Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (79)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Diana Cred ca e frumos sa iesi cu amandoi afara (cu tot balamucul de plecare), dar si mandra ca ai copilasi frumosi. M-am incumetat si eu sa iesi afara cu Bia si Alex. Se tot mira lumea cand ma vede cu doi plozi care seamana si ma intreaba daca sunt gemeni .
sa fie fie cumente si sa te lase sa te odihnesti.

Carmen si lui Iustin.

Carmen Of, e greu cand sunt pui nostri bolnaviori. lui Eric si tie sa rezisti.

Cris Amalia e o scumpica. Bine ca ai gasit o solutie la problema. Jucariile poti sa le mai rotesti intre ele. Eu i le dau Biei pe rand, cand s-a plictisit de unele le ascund si ii dau altele, apoi o iau de la cap.

Vanesa lui Cata si Andu.

Iulia Multumesc de un gand bun

Eu am fost ieri la doctor cu Bia pt are niste bubite pe ceafa, ii dau cu crema, trec si apoi apar din nou. Ne-am masurat si cantarit. Are 97 cm si 13 kg. Ne-a dat calciu, vigantol si vitamine si i-am cerut din nou tratamentul pt. raceli. Iarna trecuta ia mers foarte bine cu el. Iar Bia a fost foarte simpatica pentru ca dupa ce a consultat-o doamna doctor a intrebat-o daca s-a facut bine .

Ioana Eu ii spun Biei de ce trebuie sa ia medicamente si ce fac ele si le ia. Mai avem si probleme cateodata dar ii promit un premiu daca le ia. si sa va faceti bine.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!

Diana, bine ca au trecut bubele, sper sa reusesti sa dormi si tu, daca se nimereste sa doarma amandoua minunile tale

Carmenbr uf ce rau imi pare, sper sa-i mearga mai bine acum si eu iti recomand tratamente homeopate, in masura in care se poate normal. Stodalul a fost foarte bun, poti sa-i spui tatalui tau de el

Carmen, chiar ai noroc, sa ai un picut de timp liber, bravo si la mine este ca la Diana, prefer afara cu Mihnea decat in casa

Nico, super semnatura ta:) si zii asa gemeni:)

Alus cum se mai simte Julia?

Ioana, cum se mai simte Rebecca? Ati mai fost la doctor? Sper ca este deja mai bine!

Cris:) sedinta cu parintii, chiar emotionant:), sper ca au inteles si educatoarele ca nu puteti veni si sa faca bine sa stea acolo:)

De noi, Mihnea este in forma maxima:) vorbeste intr-una este un dulce
Aseara a stranutat, tati i-a spus noroc, apoi s-a innecat un pic si tati sa prefacut si el ca s-a innecat. Mihnea i-a spus 'ajunge tatii, acum stanuta'.
Eu am facut o grozavie si am schimbat serviciul cel nou cu altul nou si sunt ametita de atatea schimbari, dar tb sa ma adaptez. Am ales noua companie, pt ca tot nu ma adaptasem dincolo am avut si un conflict cu un coleg de la mine din depart., cei de aici ma bateau la cap ca finalizasem o serie de interviuri asa ca am ales:) Aici am venit pe cu totul alte responsabilitati si intr-o perioada super aglomerata, dar sper sa fac fata si sa nu regret decizia luata.
Sper sa am timp sa mai citesc, de scris o sa fie mai greu:), dar incerc

multi pupici

Mergi la inceput

Laurina Succes la noul serviciu. lui Mihnea si sanatate

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Am intrat sa ma laud un pic: Tommy a dormit noaptea trecuta in patul lui de baiat mare. Suntem asa de mandri de el si nu ne vine sa credem ca nu mai este bebelus...

Laura, succes cu noul serviciu.

Nicoleta, scuza-ma ca intreb, dar cine este Alex? Wow, Bia are 97 cm! Bravo! Tommy al meu este voinicut, dar cam scundut. Nu stiu exact ce inaltime are acum, dar in mod sigur nu va ajunge la 2 m...

Va doresc un sfarsit de saptamana placut!

