura pe el, ca-l da la o parte ... chestii din astea. Sa inteleg ca esti in concediu prenatal, de intri asa des la noi ;)
Pupici pe burtica, si bafta sa stea David cat se poate de mult la mami in burtica!

Laureta, bafta la cautat de job nou. Mie imi spui cat de bine e cu mama ... ei, pai au fost bunicii duminica in vizita si mi-a calcat mama muntele de rufe de care tot am fugit toata saptamna :D

Noi suntem bine, ne-am refacut total. Drept urmare ne-am facut de cap, am fost vinerea trecuta la Regensburg. Spre rusinea mea trebuie sa recunosc ca prin Germania nu prea ne-am plimbat ... daca am ajuns pe undeva, doar cu treburi, si chiar trebuia schimbat. Si a fost chiar frumos ... mai ales ca avem parte de o toamna super faina. Noaptea e destul de frig, ca dormim cu caloriferul deschis, dar ziua e chiar placut.
In rest cum stiti ... Crisulica e un cumintel ascultator (ptiu, ptiu, ptiu, sa nu-l deochi ... ca de obicei dupa ce-l laud se obrazniceste ;)) si n-am treabau cu el. Vorbeste din ce in ce mai bine ... numai ca fiind un puturos scurteaza cuvintele mai lungi si mai complicate si iese cam "Cris at (baiat), place titze (fetite)" :) ... ca deh, seamana si cu Opa :) Trebuie neaparat sa fie bun si putem sa-l santajam cu chestia asta cand e vorba de "prostioare" si mancat. Dar cred ca trebuie s-o lasam mai moale, ptr. ca deja are cosmaruri, plange si vorbeste in somn: "Mama, bun!" Vrea sa se faca pompier (inainde de asta vroia politist sa impuste pe oamenii rai :)) si papa ca sa fie puternic sa poata stinge focul ... mori cand auzi asa ceva. Dar cel mai mult m-a topit cand mi-a spus prima oara: "Mama, t'esc (te iubesc)!" E timid cu persoanele necunoscute, dar daca nu-l sacai, dupa ca. 15 min. iti este cel mai bun prieten ... daca ii esti simpatic, ca na, e si el om cu antipatiile lui. Ii plac copiii, dar mai ales fetitele ... si acum imi povesteste ca s-a jucat in Romania "cuana" (cu Ana - a Madutei) :) .... se pare ca are si gusturi bune ;) Nu-i plac bagagiosii galagiosi (sunt copii din astia, pe care iti vine sa-i bati) ... si-l pot intelege :)
Gata, ca l-am laudat prea mult ... trec la facut curat si pe diseara incerc si niste scones :) Ah, si maine merg la piata sa-mi mai iau gogonele ca am facut o incercare de "dulceata de rosii verzi" si mi-a iesit bun-bun ... cred ca am luat-o razna! :)
Va pupic! O seara faina!

PS: mai stie cineva ceva de Madishor? Dar de Cami?

Irinusha & Cris (03.05.04)

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Dana minunate vesti si multumesc frumos pt gandurile bune.

Acris, si eu le dau Rybomunit

despre noi (mama) vesti reled etot. nu intru in amanunte ca nu sunt in stare. este internata de ieri la sp. pantelimon (nu am vazut loc mai murdar si asistente mai indolente!). si mi s-a spus ca mai are cateva saptamani. Iar ea e super optimista si glumeste cu toata lumea... asa ca, am o stare de imi vine sa fug din tara....

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Vanessa, eu iti zic putere multa, ca nu am cuvinte pt ceea ce simti.

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Buna la toata lumea!!!

Laureta, iti trimit un pupic!! Mi-a fost dor de tine. Cred si eu ca a fost bine cu mama. Uff, ce as vrea sa vina si mama la mine. Asta e un punct de-al meu sensibil. Spor la cautat de lucru si sanatate Inisei, sa se faca nasul bine!!

Ioana, hai ca sunt in urma rau. Intel ca voi v-ati deschis o agentie. Despre ce este vorba, daca nu sunt indiscreta

Irinusha, ti-am mai spus ca imi plac povestile tale despre Cris!! Intotdeauna ma amuz. Ati fost in Romania in vara> Cum a fost?

Iulia, adica voi va construti casa sau se face un complex si ati luat una dintre ele?

Vanessa, nu am cuvinte! Iti doresc multa putere! Ma gandesc la tine si iti trimit o imbratisare

Nicoleta, cum e Bia cu manuta?

Carmen, ce mai face Eric? Cum se simte?

Diana, m-am uitat peste o parte dintre pozele cu Timeea. E frumoasa foc--seamana cu mama zic eu

Ce mai stiti de Maduta si zulufata mica?

Am puse niste poze noi la albumul Sept-oct, 2006

Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Dana, superbi baietii tai! Stefan arata f bine, i-a crescut parul, merge pe tricicleta, se balaceste, super! Va pupam dulce!
Spui ca Timeea seamana cu mine, esti abia a treia persoana care spune asta. Restul de 100 spun ca seamana pe tata, dar mie tot imi creste inima de fericire!

Irinusha, va plimbati! Ei asta-i super!

Ioana spor cu agentia (de turism) si sa va mearga super!

Pupici Inisei si Biei sa se faca bine!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Stia eu ca am uitat ceva, Vanesa imi pare nespus de rau de necazurile mamei tale! Cuvintele sunt de prisos, te imbratisez!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Vanesa Multa putere, ma rog sa fiti bine.

Irinusha ptiu, ptiu sa nu deochi baietu', da si pe tine a ne povestesti frumos. Plimbari cat mai placute.

Dana Manuta e bine doar ii iesise din incheietura de la cot. A pus-o doctorul la loc si a trecut imediat.

Ioana Pai cam asa e cu bunicii vor sa fie bine pentru copii dar nu isi dau seama cat de mult rau face, involuntar, prin atitudinea lor. Eu acum ma cert cu soacramea sa nu le mai dea lapte la copii cand vor ei pentru ca nu mai manaca mancare. Si in afara de asta daca nu beau tot biberonul atunci le da acelasi lapte care intretimp sa si stricat. Cred ca asta a fost si motivul diareei lui Bia. Da acum nu mai fac politie.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput