Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (79)
Raspunsuri - Pagina 28
Nally spune:
Nicoleta fa-i printesei tale mucilaciu de orez cu mar copt, supica de morcov (1kg morcovi proaspeti fierti intr-un litru se apa cu putina glucoza sa o mai indulcesti un pic) nu da miere, zahar, sau alte dulciuri, fara lapte sau lapte fara lactoza cum a spus si Paloma, ceai de menta cat mai des pentru hidratare! In rest nimic altceva! Daca in max doua zile persista scaunul moale si fermentat fuguta la doctor!
La Sebi a dat mereu rezultate pozitive si recomand cu incredere regimul! 
Va sarut si va doresc multa sanatate! 
Nally
si
Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An! 
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!* ![]()
tnicoleta spune:
Nally multumesc pt sfat.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
danaA spune:
Fetelor va salutam si va pupam pe toate si pe puiutii vostri!!
NU am mai scris demult ca nu am cand.Va spun despre ce este vorba, dar intai vreau sa va multumesc din suflet pt urarile facute de ziua mea. Am implinit 30 de ani--nu am avut depresii
, dar ma simt ca la 25
.
Nici nu mai stiu cand am postat ultima data, dar Adi si-a gasit de lucru. Poate mai va amintiti ca el a facut un master si isi cauta de lucru, dar din cauza problemelor cu Stefan a renuntat la cautari si abia dupa ce Stefi a fost bine a reinceput. Prin urmare acum lucreaza in domeniul lui si e multumit. Dar asta inseamna mult mai multa treaba pe capul meu. Asta pt ca noi stam intr-o cladire pe care o si administram si acum ma ocup eu singura de ea. Sau ma rog, cat timp e Adi la lucru. Pe langa asta Andrei a inceput clasa intai si e la scoala in limba franceza---la noi aici se vorbeste engleza---si tre sa ma ocup si de el. STefan e cu mine toata ziua. Il car dupa mine prin cladire, il scot afara, ma joc cu el si mai fac si treaba prin casa. Si acum vrem sa ne luam si o casa si trebuie cautata si de asta ma ocup tot eu. Pe urma vine Adi de la lucru si face lucrarile mari din cladire. Si uite asa trec zilele. Week-endurile incercam sa ni le petrecem impreuna. Si cum pana acum am avut parte de o toamna absolut superba, am mers afara in fiecare sambata si duminica--cu bicicletele sau plimbari de astea kilometrice prin padure sau pe la ocean sau mai stiu eu pe unde.
Printre altele mai merg cu Stefan pe la tot felul de controale. Pe data de 25 septembrie am avut un MRI--scanare la cap si a iesit bine. Tre sa facem asta tot la 3 luni. Acum asteptam aparatele auditive. Cred ca v-am mai spus ca Stefan are niste pierderi de auz in urma medicamentelor de chemoterapie primite. Nu aude bine suntele de frecventa inalta. Tre sa poarte aparate ca sa invete sa vorbeasca corect.In rest e un scump de copil. Stie o gramada de lucruri si face o gramada de prostioare---sunt sigura ca ai vostri copilasi sunt la fel , doar ca pt fiecare dintre noi copilul nostru e special.
Al meu copil inca se mai trezeste noaptea. M-am resemnat ca asa e el. Nu i-a placut niciodata sa doarma, in comparatie cu frate-sau.
Este foarte fericit sa mergem sa ne intalnim cu alti copii sa se joace. Este foarte deschis cu ei si vorbeste si da si ordine, dar cu adultii...asta e alta poveste. Nu vrea sa vorbeasca. Decat cu cateva persoane. Atat.
Una peste alta sunt fericita ca suntem ocupati cu treburi normale si nu cu spitalizari si analize si mai stiu eu ce, asa cum eram anul trecut pe vremea asta.