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (35+)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Iulia Felicitari lui Tomy.
Alex si Stefi sunt verisorii Biei cu care locuim. Alex are 1,6 ani si Stefi 6 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimineata!
In sfarsit, am aflat rezultatul: asa cum spunea si Vanessa, candidoza este.... Nu va pot spune cat de fericita am fost cand am aflat verdictul, poate parea straniu, dar m-am bucurat sa aflu ca nu-i o infectioe nasoala, sau ceva la rinichi... Doctorul ei mi-a spus ca, pentru inceput, sa o spal cu bicarbonat si sa o ung cu nidoflor, vreo 10-12 zile, ca nu vrea sa ii dea direct antimicotic. Poate cedeaza asa.

Tommy, felicitari! Ai crescut, poate vii si ii povesteti si Rebecai desprte cum ete de bine sa dormi intr-un pat mare...

Nicoleta, nu stiam ca voi locuiti cu inca 2 copilasi. Cum a fost cand Alex era mai mic, mai ales cand era vorba de somn?

Mai nou, dupa 2 ani si 4 luni de dormit singura, in camera ei, domnisoara mea a elaborat o noua moda. Dormitul cu mama si tata, sau urlatul ca din gura de sarpe daca este pusa in patul ei. Ba mai mult, cand insistam sa doarma, il prefera pe cel mic... Oricum, dupa cateva minute sare din pat si ne trezim cu ea in camera noastra Nu stiu de ce...., oare s-a speriat de ceva, oare au obisnuit-o bunicii sa doarma cu ei in camera... Cert este ca eu nu pot dormi cu ea, pentru ca sunt atenta la fiecare respiratie...

Ieri am avut o intalnire cu un agent de turism, astazi mai facem una, sa o cunoasca si fratele meu si poate, de luni incepem treba serioasa... Apropo de luni, daca o intrebi pe Rebeca ceva de genul " cand ai fost nu stiu unde, sau cand ai facut nu stiu ce", raspunsul este, invariabil :"LUNI!"

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Laura, succes la noul loc de munca!

Iulia, felicitari ptr. Tommy cel mare!

Ioana ma bucur ca ati aflat care-i buba .

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Fetele dati-mi un regim alimentar pentru diaree. Bia face kk apa si pe deasupra mai si fermenteaza . In afara de o supica slaba de pui cu legume si pilaf ce as mai putea sa-i dau. Laptele nu pot sa il scot ca face urat rau dimineata mi-a urlat o ora in cap ca vrea lapte si cerealele simple care i le-am dat nu erau bune .

Ionana Bine ca nu e o infectie mai grava. Eu m-am mutat de curand la soacramea (pentru ca nu am mai avut bani sa platesc chirie) si aici locuiesc impreuna cu socra si doua cumate, una e maritata si ii are pe cei doi copii. Cu somnul fiecare cum poate rar se intampla sa doarma toti o data.

Vad ca vorbiti de paturi mari, eu nici n-am loc in camera sa ii pun Biei unul mai mare. Asa ca deocamdata adoarme in patul meu si apoi o mut in patut. Abia mai are loc in el dar n-am cei face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

quote:
Originally posted by tnicoleta
Fetele dati-mi un regim alimentar pentru diaree. Bia face kk apa si pe deasupra mai si fermenteaza . In afara de o supica slaba de pui cu legume si pilaf ce as mai putea sa-i dau. Laptele nu pot sa il scot ca face urat rau dimineata mi-a urlat o ora in cap ca vrea lapte si cerealele simple care i le-am dat nu erau bune .

Poti incerca lapte formula HN (fara lactoza) daca nu vrea sa renunte la lapte. Cristina a mancat cand a avut probleme cu stomacul banana, paine prajita, orez fiert simplu, morcov fiert. In lapte poti sa-i pui un pic de calciu carbonic. Sanatate multa !

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze mai noi
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Paloma Multumesc. Acum ii fac niste orez. HN nu mai vrea desi aproape un an numai HN a baut. Banane i-am luat, le desface si il indoapa pe Alex cu ele.
Mai ce cupil simandicos am.

Mergi la inceput