Andrei e si el ocupat cu scoala. L-am pus si la gimnastica si la teatru. As vrea sa il dau si pe Stefan la gimnastica. Este un fel de curs pt copii pana in 3 ani la care participa si parintii si as vrea sa-l dau. I-ar mai intari muschii si pe deasupra ii si place sa sara pe trambulina si sa se catere pe bare. Ca doar il vede pe frate-sau.
Cam asta in mare despe noi. Am citit un pic ultimele pagini.
carmen, vreau sa te felicit pt Teo. Nu am apucat s-o fac. Sa creasca mare si sanatos!! Sa va aduca numai bucurii impreuna cu fratele lui.Pupici multi puiutilor!
Ioana, sanatate multa Rebecutei. Sper ca se simte mai bine.
Vanesa, imi pare cumplit de rau pt mama ta. Am citit si mi-au dat lacrimile. Cred ca ti-e greu.Te imbratisez si te pup.
Irinusha, ce imi plac povestioarele tale despre Cris. Sper ca e mai bine cu mucisorii!Si voi sper ca sunteti bine.
Diana, e tare fain cu 2. Asa si eu cand ies din casa. Ne trebuie un pic, dar acum Stefan vrea sa se incalte singur. Nu vrea sa-l ajut. Asa ca mai salvez din timp.Dar cand era Stefa bebe, mama ce taraboi era!!!
laurina, hazliu Mihnea. Succes la noul loc de munca!! La voi ce mai e nou?
Nicoleta, cum e Bia? Si eu sic tot de mucilagiu de orez si e foarte important sa-i dai cantitati foarte mici sa bea. Chiar daca ii dai apa. Doar cateva lingurite. Saptamana trecuta am avut si eu aceiasi problema cu Stefan.
nally, ce bine imi pare sa te vad. Ce mai faceti voi? Ce face Sebastian?
Iulia, mai un pic si vine bebe numarul 2. Cum te simti?
Paloma, pupici multi Cristinei.
Acris, ce mai face Amalia?
Carmen, inca o data merci de telefon si multa sanatate lui eric!!!
Va pupam!
DianaR spune:
Dana, va pupam pe toti patru sunteti o familie absolut minunata! Felicitari lui Adi ptr. noul job!
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
Irinusha spune:
Dana, ce ma bucur cand ne dai vesti bune! Felicitari lui Adi ptr. noul job si succes la cautarea de casuta! Pupici lui Stefa, cel luptator si nazdravan! :) Bafta lui Andrei la scoala! ... si tie forta ptr. toate! :)
Ne bucuram sa mai auzim de voi, asa ca poate iti mai faci timp de cateva vorbe!
Te imbratisez cu drag tinerico! :) ... sac, io ma simt de 18 :p
Nico, cum ii mai merge Biei? PUpici, sper sa-i treaca repede! Eu chiar stiam ca tocmai acum trebuie sa primeasca lichide multe, ptr. ca pierde mult ... ai incercat cu Smecta (sau cum ii spune in tara?), eu tot in medicina am incredere!
O saptamana minunata fetelor ... si pupici pe pitici! :)
Irinusha &
Cris (03.05.04)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
Irinusha spune:
Nallysor, bine ai revenit! Ce mai faceti voi? Totul ok? Dar de Sebi ce ne mai spui? Hai la o vorba, asa ca pe vremuri! PUpici! :)
Irinusha &
Cris (03.05.04)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
tnicoleta spune:
Fetele multumesc de sfaturi. Bia e mai bine ieri a avut un scaun aproape normal. O tin inca pe regim alimentar si ii dau si Enterol.
Irinusha da tot Smecta ii zice da Biei nu-i place sa il ia, dar Enterolul e bun pt ca e si antibacterian.
lui Cris, cum se mai simte?
Dana Ma bucur sa aud ca sunteti bine. Succes la scoala lui Andrei.
lui Stefa si sanantate.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Nicoleta, regimul pe care il aplic eu in caz de diaree se numeste, in engleza, B-R-A-T (banana-orez-mar-paine prajita). Fara lapte, fara dulciuri... Ceaiul de menta este si el bun, dar Tommy refuza sa-l bea, deci ca lichide ii dau numai apa si, eventual, suc de mere. Ce bine ca Bia se simte mai bine!
Dana, bine ai revenit! Felicitari sotului tau pentru slujba si succes in cautarea casei de vis! Stiu cum este cu cautarile acestea, caci noi am semnat in luna mai contractul pentru casa (noua insa, este in constructie acum), dar am avut si noi de lucru cautand un model care sa ne placa.
celor doi printisori!
Pentru ca ma intrebai, ma simt bine, am avut ceva contractii in ultimele zile, dar nimic foarte ingrijorator. Oricum, chiar acum m-am intors de la doctor si mi-a spus ca, in Canada, dupa 34 de saptamani, in cazul in care incepe travaliul, nu se face nimic pentru a opri nasterea. Asa incat, de acum, cum vor vrea Dumnezeu si bebe David
.
Nally, bine ai revenit! Am vazut fotografiile de la mare: ce voinic este Sebi! 
Diana, multumim pentru felicitari!
Ioana, ce bine ca ati aflat care era problema. In legatura cu patul cel mare, trebuie MULTA rabdare. Nici Tommy nu adoarme mereu de buna voie, dar il "pacalesc" cu laptele, il iau cu binisorul si incet-incet ajunge la el in pat, fara sa-si dea bine seama.
Va doresc o saptamana frumoasa si linistita
!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (35+)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
alus spune:
Buna fetelor
Acum ne luptam cu mucisori lui Julia
, la noi acum sa facut tare frig, astazi a fost cam 10 grade, maine ma duc sa-i cumpar manusi. Au anuntat ca va fi frig, noaptea un grad BRRRRRR. Julia pot sa ma falesc si eu putin vorbeste foarte mult, ma pot intelege cu ea foarte bine, in cursul zile nu mai avem pamperi, doar cand dormim, si incetu cu incetu ne dezvatam fara buberon sa mancam lapte, acum o dezvat macar depaamiaza, inainte de somn.Sper sa reusim repede sa o dezvatam de biberon.
Diana- bine ai revenit printre noi. Felicitari pentru sot.Mult succes la scoala lui Andrei si pupici
lui Stefa
Vanesa- imi pare rau ptr. mama ta.
Irinusha, Nicoleta- nici lui Julia nui place Smecta, sincera sa fiu si eu cand am gustat nu mia placut.
Laurina-
la ingerasul tau dulce si la noul loc de munca.
Ce ma fac cu sotul meu, dabea mam asezat si eu sa va scriu si deja imi sta pe cap ca vrea sa-l las la calculator. OFFFFF BARBATIII!!!!!
la toti ingerasi vostri si voua.
mica futbolista :-))
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
laureta spune:
Revenim dupa cateva zile de febra, muci, tuse & restul...
Normal fatuca meA a inceput cresa asa ca ne virozam, exact cand pleaca bunici cu vionu = avionu![]()
Asaaaa am ramas singurica,fara parinti cu a mea una bucata copila si tot ma gandeam zilele astea, oare cum m am descurcat singura?
.Tareee bine mi a fost cu parinti.Nu tu mancare, nu tu curatenia, nu tu cupil![]()
Deja mama ma suna in fiecare zi(daca nu o sun io de doo ori pe zi)si printre sughituri de plans imi mai da comenzi cum se creste un copil, eheee.
Deci, veni frigul si e naspa.Nu place vreau la mine a casa(adica unde ma nascut mamica
)
Inisa e cu nasul in pioneze rau si cred ca o sa dureze ceva(pina primavara cre ca) pina ne decongestionam di tot.
La mine la servici bate vant de schimbat loc de munca, asa ca suntem in cautare
danaA ma bucur vestile minunate, asta da viata frumoasa
bebe beca cum este pitica?
tnicoleta sanatate la pui.Si io zic cum zice IuliaP, dieta BRAT e f buna.
Laurina oooo deja alt servici?Bravos esti curajoasa
Pic de soamne asa va pup din zbor
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)